Gina Tricot ja syksyn muotivaatteita naisille

Muodin oikut eivät välttämättä ole aina sitä, mitä oikeasti ostetaan vaatekaupasta ja puetaan päälle. Mutta Gina Tricot verkkokauppa tarjoaa vaatteita ihan arkeen ja myös juhlaan…

Power suit -jakkupuku

Syksyn ajankohtaisin ja helpoin asukombo on pukea päällensä power suit -jakkupuku. Valitsitpa päällesi rentoa ja ylimitoitettua, miesten vaatekaapilta lainatun näköistä pukua tai minimittaisen, boleromallisen jakun ja tiukkojen housuja yhdistelmän: kun astelet syyskaduille voimapuvussa, voit olla varma olevasi ajankohtaisesti pukeutunut.

Maksimalismi, volyymivaatteet ja kekseliäs kerrospukeutuminen näkyvät jälleen muodissa.

Gootti- ja grunge-estetiikka

Givenchy syksy-talvi 22/23 ALL OVER PRESS

Mustat ja tummat asukokonaisuudet henkivät gootti- ja grunge-estetiikan elementtejä kuten vinyylivaatteita, nyöri- ja solkiyksityiskohtia, mustaa pitsiä, läpikuultavia kankaita sekä nahkaa.

Kirkkaat yliviivaustussivärit

Monet syksyn kirkasväriset vaatteet näyttävät lainanneen sävynsä yliviivaustussien värikartasta. Kirkkaan pinkit, vihreät, turkoosit, keltaiset ja oranssit vaatekappaleet sekä asusteet tuovatkin syksyn yleensä tummasävyiseen pukeutumiseen takuulla piristävää vaihtelua.

Ps. Fashion Finland valitsi juuri vuoden muotitekoja….

Paras muotivaikuttaja: Sanna Marin

Pääministeri Sanna Marin on tehnyt selväksi, että myös valtionpäämies voi olla kiinnostunut pukeutumisesta, pukeutua kuin ikäisensä – ja olla silti uskottava. Marin luottaa tyylissään selkeään väripalettiin ja vaatekaapin klassikkoihin, kuten valkoiseen t-paitaan, sinisiin farkkuihin ja mustaan bleiseriin – nahkatakkia tietenkään unohtamatta. Eikä Marinin yksinkertaisinkaan jakku ole tylsä tai tavallinen vaate, sillä jos ei muuta, hän somistaa sen kiinnostavasti kapealla vyöllä. Marin on esiintynyt televisiossa myös uimapuvussa, ja sekin oli tyylillinen riemuvoitto.

Suomen paras muotikauppa: Ratsula

Muotitavaratalo Ratsula on neljännen polven porilainen perheyritys, joka on myynyt muotia jo vuodesta 1924 lähtien. Ratsula valittiin Suomen parhaaksi muotikaupaksi myös kaksi vuotta sitten. Tällä kertaa yleisöäänestyksessä annettiin yhteensä yli 2 000 ääntä, joista Ratsula kahmaisi neljäsosan. Asiakkaat kiittivät erityisesti Ratsulan asiantuntevaa palvelua ja monipuolista valikoimaa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Gina Tricot ja syksyn muotivaatteita naisille”

Vastaa