Autoteippauksen ei tarvitse maksaa maltaita

Onko sinun yritykselläni kalustoa, joka on liikenteesssä suurimman osan aikaan? Jos et ole vielä merkannut autoja teippauksilla, saammeko kysyä miksi et? Kyse ei voi olla ainakaan kustannuksista, sillä autoteippauksen kustannus on pieni verrattuna siiihenkuinka paljon potentiaalisia kontakteja auto voi tuoda liikenteessä ollessaan.

Autoteippauksia on niin paljon erilaisia, kun on autoja ja yrityksiä, jotka haluavat kertoa itsestään. Se, että autoon laittaa oman firman logon ja puhelinnumeron ja taakse kenties myös nettiosoitteen on se minimi, mutta se ei vielä välttämättä kerro auton nähneelle, mitä firma tuottaa, ja mitä firma tarjoaa?

Jos yrityksellä ei vielä ole toimivaa slogania, niin autoteippauksessa sellaisen käyttäminen voisi olla hyvinkin toimivaa, kuten alla oleva ”Kattomiehet nyt liikkeellä” tai ylempänä näkyvä ”Kodit kuntoon” – yksinkertaista, mutta toimivaa, ei se sen monimutkaisempaa tarvitse olla. Mieti vaikka jääkiekkoa, siinä kaksi 1+5 pelaajan joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan ja korkeimmalla tasolla siitä maksetaan miljoonia euroja vuodessa – eikä sekään ole sen monimutkaisempaa – monet asiat markkinoinnissa ja mainonnassa toimivat parhaiten kunhan se ovat tarpeeksi yksinkertaisia ja nopeita hahmottaa.

Autoteipit autoosi suunnittelun kanssa

Meiltä Mainosteippaamo Omalogosta saat teippaukset ja suunnittelun, jos tarvitset. Me myös voimme tarvittaessa tarjota yhteistyökumppanimme Kettu Markkinoinnin kautta myös markkinoinnin konsultointia, mikä voi olla hyväkin vaihtoehto auton teippauksia ajatellessa- mennäänkö sillä helpolla logo teippauksella, vai tehdäänkö autoon informatiivisempi teippaus, tai peräti jotain, mikä saisi ihmiset ottamaan yhteyttä?

Ja mitäkö tällaiset teippaukset maksavat, ja kuinka nopeasti on mahdollista saada auto teipattua? Työtilanteesta riippuen auto voidaan teipata jopa viikon sisällä, ja autoteippaushinnastomme kertoo hyvin alustavasti, mitä erilaiset teippaukset maksavat. Ajoneuvoteippaus on tehokas ja näkyvä mainosmuoto, eikä se maksa paljon enempää kuin yksittäinen lehtimainos paikallisessa mediassa.

Ja mikäli sinulla on tilanne, että yritykselläsi ei ole logoa – ei hätää, me voimme suunnitella kanssasi sellaisen ja saat kerrasta logon, jota voit käyttää nettisivuillasi, printtimediassa ja vaikkapa painattaa samalla logolliset paidat ja takit mainosteippaamo Omalogossa. Logoja olemme tehneet jo vuosia, ja vaikkei se ole päätyötämme, olemme tehneet niitä tasaisesti aina muutaman vuodessa.

Uudet autoteipit firman autoon

Olisiko siis aika laittaa firman auton teippaus kuntoon ja kilometrit töihin. Normaalisti auton ollessa liikkeellä se aiheuttaa vain kuluja, mutta sopivilla teippauksilla – ei liian monimutkaiset, ei liikaa kerralla – mutta sopivasti, jotta potentiaalinen asiakas ottaisi yhteyttä.

Joskus voisi kuvitella, että ainoastaan auton yliteippaus on toimiva mainoksena, mutta näin ei ole – tärkeätä on myös, että mainos on yksinkertainen ja tehokas, jotta se oikeasti toimisi liikenteessä – ja auttaisi potentiaalista asiakasta ottamaan yhteyttä auton ja mainoksen nähtyään.

Toisaalta toisille logon laittaminen autoon on jo riittävästi, eli autolla ei olekaan tarkoitus varsinaisesti mainostaa yritystä, vaan yksinkertaisesti näyttää, että kyseessä on tämän kyseisen yrityksen auto. Monelle yritykselle auton paljaat pinnat olisivat kuitenkin todella hyvä ja toimiva – tai ainakin kokeiltava mainospinta.

Laita meille sähköpostia, kerro hieman firmastasi, mitä teette ja mitä haluatte myydä, sekä millainen auto teillä on – tai laittakaa jopa kuva autosta tulemaan – ja katsotaan mitä me voisimme teille tarjota – saatte paluupostissa autonne kuvan vedostetulla mainoksella – ja tämä ei vielä MAKSA MITÄÄN! – Laita viestiä tulemaan osoitteeseen myynti@omalogo.fi ja katsotaan saammeko tuottaa firmanne autoon uudet teippaukset joko vanhojen teippien tilalle, tai ihan ensimmäistä kertaa ikinä. Mainosteippaamo Omalogo teippaa niin henkilöautot, pakettiautot kuin rekatkin, ja peräkärryt sekä hevoskärryt….

Autoteippaus on yrityksesi liikkuva mainos.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa