Rottinkia pihaan – mökille – tutustu: Parolan Rottinki

-> tämä artikkeli pitää sisällään mainoslinkkejä Parolan Rottingille

Istahda hetkeksi. Rakastu iäksi.

PAROLAN® on ollut osa suomalaisten arkea yli puolen vuosisadan ajan. Siinä ajassa maailma on ehtinyt muuttua melkoisesti, mutta ihmisluonne ei juurikaan. Niinpä yhä edelleen yksi jos toinen hakeutuu rottinkisen klassikkonsa äärelle ottamaan hetken itselleen. Nauttimaan aamukahvistaan tai yösyötöstään. Lukemaan suosikkikirjaansa tai itkemään ihanaa elokuvaansa. Ja päivästä toiseen, vuodesta seuraavaan rottinki joustaa ja antaa tilaa. Tilaa olla juuri sellainen kuin sillä hetkellä sopii.

Tervetuloa ekologisen kalustamisen ja lempeän sisustamisen pariin!

Yleiskatsaus Parolan Rottingista

Parolan Rottinki on suomalainen yritys, joka on erikoistunut rottinkikalusteiden valmistukseen. Yritys on ollut osa suomalaisten arkea jo puolen vuosisadan ajan, ja se on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan. Yrityksen tuotteet ovat ekologisia ja kestäviä, mikä tekee niistä suositun valinnan monille kuluttajille

Yritys perustettiin vuonna 1967 Toini ja Aulis Herrasen toimesta. Se on perheyritys, joka on keskittynyt käsintehtyihin rottinkikalusteisiin. Yrityksen kotipaikka on Hattula, ja se on toiminut huonekalutehtaana vuodesta 1978 lähtien

Tuotevalikoima

Parolan Rottingin tuotevalikoima on laaja, ja se sisältää monenlaisia rottinkikalusteita. Yrityksen verkkokaupasta löytyy klassikkotuotteita, jotka tunnistaa korkeasta laadusta ja tuotteessa olevasta metallilaatasta.

Yritys tarjoaa myös alennuksia ja tarjouksia erilaisista sisustustuotteista ja rottinkikalusteista. Heillä on myös ale-osasto, josta löytyy poistuvien tuotteiden viimeisiä kappaleita sekä satunnaisia rottinkiklassikoiden kakkoslaatuisia tuotteita

Yrityksen johto

Lokakuussa 2022 Johanna Rosnell-Varjo tuli Parolan Rottingin pääosakkaaksi ja toimitusjohtajaksi. Hän johtaa yritystä, joka on erikoistunut rottingista valmistettuihin sisustustuotteisiin.

Miksi valita Parolan Rottinki?

  1. Korkealaatuiset tuotteet
  2. Ekologiset ja kestävät kalusteet
  3. Laaja tuotevalikoima
  4. Suomalainen perheyritys
  5. Usein alennuksia ja tarjouksia
  6. Aktiivinen sosiaalisessa mediassa

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

4 kommenttia artikkeliin ”Rottinkia pihaan – mökille – tutustu: Parolan Rottinki”

Vastaa