Bonprix alesta vaatekaappiin täydennystä

bonprix on kansainvälinen muotiyritys, jonka pääkonttori on Hampurissa Saksassa. Valitsemme uusimmat trendit ja muunnamme ne inspiroivaksi muodiksi, joka sopii moniin tilanteisiin sekä toimii monissa tyyleissä ja kokovaihtoehdoissa. Viisi omaa merkkiä ja kuukausittainen uusi mallisto saavat asiakkaamme tutustumaan muotiimme yhä uudelleen maailmanlaajuisissa verkkokaupoissamme, luetteloissamme ja Saksassa sijaitsevissa Fashion Stores -myymälöissämme.

Toimiva konsepti: bonprix kuuluu esimerkiksi liikevaihdoltaan suurimpien verkkokauppojen Top 10:een Saksassa (EHI Retail Instituten / Statistan tutkimus ”E-Commerce-Markt Deutschland 2018”). Menestymme myös kansainvälisesti. Nykyään toimimme 30 maassa Euroopassa, Venäjällä ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Tämä tekee bonprix’sta yhden Otto Groupin liikevaihdoltaan suurimmista yrityksistä. Menestyksestä saamme kiittää maailmanlaajuisesti noin 4 000 työntekijäämme ja tyytyväisiä asiakkaitamme.

Meiltä jokainen nainen löytää suosikkivaatteensa – riippumatta pukeutumistyylistään, iästään tai vaatekoostaan.

Me emme rajoita asiakkaitamme ihannemittoihin tai standardityyppeihin. Naiset ovat yhtä monipuolisia kuin elämäkin, ja kaikilla on omat tarpeensa ja toiveensa. Näin me asian näemme. Ja tämä tekee meistä meidät muotibrändinä. Jokaisella naisella on mahdollisuus löytää itsensä valikoimastamme omana itsenään, sellaisena kuin hän on ja niin kuin hän tuntee olonsa hyväksi. Sillä mikään ei ole kauniimpaa kuin säteily, joka tulee sisältä. Toimimme asiakkaidemme kumppanina kaikissa muoti- ja lifestyle-kysymyksissä – silloinkin, kun on kyse lapsista, kumppanista tai kodista. bonprix tarjoaa paljon muutakin kuin vain uusia vaatteita koko perheelle. Meillä on myös paljon ideoita kauniimpaan kotiin.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa