Puhelintarvikkeet ja paljon muuta uudesta holdit verkkokaupasta

Oletko miettinyt uusia kuoria puhelimeesi, tai suojakalvoa? Vai onko mielessä ollut hankkia lompakkokotelo, tai airpods-kotelot? Tai kenties jotain muuta puhelintarvikkeita? Nyt niitä on Suomessa saatavilla myös holdit verkkokaupasta! Ja nyt on tarjolla 20% alennus ostaessasi kaksi tuotetta!

Miksi ostaisit holdit verkkokaupasta?

Tässä muuta pointti, miksi ostokset on kiva tehdä holditissa,

  • maksat helposti erissä Klarnalla
  • toimitus on täysin ilmastokompensoitu
  • sinulla on 14 päivän palautusoikeus
  • tuotteet ovat 100 % vegaanisia

Mikä on holdit?

Holdit koostuu joukosta mahtavia ihmisiä, jotka työskentelevät joka päivä tarjotakseen sinulle parasta! Luomme ja jaamme puhelinkoteloita ja paljon muita lisävarusteita, jotka tekevät elämästä puhelimella sekä turvallisempaa että luovempaa. Meille puhelin on tärkeä osa asuasi, ja haluamme, että sinulla on parasta, mitä markkinoilla on tarjota!

Keitä me olemme?

Tuotetiimi suunnittelee ja valmistaa valikoimamme, joka koostuu 100 % vegaanisista tuotteista, varmistaen samalla, että ne säilyttävät korkeimman laadun. Myyntiosastomme varmistaa, että jälleenmyyjät esittelevät meidät ja ecom-tiimi päivittää verkkosivuston niin, että vierailusi holdit.com on mahdollisimman sujuvaa.

Ostajamme vievät tuotteet kotiin tietäen, että planeetta ja täällä asuvat ihmiset ovat erityisen lähellä sydäntämme ja markkinointiosasto luo kaiken markkinoinnin. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, tulee kestävän kehityksen ryhmä, joka varmistaa, että teemme yhdessä parhaat valinnat materiaalien, kuljetusten, päästöjen ja sukupuolten tasa-arvon suhteen.

 Tiedämme värin, valitse vain  tunnelmasi!


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Puhelintarvikkeet ja paljon muuta uudesta holdit verkkokaupasta”

Vastaa