Vaatemerkinnät markkinoinnissa ja myynnissä

Se, että yrityksen henkilöstöllä on selvästi asiakkaista erottuvat vaatteet on monesti asiakkaille tärkeätä – tilanteet, joissa tarvitaan apua, ovat helpompia selvittää asiakkaan tunnistaessa henkilökunnan. Vaatemerkintöjen ei tarvitse olla suuria, jo pieni merkintä auttaa liiketiloissa, ja sama toimii myös rakennuksilla. Lisäksi yrityksen nimellä ja logolla merkityt vaatteet toimivat myös liikkuvina myyjinä ja markkinoijina toiminta-alueella. Onko teillä jo ”merkityt” vaatteet käytössä? Mainosteippaamo Omalogo Oy toimittaa sekä vaatteet, että merkinnät jo yksittäiskappaleista alkaen satoihin kappaleisiin. Omalogo luottaa vaatetoimittajissa kolmeen toimittajan, joiden kautta voidaan tarjota laajat vaihtoehdot niin perus t-paidoissa, huppareissa, takeissa kuin myös urheilujoukkueen vaatetuksen, kauluspaidat yms.

Logolla tunnistettavuutta yritykselle

Yrityksen oma logo on se asia, jolla helposti saadaan asiakkaalle muistijälki. Jos logo on vielä sellainen, josta käy ilmi, mitä yritys tekee tai sen voi helposti yhdistää – voi pelkkä logo vaatteessa toimia impulssina yhteydenottoon ja tilaukseen. Omalogo tuottaa myös yritysten vanhoista logoista painovalmiita digiversioita, ja tarvittaessa tuotamme myös aivan uuden logon yritykselle.

Vaatemerkinnät tehdään lämpöpainolla, mutta ei pidä pelätä etteikö painatus pysyisi. Mikäli vaatetta käytetään normaalisti ja se pestään vaatteen omien ohjeiden mukaisesti, merkinnät pysyvät aikalailla yhtä kauan, kuin itse vaate on käytössä. Ja vaatemerkintöjä voidaan tehdä todella erilaisia – kuten tällä sivulla voit nähdä. Itse vaatemerkinnän lisäksi voit tilata meiltä samalla tarrat, kyltit ja vaikka autoteippaukset.

Samalla tavalla kun merkkaamme paidat ja takit, niin saat meiltä myös lippikset ja pipot yrityksen tai tapahtuman väreissä ja logoissa. Keskimääräiset toimitusajat ovat 1-2 viikkoa, mutta jos tilaat erikoisemman vaatteen tai Suomen varastot ovat tyhjät, voi toimitusaika olla viikkoja – joten kannattaa kysellä ajoissa. Omalogo toimittaa vaatteet ympäri Suomen Matkahuollolla ja ulkomaille toimitamme Postin kuljettamana.

Vaatemerkintä ei nosta vaatteen hinta taivaisiin

Yrityksen omalla nimellä varustetut vaatteet eivät välttämättä maksa sen enempää, kuin kaupasta suoraan ostetut merkittömät vaatteet. Me ostamme vaatteet maahantuojalta ja hoidamme niihin yrityksen toivomat logot ja tekstit, ja kokonaiskustannus on usein lähellä vaatteen kuluttajahintaa – siksi kannattaakin kysellä suoraan hintaa meiltä vaatteen kansssa – saatat yllättyä kuinka edullista yrityksen työvaatteiden hankinta onkaan- ja kyllä, meiltä saatte myös työvaatteet.

Tällä sivulla on vain esitelty hieman niitä mahdollisuuksia, mitä vaatteita ja millaisia merkintöjä Mainosteippaamo Omalogo voi toimittaa – lopullisen teippauksen ei todellakaan tarvitse olla monimutkainen tai sisältää kymmentä eri väriä – monesti yksivärinen selkeä logo ja teksti ajaa asiansa ja yritys saa näkyvyyttä, jolla voi olla merkitys seuraavan tilauksen suhteen – kun vielä sama logo on autossa ja vaikka työvälineiden tarroissa, antaa yritys toiminnastaan yhteneväisen kuvan – ja siinä Mainosteippaamo Omalogo Oy voi auttaa.

Laajat valikoimat vaatteita

Laadukkaat tekstiilimme, näiltä kolmelta valitsemaltamme toimittajalta, on suunniteltu brändättäviksi. Useita kokoja, värejä ja malleja. Luo yrityksesi näköinen asukokonaisuus kanssamme. Logolliset vaatteet luovat samalla myös myönteistä yrityskuvaa. Yrityksen logolla tai grafiikalla varustetut vaatteet ovat olleet jo vuosia suosituimpia mainoslahjoja, ja meidän kauttamme näiden tuottaminen teille käy nopeasti. Valikoimissa ovat myös treenipaidat, hengittävät sporttipaidat yhtälailla kun messupaidat ja erilaisten urheilu- ja harrastajoukkueiden asusteet pelihousuista pelipaitoihin.

Tapahtumaliivit, joukkuepaidat, yritysvaatteet – kysy tarjousta tai tule käymään tuotantotiloissamme Lohjan Virkkalassa, Kalkkipetterin toimistohotellisssa. Soita kuitenkin etukäteen, sillä voimme olla asiakkaalla asentamassa teippejä autoon, ikkunaan tai sisätiloihin.

Miten toimitaan?

Helpoiten hommat lähtevät liikkeelle siten, että laitat meille sähköpostia osoitteeseen myynti@omalogo.fi ja kerrot tarpeestasi. Jos haluat nopean tarjouksen, niin laita mukaan myös logosi ja kerro, millaisen merkinnän tai merkinnät toivoisit vaatteisiin, sekä kuinka monta vaatetta tarvitsette – myös haluatko paitoja, takkeja….. näin saamme kuvan toiveistanne ja pääsemme alkuun. Tästä on sitten hyvä lähteä oikeasti suunittelemaan mitä lopulta toimitetaan.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Vaatemerkinnät markkinoinnissa ja myynnissä”

Vastaa