Homeroomilla 20% alennusta sohvapöydistä

Homeroomissa on sohvapöytiä kaikkiin koteihin! Nyt saat myös 20% alennusta* valikoiduista sohvapöydistä.

* Kampanjahinnat koskevat valikoituja tuotteita ja ovat voimassa 23.4. asti.

Sohvapöytien historia

usein koristeellisia ja arvokkaita esineitä, ja ne olivat usein valmistettu kalliista materiaaleista, kuten marmorista tai kullatusta metallista.

Keskiajalla ja renessanssin aikana sohvapöytiä käytettiin yhä laajemmin astioiden ja ruokailuvälineiden säilytyspaikkana, mutta niistä tuli myös suosittuja koriste-esineitä. Tällöin sohvapöytien valmistusmateriaalit laajenivat, ja ne saattoivat olla valmistettu puusta tai muista luonnonmateriaaleista.

1800-luvulla sohvapöydät alkoivat muuttua käytännöllisemmiksi ja mukautuivat paremmin ihmisten tarpeisiin. Niitä alettiin valmistaa eri kokoisina ja eri muotoisina, ja ne olivat entistä helpommin siirrettäviä. Victorian aikana sohvapöydistä tuli suosittuja koriste-esineitä, ja ne valmistettiin usein tyylikkäistä materiaaleista, kuten mahongista tai meripihkasta.

1900-luvun alussa sohvapöydät muuttuivat yhä enemmän käytännöllisiksi huonekaluiksi, jotka oli suunniteltu tukemaan ihmisten jokapäiväistä elämää. 1920-luvulla sohvapöydistä tuli suosittuja Art Deco -tyylisuunnan myötä, ja ne valmistettiin usein kromista ja lasista. 1950-luvulla sohvapöydät olivat yleisimmin pyöreitä tai soikeita, ja ne olivat usein valmistettu puusta tai kromista.

Nykyään sohvapöytiä on saatavana monissa eri muodoissa, kokoisina ja materiaaleina. Modernit sohvapöydät ovat yleensä käytännöllisiä ja tyylikkäitä, ja ne on valmistettu monista eri materiaaleista, kuten lasista, metallista, puusta ja muovista. Sohvapöytiä käytetään yhä laajemmin olohuoneen keskipisteenä, ja ne ovat tärkeitä osia modernin kodin sisustusta.

Homeroom

Löydät pohjoismaisen sisustusmaailman yhdestä ja samasta paikasta. Inspiroidu laajasta kodinsisustusvalikoimastamme osoitteessa Homeroom.fi.

Homeroom ja kestävä kehitys

Kestävä kehitys on Homeroomille tärkeää. Haluamme, että voit tuntea ylpeyttä kodistasi. Ei vain siitä miltä se näyttää, vaan myös siitä, miten se vaikuttaa maailmaan. Tästä on kysymys kestävän kehityksen työssämme. Haluamme auttaa sinua tekemään hyviä valintoja ja pyrimme jatkuvasti parantamaan kaikkea aina tuotteiden materiaaleista, kuljetuksista ja pakkauksista lähtien sekä auttamaan asiakkaitamme huolehtimaan tuotteistaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kestävintä planeetallemme on se, että sinä asiakkaana ostat tuotteita, joista todella pidät ja joita haluat käyttää pitkään! Pahinta mitä voi tehdä on ostaa tuote, joka ei täytä sille asetettuja odotuksia. Tuote ei esimerkiksi tarjoa hyviä yöunia, tunnu mukavalta istua ja rentoutua tai ei inspiroi sinua.

Huolehdi tuotteistasi. Noudata hoito-ohjeita, jotta tuote kestää pitkään. Tietyt tuotteet, kuten puiset huonekalut, vaativat hieman enemmän hoitoa. Käsittele tuote oikealla hoitotuotteella oikealla tavalla. Ota yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää, me autamme sinua!


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

3 kommenttia artikkeliin ”Homeroomilla 20% alennusta sohvapöydistä”

Vastaa