Vielä ehdit hyödyntää Bubbleroomin 30% alennusta valikoiduista takeista! 

Bubbleroom.fi on yksi pohjoismaiden johtavista verkkokaupoista. Bubbleroomin valikoima koostuu muodikkaista vaatteista, kengistä, asusteista sekä kauneustuotteista naisille ja miehille. Sivustolla on yli 350 tuotemerkkiä ja sivustolle saapuu uutuuksia päivittäin. 

Tämän syksyn ja talven takkimuoti on muhkeaa, pörröistä ja peittävää. Tyylikkäiden villakangastakkien, suloisten pörrötakkien ja lämpöisten toppatakkien seasta voi valita omaan tyyliin sopivan suosikkinsa.

Osta uusi takki talveksi

Et voi koskaan mennä pieleen takin kanssa! Se on tarpeeksi lämmin, mukava ja sopii useimpiin asioihin. Sijoita takkiin, joka on sekä tyylikäs että trendikäs, ja pysyt tyylikkäänä koko kauden. Kaipaatko naisellisia linjoja vai kenties väljempää, maskuliinista tyyliä? Valitse yllesi joko klassinen villakangastakki, joka sopii jokaiselle naiselle, tai uskalla kokeilla rohkeampia takkimalleja

Villakangastakki

Villakangastakki on klassikko, joka ei koskaan poistu muodista. Tämän syksyn trendikkäimmässä mallissa on pehmeät värit ja rennot hartiat.

Talveksi kunnon takki

Suomen talvesta ei selviä ilman kunnollista takkia. Milloin lunta tupruttaa pehmeästi, milloin loskaa vihmoo vaakatasossa ja tuuli on sen mukainen. Sekä vettä – että tuulta hylkivään toppatakkiin kannattaa panostaa. Kun mittari menee pakkasen puolelle, trenssit, jakut, nahkatakit ja jopa ohuet toppikset alkavat olla auttamatta liian kylmiä. Kunnollinen talvitakki ei ole muutaman kympin ostos vaan siihen saa helposti upotettua useita satasia. Onneksi laadukas talvitakki kestää käytössä monia vuosia. Kannattaa panostaa ajattomaan malliin ja omaan lempiväriin.

Untuvatakit ja toppatakit

Untuva on uusiutuva luonnonmateriaali. Sen lisäksi se on erittäin lämmin ja tuntuu miellyttävältä päällä. Untuvatakki on myös laadukas, sekä useimmiten kestävä vaihtoehto. Untuvatakki saattaa kuitenkin olla työläs pestävä. Se myös kuivuu sateen jäljiltä hitaasti. Untuvatakki onkin parhaimmillaan kovilla pakkasilla, eikä sen hankkiminen pelkille plussakeleille ole välttämättä kannattavaa.

Keinokuituisten toppatakkien täytteet ovat usein silikonilla päällystettyä polyesterikuitua. Niiden lämmönpitävyys ei ole aivan samaa luokkaa kuin untuvatakkien, mutta ne kuivuvat nopeasti, pitävät hyvin kosteutta ja ne voi pesaista nopeasti pesukoneessa. Keinokuituinen toppatakki onkin mainio vaihtoehto esimerkiksi talviurheiluun.

Yksityiskohdat ratkaisevat

Lämmönpitävyytensä lisäksi talvitakki kaipaa myös muita ominaisuuksia. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Talvitakki tarvitsee taskut puhelimelle, avaimille ja käsineille. Taskuista ainakin yhden on oltava mielellään vetoketjullinen. Taskujen täytyy olla riittävän suuret, mutta ei niin isot että tavarat haihtuvat hukkaan.

Huppu on monelle välttämättömyys talvitakissa. Huppu pitää tuulen ja sateen ja toimii tarvittaessa myös päähineen korvikkeena. Toisille huppu on kuitenkin tarpeeton yksityiskohta, joka heiluu urheillessa vain tiellä. Huppua tärkeämpänä moni pitää reilua kaulusta, joka suojaa mukavasti myös niskaa.

Myös kiinnitys on makukysymys. Vetoketju on helppo ja toimiva, se kuitenkin rikkoutuu vaatteessa usein ensimmäisenä. Vetoketju voi olla myös hankala kiinnitettävä jos käsissä on sairautta tai vammaa. Vetoketjua ei useinkaan saa vain osittain kiinni, jos lämpimän yllättäessä haluaa löysätä talvitakin kiinnitystä. Moni pitää nappeja parempana vaihtoehtona – tai vetoketjun ja nappien tehokasta yhdistelmää.

Talvitakki on usein pitkä. Pitkä malli suojaa hyvin myös takapuolta ja reisiä. Pitkä takki ei kuitenkaan ole hyvä vaihtoehto talviliikuntaan ja se saattaa lämmittää turhankin reippaasti, mikäli takin kaverina suosii myös toppahousuja. Naisten talvitakit moneen käyttötarkoitukseen löydät verkkokaupasta!


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa