Hajuvedet verkosta: hajuvesi.fi

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Oletko etsinyt hajuvesikauppaa? Ne vanhat perinteiset kosmetiikkaliikkeet ja kemikaliot ovat pitkälti jääneet historiaan ja kemikalio-ostokset ovat siirtyneet nettiin, mutta onko yksi Suomen suurimmista hajuvesien verkkokaupoista sinulle tuttu?

Hajuvesi.fi on Suomen suosituin hajuvesikauppa, jonka laajasta valikoimasta löydät naisten ja miesten hajuvedet suosituimmilta tuotemerkeiltä kuten Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Versace, Gucci, Paco Rabanne, Escada, Clean, Dolce & Gabbana ja Calvin Klein. Kaupasta saat 10 % alennuskoodin jo liittymällä hajuvesi-sivuston uutiskirjeen saajaksi.

Luonnollisesti näin laajasta kaupasta löydät tuotteet yhtälaila miehille kuin naisille. Ja tuoksujen lisäksi tarjolla on myös meikkejä, hiustenhoitotuotteita, tuotteita ihonhoitoon sekä hiusten muotoiluun.

Tuotesetit

Luonnollisesti verkkokaupassa on yksittäisten tuotteiden lisäksi myös paljon erilaisia tuotesettejä esimerkiksi hiustenhoitoon seköä ihonhoitoon.

Kosmetiikan lahjapakkaukset

Vaikka joulu on vielä kaukana, niin yksi joululahjavinkki on aina erilaiset kosmetiikan lahjapakkaukset. Hajuvesi.fi sivustolla näitä löytyy useampia sekä miehille että naisille. Ja kun valinnanvaraa on hieman enemmän kuin paikallisissa liikkeissä niin miksei seuraaville synttäreille tai jouluksi tilaisikin jotain aivan uutta ja erikoista, verkkokaupan tuotevalikoimista.

Mikä firma on oikeasti kyseessä?

Hajuvesi.fi on ruotsalaisen Parfym.se-sivuston suomenkielinen sisarsivusto, jolla palvellaan asiakkaita suomeksi. Tilauksesi lähetetään Suomeen Ruotsin keskusvarastolta, jotta yritys voisi ylläpitää mahdollisimman kattavaa valikoimaa ja kilpailukykyisiä hintoja. Tilauksesi toimitetaan Suomeen tavallisesti 2-5 arkipäivässä valitsemastasi toimitustavasta riippuen.

Yritys perustettiin jo 2005 ja kaikki lähti liikkeelle pienestä ruotsalaisesta kylästä ja miehestä, joka halusi rikkoa kosmetiikkamaailman myyntitapoja. Hän halusi luoda verkkoon vallankumouksellisen ympäristön, jonne jokainen oli taustasta riippumatta tervetullut ostamaan hajuvesiä ja jakamaan niiden ilon.

Suomen suosituin hajuvesikauppa

Ruotsissa jopa yli 40% verkossa myydyistä hajuvesistä myydään Parfum.se kautta ja yrityksen työntekijät ovat ylpeitä luottamuksesta, jonka yritys onn asiakkailta saanut. Myös Suomessa on hajuvesi.fi saanut asiakaskokemuksia keräävällä Trustpilot-sivustolla erityisen korkean arvosanan (4,5), joka perustuu jo lähes kolmeentuhanteen arvosteluun. Asiakkaat ovat kiitelleet mm. luotettavaa palveluamme, nopeita toimitusaikojamme sekä asioinnin helppoutta. Kaikki nämä ovat yritykselle luonnollisesti tärkeitä arvoja ja hajuvesi.fi tekee parhaansa , jotta ne toteutuvat asiakkalle tulevissakin tilauksissa.

Sijoittaminen säästämisen keinona

Sijoittaminen voi tuottaa huomattavasti paremman tuoton kuin perinteinen säästäminen. Tämä pätee varsinkin nykyaikana pankkien suljettua peruskäyttötilien korot – nykyään ei siis pankit enää maksa pankkitilillä makaaville rahoille korkoa, mikä tarkoittaa, että mikäli sinulla makaa rahaa pankkitililläsi, ei se ole millään tavalla inflaatiosuojattua. Sen sijaan, jos sijoittaisit varasi aktiivisesti, vaikka osakkeisiin, asuntoihin taikka rahastoihin, olisi niillä suuremmat mahdollisuudet suojata varallisuutesi kasvu myös tulevaisuudessa – luonnollisestikin sijoittamisessa on myös se toinen puoli, eli riskisijoittamisessa voi käydy, kuten monilla kävi kevään ja kesän 2022 aikana Bitcoin romahduksessa – jos ostit 50k hintaan, todennäköisesti jouduit myymään reilulla 20k hinnalla…. Osakesijoitus sen sijaan tuottaa hyvällä valinnalla sekä vuosittaisen arvonnousun, että mahdolliset yrityksen tulokseen liittyvät osingot – eli, miten sinä olet asennoitunut omaan tulevaisuuden säästämiseesi, tai sijoittamiseesi.

Vastaa