Uutta ilmettä kesäksi Jotexin alesta

20% ostaessasi vähintään 50 eurolla, 30% ostaessasi vähintään 150 eurolla* – Tarjousnumero 424053

20% ostaessasi vähintään 50 eurolla, 30% ostaessasi vähintään 150 eurolla* – Tarjousnumero 424053

Voucher Code: 424053

Klikkaa itsesi Jotexin verkkokauppaan tästä

Kesän lähestyessä moni haluaa päivittää kotinsa ilmeen kevyemmäksi ja raikkaammaksi. Jotexin alennusmyynnit tarjoavat mainion tilaisuuden uudistaa sisustusta edullisesti. Tarjolla on kaikkea tekstiileistä huonekaluihin, jotka sopivat täydellisesti kesäiseen kotiin.

Alekampanjan suosituimmat tuotteet

Kesäaleissa erityisen suosittuja ovat kevyet verhot, värikkäät tyynynpäälliset ja mukavat ulkokalusteet. Nämä tuotteet ovat kysyttyjä, sillä ihmiset valmistautuvat nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä sekä sisä- että ulkotiloissa.

Sisustusvinkkejä kesäkotiin

Valitse kesäksi vaaleita sävyjä ja luonnonmateriaaleja. Rottinkikalusteet ja pellavaverhot tuovat tilaan keveyttä ja luonnonläheisyyttä, luoden rentouttavan kesäisen tunnelman. Jotexin alesta löydät näitä tuotteita houkuttelevin hinnoin.

Hyödynnä alekoodit

Jotex tarjoaa säännöllisesti alekoodeja, jotka antavat lisäalennuksia jo alennetuista hinnoista. Tämä on erinomainen keino säästää erityisesti suurissa sisustushankinnoissa, kuten huonekaluissa.

Uudista ulkotilat

Kesä on ihanteellinen aika panostaa myös ulkotiloihin. Jotexilta löytyy kaikkea terassikalusteista ulkovaloihin ja koristetyynyihin, jotka kestävät ulkokäyttöä. Tee pihastasi tai parvekkeestasi viihtyisä kesäkeidas.

Miten löytää parhaat tarjoukset

  1. Seuraa Jotexin uutiskirjettä: Saat tiedon uusimmista aleista ja kampanjoista suoraan sähköpostiisi.
  2. Hyödynnä sesonkialeja: Kesäaleiden lisäksi kannattaa pitää silmällä myös muita sesonkeja, kuten kevään siivousmyyntejä ja Black Fridayta.
  3. Vertaile hintoja: Varmista, että saat parhaan mahdollisen diilin vertailemalla tuotteiden hintoja eri verkkokaupoissa.

Seuraa trendejä

Tänä kesänä trendeinä ovat luonnonmateriaalit ja vaaleat värit. Jotexin valikoima on ajan hermolla, ja alekampanjoiden aikana voit päivittää kotisi tyylikkäästi ja edullisesti.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa