Nykyaikaisen olohuoneen suomalaiset design tuotteet


Nykyaikaisen olohuoneen sisustamisessa suomalaiset design-tuotteet voivat tuoda tyylikkään ja ajattoman ilmeen. Tässä on muutamia suomalaisia design-tuotteita, jotka sopivat hyvin nykyaikaiseen olohuoneeseen:

Artek Aalto-sohvapöytä

Artek Aalto-sohvapöytä on yksi suomalaisen designin ikonisimmista ja tunnetuimmista tuotteista. Se on suunniteltu Alvar Aallon toimesta ja kuuluu Aalto-sarjaan, joka koostuu erilaisista huonekaluista ja sisustustuotteista. Aalto-sohvapöytä on valmistettu taivutetusta koivuvanerista ja sen muotoilu on yksinkertainen, mutta elegantti. Pöydän jalat ovat Aallon tunnusomaisia L-muotoisia jalkoja, jotka antavat sille keveän ja ilmavan ilmeen. Pöydän pinta on usein laminoitu tai käsitelty puunsuoja-aineella. Artek Aalto-sohvapöytä on tullut ikoniseksi suomalaisen designin symboliksi ja se on saanut kansainvälistä tunnustusta. Pöytä on ollut suosittu niin kotitalouksissa kuin julkisissa tiloissa, ja se on esillä monissa designmuseoissa ympäri maailman.

Muuto Visu-tuolit

Muuton suunnittelemat Visu-tuolit ovat tyylikkäitä ja mukavia istuimia, jotka sopivat hyvin olohuoneen rentoon ilmapiiriin.

Secto Design Octo-pendelivalaisin

Secto Design Octo-pendelivalaisin on suomalaisen designyritys Secto Designin valmistama ikoninen valaisin. Se on suunniteltu suomalaisen muotoilijan Seppo Kohon toimesta ja kuuluu Secto Designin laajempaan valikoimaan. Octo-pendelivalaisin on valmistettu luonnonvärisestä tai värjätystä koivusta, joka antaa sille lämpimän ja luonnollisen ilmeen. Sen muotoilu on geometrinen ja moderni, ja se koostuu useista yksilöllisesti valmistetuista puunleikkauksista, jotka muodostavat puhdaslinjaisen ja vaikuttavan muodon. Secto Designin Octo-pendelivalaisin on saanut laajaa kansainvälistä arvostusta ja sitä käytetään sekä yksityiskodeissa että julkisissa tiloissa ympäri maailmaa. Valaisin on myös esillä monissa designmuseoissa ja se on palkittu useilla muotoilupalkinnoilla.

Vallilan Eero Aarnio tuotteet

Eero Aarnio for Vallila -mallistossa Kuosipuu ja Sinivuokko koristavat verhoja, pussilakanoita, tyynynpäällisiä, patalappuja ja -kintaita, keittiöpyyhkeitä sekä kangaskasseja. Tuotteita löytyy kolmessa eri värimaailmassa: monivärisessä multissa, mustavalkoisessa ja sinibeigessä.

Marimekko Kivet-tyynyt

Marimekko Kivet-tyynyt ovat tunnettuja suomalaisen tekstiilisuunnittelun klassikoita, jotka kuuluvat Marimekon laajaan mallistoon. Kivet-kuosi on suunniteltu Marimekon pitkäaikaisen suunnittelijan Maija Isolan toimesta ja se on yksi Marimekon tunnetuimmista ja ikonisimmista kuvioista. Kivet-tyynyt esittävät graafisia, kivimäisiä muotoja eri kokoisina ja eri väreissä. Kuvio on yksinkertainen ja abstrakti, mutta samalla eläväinen ja energinen. Tyynyt tuovat raikkaan ja leikkisän ilmeen olohuoneeseen tai mihin tahansa tilaan, johon ne sijoitetaan. Marimekon Kivet-kuosin suosio on kestänyt vuosikymmeniä, ja se on löytänyt paikkansa monien ihmisten sydämissä ja kodeissa ympäri maailmaa. Kivet-tyynyt edustavat Marimekon leikkisää, rohkeaa ja värikästä tyyliä, joka on tehnyt brändistä ikonisen kansainvälisen designin edustajan.

Iittala Kastehelmi-kynttilänjalat

Iittala Kastehelmi-kynttilänjalat ovat suomalaisen muotoilun klassikkoja, jotka kuuluvat Iittalan laajempaan Kastehelmi-sarjaan. Kastehelmi-kuviointi on suunniteltu Oiva Toikan toimesta, ja se on yksi Iittalan tunnetuimmista ja ikonisimmista kuoseista. Kastehelmi-kynttilänjalat ovat valmistettu lasista, ja niiden pinnalla on pieniä kohokuvioituja pisaroiden muotoisia kuvioita, jotka antavat niille ainutlaatuisen ulkonäön. Kuvioinnin tarkoituksena on jäljitellä kasteen pisaroita aamulla auringonvalossa, mikä tuo valon ja heijastusten kauniin leikin kynttilänjalkoihin.

Hay Copenhague-sohvapöytä

Hayn suunnittelema Copenhague-sohvapöytä on moderni ja monikäyttöinen pöytä, joka sopii hyvin nykyaikaiseen sisustukseen.

Kartell Masters-tuolit

Kartellin Masters-tuolit ovat suunnitelleet suomalaiset muotoilijat Kaj Franckin ja Alvar Aallon inspiroimina. Ne ovat tyylikkäitä ja moderneja tuoleja, jotka toimivat hyvin olohuoneen istuimina.

Muurla Nappula-kynttilänjalat

Muurlan Nappula-kynttilänjalat ovat moderneja ja pelkistettyjä kynttilänjalkoja, jotka tuovat tyylikkyyttä ja lämpöä olohuoneeseen.

Yhteenveto

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä suomalaisista design-tuotteista, jotka sopivat nykyaikaiseen olohuoneeseen. Suomalainen design tunnetaan usein yksinkertaisesta, toiminnallisesta ja ajattomasta tyylistään, joka sopii hyvin moderniin sisustukseen. On tärkeää valita tuotteita, jotka sopivat omaan makuun ja täydentävät olohuoneen kokonaisilmettä.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Nykyaikaisen olohuoneen suomalaiset design tuotteet”

Vastaa