Pienikin muutos, iso vaikutus!

Luonnonläheinen sisustustyyli ja vastuulliset materiaalit saavat tänä syksynä seurakseen tekstiilejä ja yksityiskohtia, joissa on klassista bistrotunnelmaa. Elokuussa Rusta-tavaratalot täyttyvät monista uutuuksista, jotka helpottavat kodin uudistamista.

Anna kesän loistavien päivien muiston elää pitkälle syksyyn. Rustan tekstiiliuutuuksien kuviot flirttailevat ranskalaisen bistron kanssa: pikkukukat ja -ruudut näkyvät kaikessa pussilakanoista ja verhoista pöytäliinoihin ja keittiöpyyhkeisiin. Jo pelkästään keittiöön saapuu monia mielenkiintoisia uutuuksia. Keraamisessa Bistro-astiastossa on koristeellinen, aaltoileva reuna ja käsintehty fiilis. Sen voi hyvin yhdistää Elsaformin astiastoon, jonka uusi väri tällä kaudella on Dusty white.

Ajattomat luonnonmateriaalit

Kodin uudistaminen vastuullisilla materiaaleilla on helpompaa kuin koskaan. Elsaformin valikoimassa on esimerkiksi pellavasta ja BCI-sertifioidusta puuvillasta valmistettuja pussilakanasettejä, päiväpeittoja, istuintyynyjä, verhoja ja kattaustekstiilejä. Miksi et investoisi kierrätetystä polyesteristä tai puuvillasta valmistettuihin torkkupeittoihin? Matto-osastolle saapuu useita jännittäviä uutuuksia: villaa, juuttia ja uusi suosikki, kookos. FSC-sertifioitua puuta löytyy puolestaan keittiötarvikkeista sekä ripustimista ja siivousvälineistä.

Trendikkäät yksityiskohdat

Peileistä on tullut sisustusmaailman uusi suosikki. Rustan uutuuksien joukossa on kaikkea tyylikkäistä malleista, jotka sopivat erinomaisesti trendikkään peiliseinän luomiseen, aina orgaanisiin peileihin.
Lopuksi on aika päihittää hämärä, ja mikä olisikaan parempi tapa kuin valaista koti uusilla valaisimilla? Valaisinosastolla on useita tyylikkäitä ja edullisia uutuuksia. Kynttiläfaneille on saatavana paljon tuoksukynttilöitä, mutta myös klassisia kruunukynttilöitä, jotka on valmistettu 100-prosenttisesti steariinista.

Uusia kynttilälyhtyjä, maljakoita ja ruukkuja on paljon, ja niiden avulla on helppo luoda persoonallisia asetelmia edullisesti. Materiaaleissa esiin nousevat mm. rottinki, puu ja lasi. Yhdistä ne aidonnäköisiin tekokasveihin tai kuivattuihin lajikkeisiin ja kokoa omat kestävät syysasetelmat.

Uutuudet ovat saatavana Rusta-tavarataloissa elokuun aikana.


Uutisia tekniikasta, peleistä, tietokoneista yms: bittiblogi.fi – tervetuloa lukijaksemme.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa