Jotex on Pohjolan suurin sisustusliike verkossa

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Jotex ei mainosta itseään turhaan Pohjoismaiden suurimpana sisustusliikkeenä verkossa, sillä nimittäin on laaja valikoima ja uutuuksia tulee viikoittain.

Nytkin Jotexilla on alennuksia saatavilla – huonekaluista jopa 30 % – ja joistain sisustustuotteista jopa 70 %

Sisustusideoita omaan kotiin

Aina silloin tällöin tulee tarve uudistaa omaa kotia ja ideat saattavat olla vähissä. Jotexin verkkokauppa auttaa tähänkin tarjoamalla kuvakavalkadeilla erilaisia ideoita, joista voi sitten poimia omaan kotiinsa soveltuvat osat, ja tilata ne vaikka samantien verkkokaupasta.

Kodin sisustukseen voi saada aivan uusia säväyksiä ja tunnelmaa jo pienillä ostoksilla, tuotteilla, joita et kenties edes ajatellut ostavasi ennenkuin näit ne kivassa ympäristössä Jotexin kuvissa.

Hemmottele kotiasi näyttävillä maljakoilla, ainutlaatuisilla koristehahmoilla, kauniilla vadeilla ja persoonallisilla seinäkoristeilla. Koristele, kerää, järjestä ja anna huoneillesi persoonallinen ilme. Osta turvallisesti netissä jotex.fi

Sisustustuotteet turvallisesta verkkokaupasta

Nykyään kannattaa varmistaa, että se verkkokauppa, missä olet ostoksilla, myös oikeasti pystyy toimittamaan ja toimittaa haluamasi tuotteet. Jotex on yksi niistä turvallisista verkkokaupoista, joista voit tilata niin huonekaluja kuin muitakin sisustustuotteita.

Vastuullinen toimittaja

Jotexilla mietitään myös tulevaisuutta ja kuluttamisen vastuullisuutta. Siitä voit lukea itsekin suoraan heidän sivuiltaan olevasta kestävän kehityksen osiosta, mutta Jotex käyttää GOTS-sertifioituja ekologisia tekstiilejä. GOTS on kansainvälinen merkintä ekologisille tekstiileille, jotka täyttävät sekä yhteiskunnalliset että ympäristövaatimukset. GOTS tarkoittaa sitä, että kaikki viljeystä ja keräilystä esivalmistukseen ja itse tuotteen valmistukseen on valvottua. Se tarkoittaa myös sitä, että viljelyksillä ja tehtaissa työskentelevien työolot ovat hyvät.

Kierrätystä tekstiileissä

Kierrätys ja kiertotalous on yksi iso osa isojen toimittajien toimintamalleja nykyaikana. Jotex on myös luonnollisesti mukana kierrättämisessä, koska kierrättäminen vähentää jätteen määrää ja resurssien kulutusta. GRS-sertifikaatti on kansainvälinen sertifikaatti lopputuotteen jäjittämiseen, joka sisältää vähintään 50 % kierrätettyä tekstiilimateriaalia. Standardi varmistaa, että materiaali sisältää kierrätettyjä osia ja täyttää ympäristötekijöitä, kemiallisia rajoituksia ja yhteiskunnallisia näkökohtia koskevat vaatimukset. Lisäksi GRS-sertifioidut tuotteet valmistetaan sosiaalisesti kestävä kehitys huomioiden.

Mitä jos katselelisit seuraavaksi ideoita Jotexin sivuilta?


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

2 kommenttia artikkeliin ”Jotex on Pohjolan suurin sisustusliike verkossa”

Vastaa