Matsmartin kautta voit pelastaa ruokaa ja säästää samalla rahaa

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkeä.

Olet varmasti lukenut vähän sieltä sun täältä viimeisten vuosien aikana, kuinka me heitämme ruokaa roskiin. Ruoan hävikki tekee ison loven kauppiaiden tuloksiin, mutta onneksi näin 2020-luvulla meillä on useita keinoja taistella ruokahävikkiä vastaan. Yksi näistä nykypäivän helpoista ruokahävikkiä vähentävistä keinoista on Matsmartin palvelu.

Hävikkiruokaa verkossa myyvän Matsmartin suomalaiset asiakkaat pelastivat yli 1,2 miljoonaa kiloa ruokaa hävikiltä viime vuonna, mikä vastaa 1 889:ää tonnia hiilidioksidipäästöjä. Saman verran CO2-päästöjä syntyisi 1 765:ä edestakaisesta Helsinki—Lontoo-lennosta.  Se, kuinka paljon yksittäinen asiakas säästää, riippuu luonnollisesti siitä, mitä ja kuinka monta tuotetta hän ostaa. Voit kuitenkin tuntea onnistuneesi säästäessäsi päästöjä ja tiedostaessasi, että yksi tilaus säästää keskimäärin yhtä paljon päästöjä kuin älypuhelimesi lataaminen 1100 kertaa. Onnittelut siitä!

Matsmartista saatat löytää tuotteita jopa 90 % alennuksella verrattuna siihen hintaan, mitä tuote on maksanut kaupan hyllyllä. Ja mikä parasta, jokainen Matsmart-tilaus säästää hiilidioksidipäästöjä. Vähän sama kuin shoppailu pienentäisi kokonaiskulutustasi. Matsmartin tapaisten palveluiden käyttäminen auttaa meitä vähentämään omaa ruokajalanjälkeämme sekä vähentämään hävikkiä. Säästä sinäkin, kokeile Matsmartin palvelua.

  • Vähennä CO2e-päästöjä!
  • Pelasta ruokaa!
  • Säästä rahaa!

Ajatuksena hävikkiruoan ostaminen ja ostamisen yhdistäminen hiilidioksipäästöjen vähentämiseen tuntuu kaikessa suhteessa järkevältä ja kun katselee mitä kaikkea Matsmartin valikoimissa on aina sieltä kinkkukukoista ketsuppiin ja lumumaissin ja kahvikapseleihin – ja useimmassa tuotteessa säästöt ovat luokkaat yli 40 %!

Haluamme ohjata maailman ruokajärjestelmää kestävämpään suuntaan, jossa kerran tuotettua ruokaa ei haaskata ja teemme loppuun asti mietittyjä päätöksiä kulutustarpeistamme. Samalla uskomme, että kestävät valinnat kuuluvat kaikille ihmisille ja lompakoille. Halvat ja kestävät ostokset ovat sekä ilmaston että ihmisten näkökulmasta menestysresepti.

Matsmart

Kaikki alkoi 2014

Tarinamme alkaa siitä, kun kolme tukholmalaista kaverusta (Erik, Kalle ja Uffe – kyllä, hyvin ruotsalaiset nimet!) kyllästyivät katselemaan täysin käyttökelpoisen ruuan joutumista hävikkiin. Kaverukset oivalsivat muutaman tärkeän asian: Ruokahävikki on VALTAVA globaali haaste. Jokainen pois heitetty käyttökelpoinen ruokatuote on pisara joessa, jotka laskevat valtavaan mereen.

Sen jälkeen asiat ovat kehittyneet entistäkin nopeammin. 2017 toiminta laajentui Suomeen, jossa kiinnostus lähti lentoon jopa Ruotsia nopeammin! Tämä ei toisaalta ole mikään ihme: me suomalaiset olemme netissä kuin kotonamme ja me ymmärrämme loistavien diilien päälle! Ja ennen kaikkea, olemme luontoystäviä.

Oletko sinä jo kokeillut Matsmartin palvelua, olisiko nyt aika?

Ps. tarjolla on myös gluteenittomat tuotteet omassa ryhmässään sekä luomu-, että vegaanituotteiden omat ryhmät!


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa