Suoratoisto ja TV-sarjat jotka tapahtuvat tavarataloissa

Suoratoistopalveluista löytyy useita TV-sarjoja, jotka sijoittuvat tavarataloihin tai kauppoihin. Nämä sarjat käsittelevät usein tavaratalon henkilökunnan elämää ja työskentelyä, ja niissä on yleensä mukana myös hieman draamaa ja romanttisia juonikuvioita. Tässä muutamia esimerkkejä tavarataloaiheisista TV-sarjoista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista:

 1. Mr. Selfridge (Amazon Prime Video): Mr. Selfridge on brittiläinen draamasarja, joka seuraa tavaratalon perustajaa Harry Gordon Selfridgea, joka avasi ensimmäisen Selfridgen tavaratalon Lontooseen vuonna 1909. Sarja kuvaa tavaratalon kasvua ja menestystä, mutta myös sen haasteita ja henkilökunnan välisten suhteiden kehittymistä. Sarjassa esiintyy muun muassa Jeremy Piven, Frances O’Connor ja Aisling Loftus.
 2. Superstore (Netflix): Superstore on yhdysvaltalainen komediasarja, joka seuraa tavaratalon henkilökuntaa ja heidän päivittäistä työtään. Sarjassa kuvataan tavaratalon tapahtumia ja haasteita, kuten tuotehyllyjen täyttämistä, asiakaspalvelua ja henkilökunnan keskinäisiä suhteita. Sarjassa esiintyy muun muassa America Ferrera, Ben Feldman ja Lauren Ash.
 3. The Paradise (Netflix): The Paradise on brittiläinen draamasarja, joka seuraa Katherine Glendenningiä, nuorta naista, joka saapuu ensimmäiseen tavarataloon Newcastleen vuonna 1875. Sarja kuvaa tavaratalon kehitystä ja sen henkilökunnan elämää. Sarjassa esiintyy muun muassa Joanna Vanderham, Emun Elliott ja Elaine Cassidy.
 4. High Maintenance (HBO Nordic): High Maintenance on yhdysvaltalainen komediasarja, joka seuraa marihuanakaupan omistajaa New Yorkissa. Sarjassa kuvataan kaupan erilaisia asiakkaita, kuten tavaratalon henkilökuntaa ja muita kaupungin asukkaita. Sarjassa esiintyy muun muassa Ben Sinclair, Kate Lyn Sheil ja Yael Stone.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä tavarataloaiheisista TV-sarjoista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista. Näiden sarjojen kautta voi oppia uutta tavaratalojen historiasta ja niiden roolista yhteiskunnassa, mutta ne ovat myös viihdyttäviä ja jännittäviä tarinoita. Koska muuten olet itse viimeksi vertaillut saatavilla olevia laajakaista-liittymiä, olisiko nyt aika tehdä vertailu?

Suomalaiset ja suoratoistokanavat

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa