BUXOMin suosittu Full-On -sarja täydentyy pehmeillä, mattapintaisilla sävyillä

BUXOM Cosmeticsin Full-On™ -sarja saa täydennystä uusilla pehmeillä, mattapintaisilla sävyillä. Full-On™ Plumping Lip Matte on näkyvästi täytelöittävä, runsaspigmenttinen tuote huulille, joka tuntuu huulikiillolta mutta antaa kauniin samettisen, mattapintaisen viimeistelyn.

Ainesosat

  • Ainutlaatuinen peptidiyhdiste antaa huulille kosteutetun tunteen ja huulia pullistavan vaikutuksen
  • Hyaluronihappopallot auttavat täyttämään huulet kosteudella
  • E-vitamiini tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan

Full-On™ Plumping Lip Matte on saatavissa 10 ainutlaatuisessa sävyssä.

Suos. hinta 25 eur
Myydään eksklusiivisesti Kicksillä.

Dermarome on ihonhoidon-, meikkien ja tuoksujen maahantuoja Pohjoismaissa. Tuotevalikoimaamme sisältyy tarkkaan valikoidut ammattimaiset tuotemerkit; bareMinerals, ELEMIS, Aurelia, PRIORI, LÖWENGRIP, NIOD, The Ordinary, The Chemistry Brand, Murad, Buxom, Browgame Cosmetics, Grande Cosmetics, Skinbetter science, LOVA SKIN ja N.C.P.

Yli 30 vuoden kokemuksella pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja jatkamaan kasvuamme. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, ja olemme iloisia voidessamme jakaa ammattitaitoa ja osaamista kauneusalalla yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa, jotka koostuvat kauneushoitoloista, kylpylöistä, klinikoista, vähittäismyynnistä, verkkokaupoista ja apteekeista.

Uusia palveluita yrityksille ja yksityisille

Samalla kun markkinat kokevat kovia, nousee myös saataville uusia entistä nopeampi palveluita, esimerkiksi nopeat ja edulliset nettilainat ja lainojen vertailu käyvät kädenkäänteessä yhdeltä sivustolta, ja mikäli tarvitaan vertailla kännykkä- ja nettiliittymiä niin edulliset liittymät ovat vertailussa nekin. Tässä tilanteessa myös kaikenlainen kierrättäminen, kiertotalous ja vihreän tulevaisuuden suunnat ja mahdollisuudet kiinnostavat yrityksiä, joilla saattaa olla nopeallakin aikataululla nyt edessä omat energiaremontti projektinsa. Yleensäkin kaikenlainen digitaalisuus ja mobiisovellukset ottavat entistä suurempaa osuutta niin perheiden kuin yritysten arjen tehtävien hallinnasta ja seurannasta.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”BUXOMin suosittu Full-On -sarja täydentyy pehmeillä, mattapintaisilla sävyillä”

Vastaa