Gina Tricot ja kevään tarjoukset

Gina Tricot on ruotsalainen muotiketju, joka tarjoaa laajan valikoiman naistenvaatteita, kenkiä ja asusteita. Gina Tricotin perusti vuonna 1997 Stefan Perssonin tytär, ja tällä hetkellä yrityksellä on yli 170 myymälää eri puolilla maailmaa, pääasiassa Pohjoismaissa ja Euroopassa. Gina Tricotin valikoima vaihtelee sesongin mukaan ja sisältää trendikkäitä vaatteita ja asusteita edulliseen hintaan. Yritys korostaa myös kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisiä käytäntöjä.

Gina Tricotin tuotevalikoima sisältää naistenvaatteita ja -asusteita. Heidän valikoimansa sisältää muun muassa:

  • Toppeja ja paitoja eri materiaaleista ja malleista
  • Housuja, farkkuja ja shortseja eri leikkauksilla ja väreillä
  • Hameita ja mekkoja eri pituuksilla ja malleilla
  • Neuleita ja takkeja eri materiaaleista ja malleista
  • Alusvaatteita, kuten rintaliivejä ja alushousuja
  • Asusteita, kuten laukkuja, kenkiä, koruja, huiveja ja aurinkolaseja.

Gina Tricotin valikoimassa on myös erityisiä kokoja, kuten plus-koot ja pitkille naisille suunnitellut vaatteet. Heidän tavoitteenaan on tarjota muodikkaita ja edullisia vaatteita naisille eri ikäryhmistä ja koosta riippumatta.

Gina Tricot tavoitteet

Gina Tricotin tavoitteena on olla vastuullinen ja kestävä vaateyritys, joka tarjoaa laadukkaita ja trendikkäitä vaatteita kohtuuhintaan. Yhtiön tavoitteena on myös olla ympäristöystävällinen ja vähentää toimintansa hiilijalanjälkeä.

Gina Tricot pyrkii myös vähentämään kertakäyttömuodin haitallisia vaikutuksia ympäristöön. Heidän tavoitteenaan on vähentää muovin käyttöä ja suosia kierrätettyjä materiaaleja. Yritys on myös ottanut käyttöön uusia hankintamenetelmiä ja tuotantotapoja, jotta vaatteiden valmistuksessa syntyvä ympäristökuormitus olisi mahdollisimman pieni.

Lisäksi Gina Tricot pyrkii tukemaan naisten oikeuksia ja tasa-arvoa. Heidän tavoitteenaan on edistää naisten asemaa työpaikoilla, erityisesti vaatealan tuotantoketjuissa. Yritys onkin sitoutunut kumppanuuteen YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti ja he ovat allekirjoittaneet YK:n naisiin kohdistuvan syrjinnän poistamista koskevan periaatelausuman.

Gina Tricotin tavoitteena on myös olla vastuullinen työnantaja. He pyrkivät tarjoamaan työntekijöilleen hyvät työolosuhteet, koulutusmahdollisuuksia ja urakehitystä. Yritys on saanut tunnustusta hyvistä työolosuhteistaan ja he ovatkin palkittu useilla alan tunnustuksilla ja palkinnoilla.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa