Olisiko nyt aika tarkista se oma talous?

Banken.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa lainatarjoukset yhdellä hakemuksella jopa 30 pankin ja lainanantajan kesken. Bankenin palvelussa hakemus käsitellään heti sähköisesti ja saat odottaessasi ruudullesi useita, henkilökohtaisia tarjouksia valittavaksi. Halutessasi nostat valitsemasi lainan tilillesi heti saman päivän aikana.

Miksi maksuton lainojen kilpailutus kannattaa?

Raha-asioista puhuttaessa on olennaista ymmärtää, miten voimme tehdä taloudellisesti viisaita päätöksiä. Yksi näistä päätöksistä on lainojen kilpailutus. Lainojen kilpailutus on prosessi, jossa eri lainanantajien tarjouksia vertaillaan toisiinsa löytääkseen edullisimman vaihtoehdon. Mutta miksi maksuton lainojen kilpailutus kannattaa? Seuraavassa esitämme muutaman perustelun.

1. Säästät rahaa

Kun kilpailutat lainasi, saat mahdollisuuden löytää markkinoiden edullisimmat lainat. Lainan korot ja kulut voivat vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä. Vertailemalla eri tarjouksia voit löytää lainan, joka tarjoaa sinulle parhaat ehdot ja alhaisimman koron, mikä voi säästää sinulle huomattavia summia rahaa pitkällä aikavälillä.

2. Saat parempaa palvelua

Lainojen kilpailutus ei ole vain rahasta – se on myös palvelusta. Kilpailuttamalla lainasi voit arvioida eri lainanantajien asiakaspalvelua, lainan hakemisen helppoutta, maksuehtoja ja muita palvelun osa-alueita. Tämä tieto voi auttaa sinua valitsemaan lainanantajan, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

3. Voit yhdistää lainasi

Jos sinulla on useita pienempiä lainoja eri lainanantajilta, lainojen kilpailutus voi olla tilaisuus yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Tämä voi tehdä lainojen hallinnasta helpompaa, sillä sinun tarvitsee seurata vain yhtä lainaa ja maksaa vain yhtä laskua kuukaudessa.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että otat yhden suuremman lainan, jolla maksat pois kaikki pienemmät lainasi. Tämä voi tuoda merkittäviä säästöjä useista syistä:

Alhaisemmat korot

Yksi suurimmista eduista lainojen yhdistämisessä on mahdollisuus saada alhaisempi korko. Pienemmissä kulutusluotoissa ja luottokorttivelassa korot voivat olla korkeita, jopa 10-20%. Sen sijaan yhdistelylainassa korko voi olla huomattavasti alhaisempi. Tämä tarkoittaa, että maksat vähemmän korkokuluja ajan mittaan.

Vähemmän kuluja

Jokaisesta lainasta peritään usein kiinteitä kuluja, kuten avausmaksuja tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja. Kun yhdistät lainasi yhdeksi lainaksi, sinun tarvitsee maksaa näitä kuluja vain yhdestä lainasta, mikä voi johtaa merkittäviin säästöihin.

Selkeämpi talouden hallinta

Lainojen yhdistäminen tekee talouden hallinnasta yksinkertaisempaa. Sinulla on vain yksi laina seurattavana ja yksi maksu suoritettavana kuukausittain, mikä tekee budjetoinnista helpompaa ja auttaa välttämään myöhästymismaksuja.

Pidempi maksuaika

Yhdistelylainan avulla voit usein neuvotella pidemmän maksuajan, mikä pienentää kuukausittaista lainanhoitokustannusta. Huomioi kuitenkin, että pidemmällä aikavälillä koron osuus maksuista kasvaa, joten on tärkeää laskea tarkkaan sopiva maksuaika.

Lainojen yhdistäminen voi siis tuoda merkittäviä säästöjä ja tehdä talouden hallinnasta helpompaa. Tärkeää on kuitenkin aina lukea lainaehdot huolellisesti ja varmistaa, että uusi laina on todella edullisempi kuin vanhat lainat yhteensä. Maksuton lainojen kilpailutuspalvelu voi auttaa tässä, tarjoamalla helpon tavan vertailla eri lainavaihtoehtoja.

4. Se On helppoa ja nopeaa

Nykyään on olemassa useita maksuttomia verkkopalveluita, jotka kilpailuttavat lainasi puolestasi. Sinun tarvitsee vain antaa perustietosi ja lainan määrä, ja palvelu hankkii sinulle lainatarjoukset useilta eri lainanantajilta. Tämä tekee lainojen kilpailuttamisesta helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

5. Maksuton palvelu

Lainojen kilpailuttaminen on usein maksutonta. Et siis menetä mitään kokeilemalla. Päinvastoin, saat arvokasta tietoa, jonka avulla voit tehdä taloudellisesti viisaita päätöksiä.

Kaiken kaikkiaan maksuton lainojen kilpailutus on älykäs tapa hallita talouttasi. Se auttaa sinua säästämään rahaa, parantamaan palvelukokemustasi ja tekemään lainojen hallinnasta helpompaa. Jos harkitset lainan ottamista tai sinulla on jo lainoja, lainojen kilpailuttaminen on ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Olisiko nyt aika tarkista se oma talous?”

Vastaa