Tilaa laboratorio kokeet ilman lähetettä

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Oletko kiinnostunut mittaamaan ja kehittämään omaa hyvinvointiasi? Puhti on kotimainen palvelu, joka tarjoaa nopean ja helpon tavan saada selvyyttä oman kehon tilanteesta. Puhti käyttää Mehiläisen 75 toimipistettä näytteiden keräämiseen ja tulokset ovat yleensä saatavilla heti seuraavana arkipäivänä. Etkä tarvitse näytteiden ottoon lääkärin lähetettä.

Suosituimmat testipaketit

Puhti-terveystarkastus 99 €
Laaja Puhti-terveystarkastus (nainen) 129 €
Laaja Puhti-terveystarkastus (mies) 139 €
Raudanpuutteen tutkimuspaketti 49 €
Ferritiini ja D-vitamiini 49 €
Mittatilaus – valitse itse testit

Väsyttääkö?

Monet meistä ovat uupuneita arjen haasteissa, ja sen taustalla voi olla jokin kehossamme oleva epätasapaino. Esimerkiksi ajoittaisessa uupumuksessa ei välttämättä ole mitään vaarallista, mutta jos väsymys on jatkuvaa voi syy selvitä verikokeella.

Esimerkiksi erilaiset kilpirauhasen toimintahäiriöt, uniapnea ja anemia aiheuttavat väsymystä, tai sitten syy voi löytyä omista elintavoista, liian vähäisestä nukkumisesta, ruokatottumuksista…. Jos väsymyksen syy liittyy liian lyhyisiin yöuniin eikä varsinaisia nukahtamis- ja nukkumisongelmia ole, vaiva ratkeaa nukkumalla pidemmät yöunet. Vaikka jokainen meistä tarvitsee unta yksilöllisesti, on tavallinen unen tarve keskimäärin 7-9 tuntia yössä.

Myös stressillä on oma vaikutuksensa kehomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Pieni stressi on jopa hyväksi, mutta jatkuva stressitila kehossamme alkaa vaikuttaa jo kaikkeen tekemiseemme.

Omalla syömisellä on iso merkitys omaan hyvinvointiin

Syömällä monipuolisesti ja tarpeeksi usein päivänaikana voi vaikutttaa omaan vireystilaan hyvinkin paljon. Esimerkiksi kofeiini on aine, jota voimme saada esimerkiksi energiajuomista, mutta se auttaa ja piristää vain väliaikaisesti, eikä kofeiinia pitäisi ottaa enää iltaisin, eli iltakahvi ei välttämättä ole paras iltajuoma juuri ennen nukkumaanmenoa. Sen sijaan ihan tavallisen veden juominen, tai lievästi suolaisen veden kuten vichyn juominen on hyväksi.

Puhti-terveyspaketit eivät ole paha hinta oman kehon tilan selvittämiseksi. Jo perus Puhti-terveyspaketti sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat varsin laajalta tietoa siitä, miten oma elimistösi voi. Se tarjoaa mm. täydellisen verenkuvan, kolesterolit, verensokerin, D-vitamiinin, ferritiinin, kehon tulehdustilan sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisen toiminnat – kaikki yhdessä paketissa vain 99 eurolla.

Puhti-terveystarkastus auttaa sinua:

  • tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja
  • saamaan käsityksen omaan hyvinvointiin ja vireystilaan vaikuttavista tekijöistä
  • näkemään helposti, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä arvot tarkoittavat
  • selvittämään, mitä tekijöitä muuttamalla, ja miten, saat lisää energiaa arkeen.

Puhti-terveystarkastus sopii sinulle, kun:

  • haluat selvittää elimistösi ja yleishyvinvointisi tilan
  • aloitat elämäntapamuutoksen ja haluat selvittää terveydentilasi ennen muutoksia
  • olet jo tehnyt muutoksia elämäntavoissa ja haluat tarkastaa muutosten vaikutukset terveyteesi.

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa