Tarvitsetko lainan talouden tasapainoittamiseksi – kokeilen banken.fi palvelua

Me teemme sen helpoksi! Täytät vain yhden hakemuksen ja asia on hyväksyntääsi vaille valmis. Hakemus on helppo täyttää myös mobiililaitteilla ja voit yhdistää vanhoja lainoja tai hakea kokonaan uutta luottoa aina 60.000 euroon saakka. 

Banken.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa lainatarjoukset yhdellä hakemuksella jopa 30 pankin ja lainanantajan kesken. Bankenin palvelussa hakemus käsitellään heti sähköisesti ja saat odottaessasi ruudullesi useita, henkilökohtaisia tarjouksia valittavaksi. Halutessasi nostat valitsemasi lainan tilillesi heti saman päivän aikana.

Banken.fi -palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä lainatarjouksen pyytäminen sido mihinkään. Tällä hetkellä tarjottavien lainojen korkotaso on 4 – 10%.

Tee Hakemus verkossa

Kilpailuta vakuudeton kulutusluotto ja nosta se tilillesi kokonaan verkossa. Yhdellä isommalla kulutusluotolla voit vaikka maksaa jälkellä olevat pienet osamaksusi pois kerralla ja näin säästät kuukausittaisten maksujen vaivassa ja todennäköisesti myös kuluissa ja koroissa.

Edellytykset tarjouksen saamiselle:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset tulot (palkka- tai eläketulot)
  3. Puhtaat luottotiedot

Palvelun käyttö on 100% maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

  • Tarjous yli 20 pankin kesken kilpailutettuna
  • Täysin ilman lisäkuluja
  • Täytä ensin maksuton hakemus ja valitse edullisin tarjous

Jos vaikka saisitkin yli 20 lainatarjousta, sinun ei kuitenkaan ole pakko hyväksyä yhtään – eikä palvelu maksa mitään. Banken.fi antaa sinulle maksuttoman mahdollisuuden katsoa, minkälaisia lainatarjouksia sinä saisit juuri tänään.

Oma lainantarve

Meidän taloustilanteemme voi muuttua hetkessä, mutta älä koskaan ota luottoa, mitä et tarvitse. Tee oman taloutesi tarkastuslaskelmat, eli tsekkaa kuinka paljon ansaitset kuukaudessa, ja mihin kaikkeen taloudessasi raha menee – näin saat selville tarkasti, miten talouskulusi muodostuvat. Jos sinulla sitten on useampia eriä erilaisia pieniä maksuja, voi tällainen yksi isompi laina olla hyväkin ratkaisu talouden selvittämiseksi. Toisaalta taas voi olla, että hetkellisesti rahasi eivät tunnu riittävän, ja taloudellesi saattaa olla tulossa lisäkuluja, joten lyhytaikainen laina kattamaan nämä hetkelliset lisäkulut saattaa olla se arjen tasapainoittaja.

Kuinka paljon voit saada lainaa?

Jokainen pankki ja lainanantaja käsittelee hakemuksesi itsenäisesti ja arvioi kokonaistilanteesi perusteella, kuinka paljon voivat tarjota lainaa juuri sinulle. Banken.fi vain tarjoaa mahdollisuuden saada yhdellä hakemuksella monta tarjousta.

Eri pankeilla ja lainanantajilla on myös tarjolla erilaisia lainatuotteita, joiden vähimmäis- ja enimmäissummat, sekä lainan perustamismaksut sekä kuukausittaiset lainanhoitokulut vaihtelevat. Lainasumma, minkä pankki tai lainanantaja voi sinulle lainata, riippuu useasta eri asiasta. Näitä ovat muun muassa työsuhde ja tulotietosi, nykyisten lainojen määrä, asumismenot, siviilisääty ja huollettavien alaikäisten lasten määrä.

Pankkien arvioidessa suuremman rahasumman lainaamista ilman vakuuksia, tarkistelevat ne erityisesti sitä, kuinka paljon sinulle jää rahaa elämiseen joka kuukausi, kun olet ensin maksanut pois kiinteät kulusi. Kiinteitä kuluja ovat mm. asuntolaina tai vuokrakulusi, autolaina, sähkö, elatus- ja puhelinkulut.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Tarvitsetko lainan talouden tasapainoittamiseksi – kokeilen banken.fi palvelua”

Vastaa