Mitä tarkoittaa erotiikka – vinkit arjen erotiikkaan

Erotiikka viittaa seksuaalisen mielihyvän ja kiihottumisen ilmaisuun tai kuvaamiseen. Se voi sisältää erilaisia ​​elementtejä, kuten sensuaalisuutta, intohimoa, fantasioita, flirttailua ja eroottisia tekoja. Erotiikka voi olla läsnä monissa eri muodoissa, kuten kirjallisuudessa, elokuvissa, taiteessa tai ihmisten välisessä kanssakäymisessä.

Kun puhutaan arjen erotiikasta, tarkoitetaan tapoja lisätä seksuaalista kiihottumista ja nautintoa päivittäisessä elämässä. Tässä on muutamia vinkkejä arjen erotiikan lisäämiseen:

 1. Kommunikoi avoimesti kumppanisi kanssa: Puhukaa toiveistanne, fantasioistanne ja tarpeistanne seksuaalisella alueella. Kommunikaatio on tärkeää, jotta voitte ymmärtää toistenne odotuksia ja toiveita.
 2. Luo romanttinen ja kiihottava ilmapiiri: Voit luoda mukavan ja sensuellin ympäristön kotona esimerkiksi sytyttämällä kynttilöitä, laittamalla pehmeitä musiikkia tai järjestämällä romanttisen illallisen.
 3. Kokeile uusia asioita: Erotiikka voi saada uusia ulottuvuuksia kokeilemalla uusia asioita kumppanin kanssa. Voitte yhdessä tutkia erilaisia ​​seksuaalisia aktiviteetteja, kuten roolileikkejä, eroottista hierontaa tai seksilelujen käyttöä.
 4. Pienet eleet ja kosketukset: Pienet teot voivat lisätä kiihottumista ja läheisyyttä arjessa. Hellät kosketukset, suukot ja halaukset voivat luoda seksuaalista jännitettä ja lähentää teitä toisiinne.
 5. Ajan varaaminen toisillenne: Elämän kiireessä voi olla haasteellista löytää aikaa intiimiydelle. Yritä varata aikaa toisillenne ja tehdä siitä tietoinen valinta. Suunnitelkaa yhteisiä hetkiä, joissa voitte keskittyä toistenne läsnäoloon ja intiimiin kanssakäymiseen.
 6. Flirttailu: Flirttailu voi olla hauska tapa lisätä kiihottumista ja seksuaalista jännitettä. Voitte lähettää toisillenne flirttailevia viestejä, antaa toisillenne kehuja tai pelata pientä ja leikkisää sanailua.

On tärkeää muistaa, että arjen erotiikka voi vaihdella eri ihmisten ja parien välillä. Jokaisella on omat mieltymyksensä ja rajoituksensa, joten olkaa avoimia keskustelemaan ja kunnioittamaan toistenne rajoja.

Eroottisia juomia ja niiden valmistaminen

ässä on muutamia esimerkkejä eroottisista juomista ja niiden valmistustavoista:

Kirpassaaren suudelma

Ainekset:

 • 4 cl passionhedelmämehua
 • 2 cl greippimehua
 • 2 cl vadelmalikööriä
 • 4 cl vaaleaa rommia
 • Jäitä
 • Vadelmia koristeluun

Valmistus:

Täytä cocktailshaker jäillä.

Lisää kaikki ainekset shakeriin.

Ravista voimakkaasti noin 15 sekuntia.

Siivilöi juoma tarjoilulasille.

Koristele vadelmilla.

Vaahteranlehti

Ainekset:

 • 4 cl vaahterasiirappia
 • 2 cl sitruunamehua
 • 6 cl giniä
 • Jäitä
 • Sitruunankuorta koristeluun

Valmistus:

Täytä cocktailshaker jäillä.

Lisää vaahterasiirappi, sitruunamehu ja gini shakeriin.

Ravista voimakkaasti noin 15 sekuntia.

Siivilöi juoma tarjoilulasille.

Koristele sitruunankuorella.

Suklaamartini

Ainekset:

 • 4 cl suklaalikööriä
 • 2 cl vaniljavodkaa
 • 2 cl kermaa
 • Jäitä
 • Suklaarouhetta koristeluun

Valmistus:

Täytä cocktailshaker jäillä.

Lisää suklaalikööri, vaniljavodka ja kerma shakeriin.

Ravista voimakkaasti noin 15 sekuntia.

Siivilöi juoma tarjoilulasille.

Koristele suklaarouheella.

Kuuma intohimo

Ainekset:

 • 4 cl kirsikkaviskiä
 • 1 cl kirsikkasiirappia
 • 1,5 dl kuumaa vettä
 • 1 teepussi (esim. marokkolainen minttutee)
 • Kirsikka tai mintunlehti koristeluun

Valmistus:

Laita teepussi kuumaa vettä sisältävään lasiin ja anna hautua pari minuuttia.

Poista teepussi ja lisää kirsikkaviski ja kirsikkasiirappi.

Sekoita hyvin.

Koristele kirsikalla tai mintunlehdellä.

Muista, että nämä juomat sisältävät alkoholia, joten niitä tulisi nauttia kohtuudella. Jos et halua tai pysty juomaan alkoholia, voit aina valmistaa eroottisia mocktail-versioita, korvaamalla alkoholin alkoholittomilla vaihtoehdoilla tai mehuilla.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa