Korut verkkokaupasta – Laatukorulta

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Onko joskus ollut sellainen tilanne että paikallisista liikkeistä ei tunnu löytyvän sopivaa uutta kelloa tai lahjaa rakkaalle? Laatukorun verkkokauppa tarjotaa oivan mahdollisuuden katsella mitä kaikkea on tarjolla ilman kiirettä, vaikka siitä omalta kotisohvalta käsin.

Laatukoru.fi on kotimainen koru- ja kelloalan verkkokauppa. Laatukorun valikoimiin kuuluu sekä kotimaisten että kansainvälisten brändien kelloja, koruja ja älykelloja. Lisäksi Laatukorulla on oma kultasepänverstas Hyvinkäällä, jossa valmistetaan Laatukorun omia Silván-brändin timanttikoruja, kuten vihkisormuksia, kihlasormuksia, korvakoruja ja riipuksia. Silván-timanttikoruja on saatavilla vain Laatukorusta. Silván-koruille on myönnetty Avainlippu-tunnus

Laatukorun omien Silván-timanttikorujen lisäksi valikoimista löytyy mm. seuraavia brändejä: TAG Heuer, Longines, Tissot, GARMIN, Kalevala, Raymond Weil, Seiko, GANT, Swarovski, Lumoava sekä monia muita! Laatukorusta löydät satojen Kalevala-tuotteiden valikoiman. Kalevala tunnetaan yhtenä Suomen rakastetuimmista ja arvostetuimmista korubrändeistä. Laadukkaat ja ajattomat Kalevala-korut valmistetaan Helsingissä. 

Laatukorun verkkokauppaa pyöritetään timanttisella tiimillä Hyvinkäältä käsin. Laatukoru panostaa laadukkaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun, nopeisiin 1-2 päivän toimituksiin, sekä jatkuvasti päivittyvään ja kasvavaan valikoimaan. Laatukorulla on Laatukoru.fi -verkkokaupan lisäksi 13 myymälää Etelä-Suomessa.

Verkossa kesäale jopa 40 %

Laatukoru perustettiin 1972 ja nykyään se tarjoaa tuotteet todellakin joko suoraan verkosta, missä sitten oletkin, tai omissa 13 myymälässään ympäri Suomea.

Liity Laatukorun kanta-asiakkaaksi ja tilaa uutiskirjeemme – tarjoamme uusille asiakkaille -20% alennuksen tilauksesta. Kanta-asiakkaanamme saat parhaimmat tarjoukset sähköpostiisi, suosituimmat lahjavinkit sesongeittain sekä tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

Laatukoru.fi

Ti Sento Milano korut

Meille tämä korusarja oli aivan täysi uutuus, mutta tarjoaa erilaisia koruja suoraan Italiasta. Ti Sento ei varsinaisesti ole perinteinen koruvalmistaja, joska yritys alkoi 2003, mutta tänä päivänä korut ovat löytäneet niin trenditietoisten kuin klassisia koruja arvostavien ylle. Ti Senton korut valmistetaan hopeasta, mutta niissä käytetään myös kelta- tai ruusukultausta yksityiskohtina ja viimeistelyssä.

Pysyvän paikkansa Ti Senton hopeakoruista ovat löytäneet esimerkiksi vihreä malakiitti ja musta onyksi, joista onyksi tunnetaan havahduttavana voimakivenä. Sen kuvaillaan olevan oivallinen keskittymiseen ja syvälliseen ajatteluun sekä oman sisäisen äänen herättäjäksi. Onyksin löytää esimerkiksi Ti Sento Milano nappikorvakoruista, jotka on viimeistely pienillä onyksikivellä. Mikäli mielii kiven pääsevän enemmän esille, saattaa upea Ti Sento -riipus olla vastaus etsintään. Myös hopeiset rengaskorvakorut, joissa on onyksikivellä koristeltu etuosa, antavat sopivasti särmää pukeutumiseen.

Tutki Ti Senton valikoimaa Laatukorun verkkokaupasta vaikka samantien.

  • Tuhansien tuotteiden valikoima koruja, kelloja, älykelloja ja lahjatavaroita.
  • Oma Silván-timanttikorumallisto ja kultasepänverstas Hyvinkäällä.
  • Nopeat toimitukset, ilmaiset vaihdot ja palautukset.
  • Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu.
  • Kotimainen perheyritys.

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa