Miten löydät netin alennukset parhaiten digitaalisilta alustoilta

Netin alennusten löytäminen digitaalisilta alustoilta voi olla helppoa seuraamalla muutamia vinkkejä:

 1. Rekisteröidy alennus- ja tarjoussivustoille: On olemassa useita sivustoja, jotka tarjoavat kokoelman alennuskoodeja ja tarjouksia eri tuotteisiin ja palveluihin. Rekisteröitymällä tällaisille sivustoille, saat päivityksiä uusista tarjouksista ja voit hyödyntää alennuskoodeja.
 2. Seuraa sosiaalista mediaa: Monet kaupat ja brändit mainostavat alennuksiaan sosiaalisessa mediassa. Seuraa suosikkibrändejäsi ja kauppojasi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Voit myös seurata alennus- ja tarjoussivustoja sosiaalisessa mediassa, jolloin saat päivitykset uusista tarjouksista ja alennuksista. 80-luvulla ja 90-luvulla Nokian huippuvuosina tuntui, että Suomi oli aivan kärjessä kaikessa digitaalisuudessa. Nyt 2023 tuntuu, että olemme ainakin naapureitamme takamatkalla, mutta Keski-Eurooppaa edellä, laajakaistat ovat lähes joka kodissa ja valokuitua rakennetaan ympäri Suomea.
 3. Käytä hintavertailusivustoja: Hintavertailusivustot ovat hyödyllisiä, kun haluat löytää parhaan hinnan tietylle tuotteelle. Nämä sivustot keräävät tiedot eri kaupoista ja vertaavat niiden hintoja.
 4. Käytä sovelluksia: On olemassa useita sovelluksia, jotka auttavat löytämään alennuksia. Esimerkiksi Flipp ja RetailMeNot ovat sovelluksia, jotka auttavat löytämään alennuskoodeja ja tarjouksia eri tuotteisiin ja palveluihin.
 5. Tilaa uutiskirjeitä: Useat kaupat ja brändit tarjoavat alennuksia ja tarjouksia uutiskirjeissään. Tilaa suosikkibrändiesi ja kauppojesi uutiskirjeet, jotta saat päivitykset uusista tarjouksista ja alennuksista suoraan sähköpostiisi.

Oman talouden paikkaaminen digiaikana

Ennen piti pankeista varata aika ja käydä useamman kerran pankin kanssa neuvotteluja henkilökohtaisesti. Nykyään kaikilla yli 18-vuotiailla on mahdollista tehdä lainavertailuja netissä ilman ajanvarausta tai henkilökohtaisia tapaamisia ja rahat ovat parhaimmillaan tilillä minuuteissa. Esimerkiksi Paraspikavippi.fi sivusto antaa tarjolle useita eri lainoittajia yhdellä sivulla.

Tässä muutamia lisävinkkejä alennusten metsästämiselle

 1. Seuraa suosikkibrändiesi somekanavia ja tilaa uutiskirjeet: Monet brändit ja verkkokaupat mainostavat alennuksia ja tarjouksia sosiaalisen median kanavillaan, kuten Instagramissa ja Facebookissa. Kannattaa myös tilata brändien uutiskirjeet, sillä ne usein sisältävät eksklusiivisia tarjouksia ja alekoodeja.
 2. Käytä hintavertailusivustoja: Hintavertailusivustot, kuten Hintaopas ja Hintaseuranta, auttavat vertailemaan tuotteiden hintoja eri verkkokaupoissa ja löytämään parhaat tarjoukset.
 3. Lataa alennussovelluksia: Alennussovellukset, kuten Offerilla ja Pirkka, tarjoavat alennuskoodeja eri verkkokauppoihin ja ravintoloihin.
 4. Osallistu kilpailuihin ja arvontoihin: Monet brändit järjestävät kilpailuja ja arvontoja sosiaalisessa mediassa ja omilla verkkosivuillaan. Osallistumalla niihin voi voittaa tuotteita tai saada alennuskoodeja.
 5. Tarkista erikoistilanteet: Suurten juhlapyhien ja Black Fridayn kaltaisina erikoistilanteina monet verkkokaupat tarjoavat erikoistarjouksia ja alennuksia. Kannattaa pitää silmät auki ja hyödyntää tilaisuus.

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa