Halpojen yrityslahjojen aika on nyt – katso miten sinä voit säästää yrityslahjoissa

Kun valitset yrityslahjaa, on tärkeää ottaa huomioon vastaanottajan maku, yrityksen brändi ja budjetti. Kuitenkin tässäkin ajattelussa kannattaa todellakin huomioida se oma budjetti, ja miksi maksaisi liikaa jos voit ostaa yrityslahjoja halvalla suoraan verkosta? Se on kätevää ja nopeata, ja saat samalla myös sen oman painatuksen ostamiisi yrityslahjoihin ja sillä tavalla yrityksesi brändi saa asiakkaidesi kautta lisänäkyvyyttä.

Yrityslahjat voivat vaihdella pienistä huomionosoituksista suurempiin lahjapaketteihin. Tässä on muutamia ideoita erilaisiin yrityslahjoihin:

Logolliset eli personoidut tuotteet

Personoidut tuotteet, kuten logolla varustetut kynät, mukit tai t-paidat, ovat suosittuja yrityslahjoja. Ne voivat olla hyödyllisiä ja samalla vahvistaa yrityksen brändiä. Nämä ovat myös niitä kaikista tavallisempia yrityslahjoja, joita on saatavilla edullisesti – eikä niitä pidä väheksyä, mitä useampi potentiaalinen asiakas juo kahviaan teidän yrityksenne logollisesta kahvikupista, sen paremmin markkinointinne on osunut oikeaan kohderyhmään.

Logolliset yrityslahjat toimivat tehokkaana brändin vahvistamisen välineenä. Kun vastaanottajat käyttävät tai näyttävät lahjana saamiaan tuotteita, yrityksesi logo ja brändi tulevat näkyville. Tämä voi auttaa luomaan tunnistettavuutta ja muistutusta yrityksestäsi sekä edistämään brändin tunnettuutta. Toisaalta logolliset yrityslahjat voivat toimia myös työntekijöiden motivointivälineenä. Lahjat voivat olla osa palkitsemisjärjestelmää tai tapa osoittaa arvostusta työntekijöiden panoksesta. Ne voivat lisätä työntekijöiden sitoutumista yritykseen ja parantaa työilmapiiriä.

Liikelahjakortit

Liikelahjakortit ovat joustavia lahjoja, jotka antavat vastaanottajalle mahdollisuuden valita itselleen mieluisan tuotteen tai palvelun. Voit harkita esimerkiksi ravintolalahjakortteja, kylpylähoitoja tai urheilutapahtumien lippuja. Näissä voit helposti myös sponsoroida paikallisia urheiluseuroja ja esimerkiksi paikallista elokuvateatteria, näin yrityksesi markkinointi näkyy myös yhteisön toiminnassa positiivisesti.

Elektroniikka

Laadukkaat elektroniset laitteet, kuten kuulokkeet, kannettavat kaiuttimet tai älykellot, ovat suosittuja lahjoja, jotka voivat olla hyödyllisiä vastaanottajalle työssä tai vapaa-ajalla. Näissä hinnat vain tuppaavat olemaan jo yleensä sellaista luokkaa, ettei näitä enää pidetä halpoina yrityslahjoina ja ne helposti menevätkin yli sen budjetin rajan, ja ovatkin monessa tapauksessa hieman liian arvokkaita. Nämä kalliimman luokan yrityslahjat voivat olla käytännöllisiä silloin, kun haluat kiittää vanhoja asiakkaitasi vuosien yhteistyöstä.

Hyvinvointituotteet

Voit harkita hyvinvointituotteita, kuten hierontaistuimia, joogamattoja tai rentoutumispaketteja. Nämä lahjat auttavat vastaanottajia rentoutumaan ja huolehtimaan itsestään. Hyvinvointituotteissa löytyy myös paikallisia mahdollisuuksia lahjakorttien muodossa, ja voihan olla että omalla paikkakunnallanne on myös ekologista tuotantoa, lähituotantoa, jonka kanssa voi tehdä yrityslahjakampanjan heidän kanssaan yhdessä, paikallisesti.

Kestävät lahjat

Kestävät lahjat ovat nousseet suosioon. Voit harkita esimerkiksi kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita, ekologisia lahjakoreja tai lahjoja, jotka edistävät kestävää elämäntapaa. Esimerkiksi kangaskasseissa on saatavilla luomupuuvillakasseja, ja lippalakeissa on saatavilla erikseen ns. eko-lippiksiä, jotka on tehty kierrätetyistä PET-pulloista. Valitsemalla ekologisia lahjoja, jotka tukevat kestävää elämäntapaa, voit edistää ympäristötietoisuutta. Esimerkkejä ekologisista lahjoista ovat esimerkiksi kestävät juomapullot, bambusta valmistetut hammasharjat, aurinkokennolaturit tai ekologiset pesuaineet. Ja jos yrityksen toimintaan suinkin sopii, voit harkita lahjakortteja tai lahjoja, jotka tarjoavat kestävän kehityksen palveluja, kuten ekologisen rakentamisen konsultointia, energiatehokkuuspalveluita tai ympäristöystävällisiä kuljetuksia. Tällaiset lahjat voivat auttaa vastaanottajaa tekemään kestäviä valintoja omassa arjessaan.

On tärkeää muistaa, että yrityslahjat edustavat yritystäsi, joten valitse sellaisia lahjoja, jotka sopivat vastaanottajille ja tukevat yrityksesi brändiä ja arvoja.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa