Hajuvesi.fi on aloittanut joulukalenterinsa!

Parhaat kosmetiikkatarjoukset löydät tältä hajuvesi.fi verkkokaupasta! Osta huippumerkkejä huokein superdeal-tarjouksin, tutustu vaihtuviin alennuksiimme ja katsasta myös tuotesetit – kun ostat kerralla enemmän, säästät. Katso myös lahjat, jotka saat kaupan päälle, kun tilauksesi täyttää lahjaan oikeuttavat ehdot. Hyödynnä parhaat alennukset niin hajuvesistä, ihonhoidosta, hiustuotteista kuin meikeistäkin.

Hajuvesi.fi

Tilauksesi lähetys 24h sisällä. Osta turvallisesti & nopeasti. Lahjat helposti netistä. Turvallinen e-maksu. Luotettavaa shoppailua. Luotettava vuodesta 2005.

Trustpilot ja hajevesi.fi

Mukavan helppo kokemus. Tuoksu oli helppo löytää hajuvesi. fin suuresta ja edullisesta valikoimasta. Toimitus oli todella nopea ja tiedotus tilauksen eri vaiheista toimi erinomaisesti.

Vinkki: hajuveden säilytys

Hajuvedet eivät pidä kosteasta ja lämpimästä, joten ikävä kyllä, luontaisen tuntuinen säilytyspaikka eli kylpyhuone on niille painajainen. Ne ovat myös hyvin herkkiä valolle, joten tuoksuja ei kannata säilyttää auringonvalossa. Paras on kuiva, auringonvalolta ja lämmöltä suojaisa paikka.

Hajuvesi säilyy avaamattomana kolmesta viiteen vuotta. Avattu tuoksupullo säilyy pari vuotta. Vanhentuneiden hajuvesien väri muuttuu, eikä tuoksu ole enää entisensä. Kuten muussakin kosmetiikassa, tuoksun pahvipakkauksessa on yleensä maininta sen säilyvyydestä. Kasvovoiteet säilyvät puolesta vuodesta vuoteen.

Suihkauta hajuvettä kosteusvoiteen päälle.

Voit pidentää tuoksun kestoa rasvaamalla itsesi suihkun jälkeen heti vartalovoiteella ja suihkauttamalla rasvatulle iholle hajuvettä. Kosteusvoide luo iholle pinnan, jolle hajuvesi tarttuu paremmin ja näin voit nauttia tuoksusta huomattavasti pidempään! Suosittelemme kuitenkin käyttämään hajusteetonta kosteusvoidetta, jotta lempihajuvetesi tuoksu pääsee varmasti oikeuksiinsa. Laiskemman puoleiselle rasvaajalle vinkkinä, että hajuvesi tarttuu paremmin myös vaseliinin päälle: sivele siis ohut kerros vaseliinia paikoille, joille aiot tuoksua suihkauttaa!

Suihkauta hajuvettä alueille, joilla tunnet pulssin.

Hajuvesimolekyylit ovat nopeita liikkumaan ja jos suihkautat tuoksua ilmaan ja kävelet siitä läpi, ovat puolet molekyyleistä ehtineet tippua jo lattialle ja näin ollen eivät pääse tarttumaan sinuun. Suihkauta hajuvettä siis mielummin suoraan alueille, joilla tunnet sydämenlyöntisi. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi ranteet, kaula tai korvan taustat. Jos päätät suihkauttaa hajuvettä ranteillesi, älä kuitenkaan hankaa niitä suihkauksen jälkeen yhteen. Hankausliike rikkoo hajuvesimolekyylien rakenteen, jolloin tuoksu pääsee hälvenemään iholtasi nopeammin.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa