Jotexilla jopa 70% kesäalet

Jotexilla on kesän tuotteet vaihtumassa vähitellen syksyn ja talven tuotteisiin ja siksi kesän tuotteita myydään nyt jopa 70% alennuksin.

Jos olet säästellyt joidenkin sisustustuotteiden ostamista kunnes ne tulevat alennusmyyntiin, niin nyt kannattaa käydä tarkistamassa, mitä Jotexilla on tarjouksessa. Tarjoukset ovat todellakin melkoisia, mutta samalla se tarkoittaa, että ale-tuotteiden määrät eivät ole päätä huimaavia, eli varsinkin niissä suosituissa tuotteissa alennetut tuotteet saattavat mennä nopeastikin.

Ostamalla verkkokaupasta säästät aikaa ja rahaa

Verkosta ostamalla säästät aikaa. Niin siis myös sisustustuotteissa, kun käytät Jotexin laajaa verkkokauppaa. Ja eihän se käyminen verkkokaupassa vielä mitään maksa, voihan niitä tarjoustuotteita vain silmäillä, ja jos jotain tarvittavaa löytyy tai jopa jotain sopivaa tulevalle joululle – niin mikäs sen parempi kuin jopa 70% alennnus!

Alennuksessa on mm. paljon erilaista kangasta ja tuotteita makuuhuoneiden sisustamiseen, mattoja, verhoja ja kylpyhuoneeseen esimerkiksi pyyhesettejä.

Vastuullinen kuluttaminen

Kuinka paljon meidän pitäisi itse miettiä kaupassa käydessämme, sitä mitä vastuullinen kuluttaminen oikeasti tarkoittaa. Vai olisiko se lainsäätäjien ja markkinavoimien vastuulla, voi voiko markkinoita edes pakottaa toimimaan vastuullisesti, koska kuitenkin yritysten tavoite on tuottaa voittoa, eikä silloin voi tuottaa tavaroita myyntiin kaikkia ajatellen – esimerkiksi luksustuotteet saattavat olla vastuullisesti tuotettuja, mutta niihin ei kaikilla todellakaan ole varaa. Mikä sinusta itsestäsi ovat sellaisia asioita, joita vastuullisen kuluttajan pitäisi omassa kulutuksessaan ja arjessaan huomioida?


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa