Jotexilla jopa 70% kesäalet

Jotexilla on kesän tuotteet vaihtumassa vähitellen syksyn ja talven tuotteisiin ja siksi kesän tuotteita myydään nyt jopa 70% alennuksin.

Jos olet säästellyt joidenkin sisustustuotteiden ostamista kunnes ne tulevat alennusmyyntiin, niin nyt kannattaa käydä tarkistamassa, mitä Jotexilla on tarjouksessa. Tarjoukset ovat todellakin melkoisia, mutta samalla se tarkoittaa, että ale-tuotteiden määrät eivät ole päätä huimaavia, eli varsinkin niissä suosituissa tuotteissa alennetut tuotteet saattavat mennä nopeastikin.

Ostamalla verkkokaupasta säästät aikaa ja rahaa

Verkosta ostamalla säästät aikaa. Niin siis myös sisustustuotteissa, kun käytät Jotexin laajaa verkkokauppaa. Ja eihän se käyminen verkkokaupassa vielä mitään maksa, voihan niitä tarjoustuotteita vain silmäillä, ja jos jotain tarvittavaa löytyy tai jopa jotain sopivaa tulevalle joululle – niin mikäs sen parempi kuin jopa 70% alennnus!

Alennuksessa on mm. paljon erilaista kangasta ja tuotteita makuuhuoneiden sisustamiseen, mattoja, verhoja ja kylpyhuoneeseen esimerkiksi pyyhesettejä.

Vastaa