About You lisäale 20% viikonloppuna koodilla

About You verkkokaupassa on kesän loppumisen viimeinen lisäale – jo alennetuista tuotteista saat tulevan viikonlopun aikana KOODILLA 20ALE vielä 20% lisäalennuksen!

KAMPANJA

Tämä kampanja on voimassa 31.07.2022 (klo 23:59) saakka. Kampanjan aikana myönnämme etukoodilla 20ALE 20% alennusta jo alennetuista tuotteista. On mahdollista, että jotkin yksittäiset tuotteet eivät kuulu kampanjan piiriin. Etuseteliä ei voi siirtää toiselle henkilölle, ja se voidaan lunastaa vain ABOUT YOU -tilauksen yhteydessä. Etuseteli vähennetään ostoksen loppusummasta automaattisesti, kun annat etukoodin tilauksen viimeisessä vaiheessa. Mikäli ostos palautetaan kokonaan, etusetelin arvo raukeaa. Etuseteliä ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja etuseteleihin. Oikeutta etusetelin osittaiseen tai sen koko arvoa vastaavaan korvaukseen ei ole.

Yksi kommentti artikkeliin ”About You lisäale 20% viikonloppuna koodilla”

  1. Päivitysilmoitus: Alennuskoodit - ALENNUSKOODIT

Vastaa