Kehystä ikkuna – 25% alennusta* verhoista

Kaunista ikkunat kevääksi uusilla verhoilla! Osta suosikkisi kampanjahintaan Homeroomilta. – > TSEKKAA TÄSTÄ VALIKOIMA

Homeroom – sisustamisen aarreaitta netissä

Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan elämästämme. Se on tila, jossa olemme oma itsemme ja jossa voimme rentoutua päivän jälkeen. Siksi onkin tärkeää, että kodin sisustus heijastaa meitä itseämme ja tarjoaa toimivan sekä esteettisen ympäristön arkeemme. Homeroom on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita jokaiseen makuun, muotoiluun ja toiminnallisuuteen.

Ruokailutilapäivät – 20% alennusta* ruokailuryhmistä, ruokapöydän tuoleista & ruokapöydistä

Luo kutsuva ruokailutila ystäville ja perheelle! Juuri nyt saat 20% alennusta* ruokailuryhmistä, ruokapöydän tuoleista ja ruokapöydistä. Tutustu valikoimaamme, josta löydät kaikki ruokailutilaan.

Laaja valikoima sisustustuotteita

Homeroom tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita jokaiselle sisustajan tarpeelle. Olipa kyseessä sitten moderni minimalismi tai perinteinen rustiikkinen tyyli, löydät meiltä kaiken tarvittavan. Valikoimamme kattaa huonekalut, valaisimet, matot, tekstiilit ja paljon muuta. Jokainen tuote on valittu huolellisesti laadun, kestävyyden ja designin perusteella.

Helmalakana – mikä ja miksi?

Kaunis helmalakana saa sängyn näyttämään uudelta. Se myös piilottaa sängynjalat tai tavarat, joita säilytät sängyn alla. Romanttiseen tyyliin sopii röyhelöhelmalakana, mutta Homeromista löytyy myös suoria helmalakanoita, mikäli pidät klassisesta tyylistä. Valitse mieleisesi erityylisten, eriväristen ja eri materiaaleista valmistettujen helmalakanoiden valikoimasta.

Huonekalut jokaiseen kotiin

Huonekaluvalikoimamme sisältää erilaisia vaihtoehtoja niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin työtilaankin. Valikoimassa on sohvia, sänkyjä, tuoleja, pöytiä ja säilytysratkaisuja. Etsitpä sitten modernia linjakkuutta tai klassista mukavuutta, löydät sen meiltä. Panostamme erityisesti laatuun ja mukavuuteen, jotta jokainen huonekalu olisi paitsi kaunis myös käytännöllinen.

Baarituolit kotiin Homeroomista

Baarituoleilla luot helposti ja tyylikkäästi istumapaikkoja sekä pieneen että isoon keittiöön tai olohuoneeseen. Valittavana on käsinojallisia ja käsinojattomia baarituoleja sekä baarituoleja, joiden korkeutta voi säätää. Meiltä löydät etsimäsi tuotteet.

Baarituolit eivät ole vain käytännöllisiä istuimia, vaan ne ovat myös tärkeä osa sisustusta. Ne voivat toimia huoneen katseenvangitsijana tai sulautua harmonisesti muuhun sisustukseen. Valitsemalla oikeat materiaalit, värit ja muotoilut, voit luoda tilaan haluamasi tunnelman.

Olipa tyyli sitten moderni, skandinaavinen tai teollinen, meiltä löydät laajan valikoiman eri tyylejä, jotka täydentävät sisustustasi. Erikoismateriaalit, kuten sametti tai nahka, tuovat ylellisyyttä ja lämpöä tilaan

Valaistus – tunnelman luoja

Valaistuksella on suuri merkitys kodin tunnelman luomisessa. Meiltä löydät laajan valikoiman valaisimia, jotka sopivat niin yleisvaloksi kuin tunnelmanluojiksi. Valikoimamme sisältää kattovalaisimet, pöytälamput, lattiavalaisimet ja seinävalaisimet. Jokainen valaisin on suunniteltu tuomaan lämpöä ja viihtyisyyttä kotiisi. Luo tunnelmaa talven pimeyteen valaisimilla! Juuri nyt saat 30% alennusta* valaisimista, joilla valaiset kotisi.

Tekstiilit – pehmeä kosketus kodissasi

Tekstiilit tuovat kodin sisustukseen pehmeyttä ja lämpöä. Meidän valikoimassamme on laadukkaita ja tyylikkäitä tekstiilejä, kuten mattoja, tyynyjä, peittoja ja verhoja. Värivaihtoehtoja ja kuvioita on monia, joten voit helposti löytää jotain, joka sopii juuri sinun kotiisi.

Asiantunteva palvelu ja nopea toimitus

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja pyrimme varmistamaan, että jokainen asiakas löytää juuri sen, mitä hän etsii. Lisäksi tarjoamme nopeat ja luotettavat toimitukset, jotta voit nauttia uusista sisustustuotteistasi mahdollisimman pian.

Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys

Kestävä kehitys on tärkeä osa toimintaamme. Pyrimme valitsemaan tuotteita, jotka ovat paitsi laadukkaita, myös ympäristöystävällisiä. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä ostoksia meillä hyvällä omallatunnolla tietäen, että tuemme kestäviä valmistusmenetelmiä ja -materiaaleja.

Yhteenveto

Homeroom tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita jokaisen tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten huonekalut, valaistus, tekstiilit tai muut sisustuselementit, löydät ne meiltä. Panostamme laatuun, asiakastyytyväisyyteen ja kestävään kehitykseen, jotta voit luoda unelmiesi kodin vaivattomasti ja ympäristöystävällisesti.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

11 kommenttia artikkeliin ”Kehystä ikkuna – 25% alennusta* verhoista”

Vastaa