Fia Anderberg suunnittelee alusasuja yhdessä Elloksen kanssa

Elloksen ja vaikuttaja Fia Anderbergin design-yhteistyöstä on syntynyt ihoa vasten puettava alusasumallisto. Mallisto on ihastuttava sekoitus romanttista roosaa, imartelevaa ruskeaa ja klassista mustaa. Pitsi kohtaa pehmeät materiaalit ja tekee Fian designista sellaista, johon pukeudumme mielellään kerta toisensa jälkeen.

Vaikuttaja Fia Anderberg ja Ellos ovat suunnitelleet yhdessä alusasumalliston, jossa romanttiset ruskeat ja roosat sävyt yhdistyvät klassiseen mustaan pitsiin. Keho kantaa meitä läpi elämän, ja kaikki mitä se käy läpi jättää omat jälkensä. Raskausarvet, arvet ja naururypyt – mitä me olisimme ilman niitä? Tämä mallisto hemmottelee vartaloa pehmeydellään ja mukavuudellaan.

”Pehmeitä materiaaleja ja romanttista designia yhdistettynä kauniiseen vanhaan roosaan ja uuteen jännittävään ruskean sävyyn – mallisto tiivistettynä yhteen lauseeseen! Rakastamme Fian sormituntumaa, ja yhteistyön tuloksena on syntynyt useita tuotteita, joista olemme ylpeitä”, sanoo Karin Verdoes, designchef Ellos Fashion, mallistosta.

Mallisto julkaistaan tiistaina 15. marraskuuta, ja se tarjoaa designiltaan ajattomia alusasuja. Ehkä löydät mallistosta täydellisen joululahjan ystävälle, kumppanille tai vaikka itsellesi!

Ellos Group on Pohjoismaiden johtava verkkokauppakonserni, johon kuuluvat Ellos, Jotex ja Homeroom. Pyrimme jatkuvasta kehittämään palvelujamme asiakaslähtöisesti ja tarjoamaan houkuttelevia ja kestäviä muoti- ja sisustustuotteita koko perheelle. Asiakasläheisyys on toimintamme ydintekijä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme innovaatiolla, luovuudella ja kestävillä arvoilla. Ellos Groupin pääkonttori on Boråsissa, Ruotsissa ja sillä on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa ja valituilla markkinoilla Euroopassa.  Ellos Groupilla on noin 600 työntekijää ja liikevaihto on noin 3,6 miljardia SEK.

www.ellosgroup.com


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa