Koe Elemiksen kirkastava ja vahvistava Pro-Collagen Vitality Eye Cream

Ylellisen Pro-Collagen Vitality Eye Cream -silmänympärysvoiteen all-in-one-koostumus on rikastettu kosteuttavalla Padina Pavonica -ruskealevällä, tummia silmänalusia vähentävällä tyrnillä- ja arabialaisella jasmiininesanssilla, turvotusta vähentävällä kierrätetyllä seljankukkauuteella sekä kirkastavalla ja virkistävällä japanilaisella koiruoholla. Tämä silmänympärysvoide suojaa herkkää silmänympärysihoa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä kohottamalla, kirkastamalla ja vahvistamalla ihoa virkistyneen ilmeen saamiseksi.

Avainainesosat

  • Tyrni ja arabialainen jasmiininesanssi, kahden valkoisen kukan synergiayhdistelmä, jonka tuloksena on virkistävä esanssi, joka kohottaa ja palauttaa näkyvästi yläluomen kiinteyttä ja minimoi tummia silmänalusia.
  • Kierrätetty seljankukkauute, kestävästi tuotettu Sambucus Nigra -kukista
    valmistettu uute hoitaa ”turvotusta” ja silmäpusseja.
  • Japanilainen koiruoho, tämä Shirakamin alueelta peräisin oleva antimikrobinen kukkauute lataa ihoa palauttaen samalla hehkua ja kirkkautta antaen nuorekkaan ulkonäön
  • Padina Pavonica -ruskealevä, kosteusboostin antava ruskea makrolevä, joka löytyy Välimeren rannikolta, sisältää runsaasti polysakkarideja, jotka kosteuttavat ihoa ja tekevät ihosta näkyvästi hehkuvan..

Suos. hinta 97,90 eur / 15 ml

ELEMIS

Brittiläisenä johtavana ihonhoito- ja wellness -tuotemerkkinä ELEMIS on maailmanlaajuisesti tunnettu luonnollisten ainesosien ja tieteellisten innovaatioiden hyödyntämisestä ihonhoidossa. Jokainen uraauurtava koostumus on testattu todistettujen tulosten varmistamiseksi. ELEMIS keskittyy ihosi, kehosi ja mielesi hyvinvointiin. ELEMIS-tuotteita myydään maailman laajuisesti 42 maassa.

Dermarome on ihonhoidon-, meikkien ja tuoksujen maahantuoja Pohjoismaissa. Tuotevalikoimaamme sisältyy tarkkaan valikoidut ammattimaiset tuotemerkit; bareMinerals, ELEMIS, Aurelia, PRIORI, LÖWENGRIP, NIOD, The Ordinary, The Chemistry Brand, Murad, Buxom, Browgame Cosmetics, Grande Cosmetics, Skinbetter science, LOVA SKIN ja N.C.P.

Yli 30 vuoden kokemuksella pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja jatkamaan kasvuamme. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme, ja olemme iloisia voidessamme jakaa ammattitaitoa ja osaamista kauneusalalla yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa, jotka koostuvat kauneushoitoloista, kylpylöistä, klinikoista, vähittäismyynnistä, verkkokaupoista ja apteekeista.

Nettiaika alkaa olla yhä enemmän mobiiliaikaa

Mobiilinetti ja se meidän oma ihana älypuhelimemme ovat vieneet entistä enemmän varsinkin aikuisten lisääntyneestä vapaa-ajasta. Toisaalla käytämme puhelinta lukiessamme suoratoiston ohjelmien arvosteluita, toisaalta luemme sillä uusimmat ralliuutiset tai teemme lainavertailua netissä. Oli se syy mikä tahansa, aikuisilla on se älypuhelin entistä useammin kädessä – aina kun ei tee mitään muuta. Vai oletko tarkastellut omaa käyttäytymistäsi vaikka kotona ollessasi? Kuinka paljon illan aikan roikut omassa puhelimessasi – teetkö sillä osakesijoituksia vai vertailetko puhelinliittymien hintoja – kaikki ne löytyvät sieltä ja ovat saatavilla mobiilisti aina kun haluat – mutta missä tulee raja, oletko sinä jo kokeillut yhtä digitöntä päivää arjessasi, vaikka joku sunnuntai?


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa