Matkaa kesälle suunnittemassa – mitä kannattaa muistaa

Matkan suunnittelu kesälle voi olla jännittävää ja hauskaa, mutta samalla myös stressaavaa, kohteena voisi olla vaikka Kanaria, Gran Canaria sää on ainakin kesällä varsin kutsuva suomalaisille.

Alla on joitain asioita, jotka kannattaa muistaa matkaa kesälle suunnitellessa:

 1. Kohde: Valitse matkakohde, joka vastaa matkatoiveitasi ja budjettiasi. Muista myös tarkistaa ajankohtaiset matkustusohjeet ja -rajoitukset kohteessa.
 2. Matka-aika: Varataan matka-aika ajoissa, jotta voit varmistaa haluamasi lentoliput, majoitus, aktiviteetit ja muut matkaan liittyvät varaukset.
 3. Budjetti: Suunnittele matkabudjetti, joka sisältää lennot, majoituksen, aktiviteetit, ruokailut ja muut matkaan liittyvät kulut.
 4. Matkavakuutus: Tarkista, että sinulla on tarvittava matkavakuutus, joka kattaa kaikki mahdolliset matkaan liittyvät riskit.
 5. Matkalaukut: Pakkaa matkalaukkusi huolellisesti ja varmista, että matkalaukkusi sisältö vastaa kohdemaan sääolosuhteita ja matkaan liittyviä aktiviteetteja.
 6. Passi ja viisumi: Tarkista, että sinulla on voimassa oleva passi ja tarvittaessa hae viisumia ajoissa.
 7. Matkustusturvallisuus: Tarkista matkustusturvallisuusohjeet ja -varoitukset kohdemaassa. Jos matkustat koronapandemian aikana, muista noudattaa kohdemaan matkustusohjeita ja -rajoituksia.
 8. Lääkkeet: Jos käytät säännöllisesti lääkkeitä, varmista että sinulla on riittävästi lääkkeitä mukana koko matkan ajaksi.
 9. Matkavalmistelut: Tee matkavalmistelut hyvissä ajoin ennen matkan alkua, kuten esimerkiksi tarkista lentoliput, majoitukset ja matkaan liittyvät varaukset.

Yhteenvetona, matkaa kesälle suunnitellessa kannattaa muistaa tarkistaa ajankohtaiset matkustusohjeet ja -rajoitukset, suunnitella budjetti, hankkia tarvittava matkavakuutus, pakata matkalaukut huolellisesti, tarkistaa passin ja viisumin voimassaolo, huomioida matkustusturvallisuus, varmistaa lääkkeiden riittävyys ja tehdä matkavalmistelut hyvissä ajoin ennen matkan alkua.

Ifolor

Ifolor on suomalainen valokuvapalveluiden tarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman valokuvatuotteita ja -palveluita. Alla on joitain esimerkkejä Ifolorin tarjoamista palveluista:

 1. Valokuvatuotteet: Ifolor tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valokuvatuotteita, kuten valokuvakirjoja, canvastauluja, kuvakortteja, kuvakalentereita, julisteita ja paljon muuta.
 2. Kuvien kehitys: Ifolor tarjoaa myös kuvien kehityspalveluita. Voit ladata valokuvat suoraan tietokoneelta tai mobiililaitteesta Ifolorin verkkosivuille, ja Ifolor tulostaa ja kehittää kuvat haluamallasi tavalla.
 3. Kuvien käsittely: Ifolor tarjoaa kuvankäsittelypalveluita, joiden avulla voit muokata kuvia ennen niiden tilaamista. Voit esimerkiksi korjata valotusta, kirkkautta tai kontrastia, rajata kuvia tai lisätä tekstejä.
 4. Valokuvakoulutus: Ifolor järjestää myös valokuvakursseja ja -koulutuksia, joissa opit erilaisia valokuvauksen tekniikoita ja kuvankäsittelyä.
 5. Valokuvauspalvelut: Ifolor tarjoaa ammattitaitoisia valokuvauspalveluita, kuten studiokuvausta, henkilökuvausta ja tapahtumakuvausta.

Ifolorin tavoitteena on tarjota korkealaatuisia valokuvatuotteita, jotka ovat kestäviä ja laadukkaita. Yhtiö käyttää alan johtavia tulostusteknologioita ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden muokata ja personoida tuotteitaan erilaisilla suunnittelutyökaluilla ja vaihtoehdoilla.

Ifolorin valokuvatuotteet ovat suosittuja erityisesti juhlapäivinä, kuten jouluna, syntymäpäivillä ja hääpäivinä. Tuotteita voidaan käyttää myös lahjoina tai muistoina erityisistä tapahtumista ja hetkistä.

Yhteenvetona, Ifolor on suomalainen valokuvapalveluiden tarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia valokuvatuotteita ja -palveluita. Ifolorin palveluihin kuuluvat valokuvatuotteet, kuvien kehitys ja kuvankäsittelypalvelut. Ifolor järjestää myös valokuvakursseja ja -koulutuksia ja tarjoaa ammattitaitoisia valokuvauspalveluita. Ifolorin valokuvatuotteet ovat suosittuja juhlapäivinä ja erityisiintapahtumiin, ja ne voivat toimia myös lahjoina tai muistoina erityisistä hetkistä ja tapahtumista. Ifolorin tavoitteena on tarjota asiakkailleen mahdollisimman hyvä palvelukokemus ja helposti käytettävät suunnittelutyökalut, jotta asiakkaat voivat luoda henkilökohtaisia ja uniikkeja valokuvatuotteita.

Ifolor on perustettu vuonna 1959 ja sillä on yli 60 vuoden kokemus valokuvapalveluiden tarjoamisesta. Ifolor on tunnettu laadukkaista valokuvatuotteistaan ja on yksi Suomen suosituimmista valokuvapalveluiden tarjoajista. Yhtiö toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Sveitsissä.

Ifolorin asiakaspalvelu on käytettävissä verkkosivuilla, sähköpostitse ja puhelimitse, ja se auttaa asiakkaita kaikissa valokuvapalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Ifolorin verkkosivuilta löytyy myös laaja valikoima käyttöohjeita ja vinkkejä valokuvatuotteiden suunnitteluun ja tilaamiseen.

Miksi matkavakuutus on tärkeä muistaa?

Matkavakuutus on tärkeä, koska se suojaa matkailijaa ja matkatavaroita erilaisilta yllättäviltä tapahtumilta ja vahingoilta matkan aikana. Matkavakuutus kattaa yleensä seuraavia riskejä:

 1. Lääkärikulut: Matkavakuutus korvaa mahdolliset lääkärikulut, joita voi aiheutua yllättävästä sairastumisesta tai loukkaantumisesta matkan aikana.
 2. Matkatavarat: Matkavakuutus korvaa matkatavaroiden varkaudesta, katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneet kulut.
 3. Peruutukset: Matkavakuutus korvaa mahdolliset matkan peruutuksesta aiheutuneet kustannukset, esimerkiksi sairauden tai perheenjäsenen yllättävän kuoleman vuoksi.
 4. Matkan keskeytykset: Matkavakuutus korvaa mahdolliset ylimääräiset kustannukset, jos matka keskeytyy yllättävien tapahtumien vuoksi, esimerkiksi lentoyhtiön konkurssin vuoksi.
 5. Vastuuvakuutus: Matkavakuutus kattaa mahdolliset vahingot, joita matkailija aiheuttaa toisille henkilöille tai omaisuudelle matkan aikana.

Matkavakuutus on tärkeä, koska se voi auttaa säästämään rahaa ja lieventämään stressiä, jos jotain yllättävää tapahtuu matkan aikana. Matkavakuutus antaa myös matkailijalle mielenrauhaa ja varmuutta siitä, että hän on suojattu kaikenlaisilta mahdollisilta riskeiltä ja vahingoilta matkan aikana. Lisäksi joissakin maissa matkavakuutus on pakollinen, joten se kannattaa tarkistaa ennen matkaa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa