Sijoittaminen osakkeisiin suoraan pörssissä- miten Nordnet ja sijoittaminen onnistuu

Alkuun sana mainostajastamme, jonka palveluiden itsekin luotamme:

Nordnet on Pohjoismaiden johtava osakkeiden, rahastojen ja muiden pörssinoteerattujen arvopapereiden kaupankäyntiä tarjoava nettipankki. Nordnet tarjoaa palveluita, jotka tekevät säästämisestä ja sijoittamisesta helppoa, fiksua ja kannattavaa. Helppokäyttöisillä työkaluilla ja moderneilla ratkaisuilla keskitymme aktiivisiin säästäjiin ja sijoittajiin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa noin 330 työntekijän voimin palvellen lähes 380 000 asiakasta.

Nordnet on edullisin välittäjä suurimmalle osalle säästäjistä ja sijoittajista (Taloustaito 3/2013). Olemme yksi suosituimmista brändeistä, kun valitaan pankkia säästämiseen ja sijoittamiseen. Maksuton verkkopankkitunnuksilla avattava asiakkuus on helppo myydä ja maksamme hyvän komission vaivannäöstäsi.

Osakesäästäjälle Nordnet erinomainen vaihtoehto, sillä olemme yksi Helsingin pörssin suurimmista välittäjistä. Rahastosäästäjälle emme tyrkytä omia rahastoja, vaan välitämme yli 30 rahastoyhtiön rahastoja kätevästi samassa palvelussa.

Peruskampanjan lisäksi toteutamme säännöllisesti erikoiskampanjoita, joista laitamme aina tiedot erikseen

nordnet.fi

1. Nordnet – verkkopankki sijoittajille

Nordnet on suosittu verkkopankki ja sijoituspalveluntarjoaja, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin suoraan pörssissä. Nordnetin avulla voit avata arvo-osuustilin ja aloittaa osakesijoittamisen helposti ja kätevästi.

2. Avaa arvo-osuustili

Ennen kuin voit sijoittaa osakkeisiin Nordnetin kautta, sinun tulee avata arvo-osuustili. Tiliä avatessasi täytät tarvittavat tiedot ja tunnistautumisen, jonka jälkeen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan Nordnetin palveluihin.

3. Tutustu Nordnetin tarjoamiin palveluihin

Nordnet tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja työkaluja sijoittajille. Tutustu heidän verkkosivuillaan saatavilla oleviin tietoihin, oppaisiin ja analyyseihin, jotka auttavat sinua tekemään perusteltuja sijoituspäätöksiä. Käytä hyväksesi myös Nordnetin mobiilisovellusta, joka mahdollistaa sijoittamisen missä ja milloin tahansa.

4. Valitse osakkeet huolellisesti

Ennen kuin teet ensimmäiset sijoitukset, tutki huolellisesti eri osakkeita ja tee perusteellinen analyysi niiden taloudellisesta tilanteesta, liiketoiminnasta ja tulevaisuudennäkymistä. Hyödynnä Nordnetin tarjoamia analyysityökaluja ja seuraa myös ulkoisia lähteitä saadaksesi lisää tietoa osakkeista.

5. Seuraa markkinoita ja uutisia

Osakkeiden suorassa sijoittamisessa on tärkeää seurata markkinoita ja talousuutisia. Pysy ajan tasalla yritysten suorituskyvystä, talouden trendeistä ja muista tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa osakkeiden arvoihin. Nordnet tarjoaa reaaliaikaisia markkinatietoja ja uutisia, joiden avulla voit pysyä ajan tasalla.

6. Tee sijoituspäätökset huolella

Kun olet tutkinut osakkeita ja seurannut markkinoita, tee sijoituspäätökset huolella. Harkitse riskiä, odotettua tuottoa ja sijoitusstrategiaasi ennen kuin teet päätöksen. Älä anna tunteiden ohjata päätöksiäsi, vaan luota analyysiin ja järkevään harkintaan.

7. Osta ja myy osakkeita

Kun olet tehnyt sijoituspäätöksen, voit käyttää Nordnetin palveluita ostaa ja myydä osakkeita suoraan pörssissä. Voit tehdä kauppoja verkossa tai mobiilisovelluksen kautta. Nordnet tarjoaa myös erilaisia toimeksiantotyyppejä, kuten rajahinnan tai markkinahinnan toimeksiannot.

8. Huomioi kulut

Osakkeiden suorassa sijoittamisessa on tärkeää huomioida kaupankäyntikulut. Nordnet tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja ja alhaisia palkkioita osakekaupoista. Tarkista hinnasto ja kulurakenne etukäteen, jotta tiedät, mitä kuluja osakesijoittaminen Nordnetin kautta aiheuttaa.

9. Hyödynnä Nordnetin tarjoamia koulutusmateriaaleja

Nordnet tarjoaa monipuolisia koulutusmateriaaleja sijoittajille. Osallistu webinaareihin, lue artikkeleita ja katso opetusvideoita, joissa käsitellään erilaisia sijoitusaiheita. Koulutusmateriaalit auttavat sinua syventämään osaamistasi ja tekemään parempia sijoituspäätöksiä.

10. Arvioi sijoitustesi kehitystä ja tee tarvittavia muutoksia

Sijoitustesi kehityksen seuraaminen ja niiden arvioiminen on tärkeää. Tarkastele säännöllisesti sijoitustesi tuottoa ja vertaa sitä asettamiisi tavoitteisiin. Tee tarvittavia muutoksia sijoitussalkkuusi, jos markkinatilanne tai taloudelliset tekijät sitä vaativat.

Yhteenveto

Nordnet tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin suoraan pörssissä. Avaa arvo-osuustili Nordnetin kautta, tutustu heidän tarjoamiin palveluihin ja analyysityökaluihin sekä tee perusteellinen tutkimus ennen sijoituspäätösten tekemistä. Seuraa markkinoita ja uutisia, tee sijoituspäätökset huolella ja hyödynnä Nordnetin tarjoamaa käyttäjäystävällistä alustaa osakekauppoihin. Huomioi kulut ja hyödynnä Nordnetin tarjoamia koulutusmateriaaleja kehittääksesi sijoitusosaamistasi. Arvioi sijoitustesi kehitystä säännöllisesti ja tee tarvittavia muutoksia sijoitussalkkuusi. Nordnet tarjoaa kätevän ja monipuolisen alustan osakesijoittamiseen suoraan pörssissä.

Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Sijoittaminen osakkeisiin suoraan pörssissä- miten Nordnet ja sijoittaminen onnistuu”

Vastaa