20% ale Homeroom tilauksesta

20% alennusta*tilauksestasi!

HEMMOTTELE ITSEÄSI! Ilmoita kassalla koodi. *Voimassa 25.9. asti. Katso ehdot kuvan alapuolella.

Voucher Code: 441248

*Tarjousehdot (441248): Alennus on voimassa 25.9.2022 asti. Alennus ei koske tuotemerkkejä Rowico Home, Kay Bojesen, Torkelsons ja Philips eikä kategorioita Keittiöveitset & välineet, Padat & kattilat, Paistinpannut & grillipannut, Keittiövälineet, Keittiökoneet, Mikroaaltouunit, Kahvinkeittimet & espressokeittimet, Vedenkeittimet, Kodinelektroniikka, Älykoti, Siivousvälineet, Grillit & ulkokeittiöt, Pool & spa, Puutarha & välineet ja Kuntoilulaitteet. Alennus ei koske alehintaisia tuotteita eikä lahjakortteja. Emme vastaa painovirheistä tuote- tai hintatiedoissa tai tuotteiden loppumisesta.

Tietoa Homeroomista

Homeroom uskoo monimuotoisuuteen. Visiomme on luoda markkinoiden laajin kodinsisustusvalikoima, josta sinä asiakkaana löydät helposti ja mukavasti etsimäsi tuotteen – riippumatta siitä, mikä se on.

Tiedät itse parhaiten, mistä pidät. Tiedät itse parhaiten, mikä sopii sinun kotiisi. Tiedät itse parhaiten, mihin sinulla on varaa. Laajassa valikoimassamme on erityylisiä, eri materiaaleista valmistettuja ja eri hintaisia tuotteita, joiden avulla haluamme antaa sinulle mahdollisuuden luoda omaa persoonallisuuttasi heijastava koti.

Uskomme, että kuka vaan voi inspiroida.

Yksi kommentti artikkeliin ”20% ale Homeroom tilauksesta”

Vastaa