Luonnonkosmetiikkaa verkosta

Jolie on Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo, kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä, joka tunnetaan erityisen hyvästä ja tinkimättömästä ekosertifioidusta luksusluonnonkosmetiikasta.

Väriloistoa – valmistele ihosi syksyyn

Alkusyksystä pääsemme nauttimaan luontomme kauniista väreistä ja raikkaista ulkoilukeleistä. Syksyn väriloisto tuo usein mukanaan myös paluun takaisin ihanaan arkeen, jolloin voi olla tarpeen päivittää ihonhoidon peruspilarit omassa kosmetiikkakaapissa. Kokosimme sinulle syksyn tärkeimmät ihonhoidon ja meikkituotteiden tärpit, joiden avulla voit nauttia arjen hemmottelusta ja valmistella ihoasi vaihtuvan vuodenajan haasteisiin.

Päivitä kosmetiikkatuotteesi ajankohtaisiksi

Tarkastele niin ihosi kuin hiustesikin kuntoa kesän jälkeen. Auringon lämpö hellii, mutta voi myös kuivattaa hiusten lisäksi ihoasi. Samalla auringon UV-säteily voi tuoda esiin pigmenttimuutoksia, kuten maksaläiskiä. Perustuotteiden lisäksi omaan ihonhoitorutiiniin kannattaa ottaa mukaan myös tehokkaita täsmähoitotuotteita, jotka hoivaavat auringossa kylpenyttä ihoasi ja valmistelevat sitä syksyn viileää viimaa vastaan. Mitä varhaisemmassa vaiheessa syksyä ihon kosteuttamisen aloittaa, sitä paremmin iho on valmisteltu kuivaan ja kylmään ilmaan talvella.

Puhdistus on ihonhoidon kulmakivi

Jokapäiväinen ihonhoito alkaa puhdistuksesta. Syksyllä ja talvea kohden voi olla hyvä vaihtaa puhdistustuote hoitavampaan ja ravitsevampaan vaihtoehtoon, kuten lempeään puhdistusöljyyn, kylmän viiman ja kuivan sisäilman kuivattaessa ihoa.

Puhdistuksessa on hyvä ottaa huomioon meikin puhdistaminen. Tehokkaat ja hellävaraiset puhdistustuotteet poistavat kasvoiltasi kaikki meikin rippeet ja muut epäpuhtaudet kuitenkin hellien ihoasi lempeästi riisumatta sen omaa suojabarrieeria. Kokeile tehokasta kaksoispuhdistusta, jossa meikki poistetaan kasvoilta ensin öljymäisellä puhdistustuotteella. Tämän jälkeen puhdistus viimeistellään ihosi tyypin ja oman makusi mukaan vaahtomaisella, geelimäisellä tai maitomaisella puhdistustuotteella.

Hyvin puhdistetut kasvot ovat meikkaamisen ja ihonhoidon a ja o. Kurkkaa ajankohtaiset tuotetärpit!

Mitä on luonnonkosmetiikka?

Luonnonkosmetiikka on kosmetiikkaa, jonka raaka-aineet ovat niin luonnollisia kuin mahdollista. Luonnonkosmetiikan valmistuksessa otetaan huomioon myös ympäristöystävällisyys ja eettisyys ja pätevät aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. Luonnonkosmetiikan tunnistat helposti luonnonkosmetiikan sertifikaateista. Luonnonkosmetiikan sertifikaatit valvovat, että tuote täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit eli raaka-aineet, eettisyyden ja ympäristöystävällisyyden.

Luonnonkosmetiikan raaka-aineiden tuotannossa, hankinnassa ja tuotteiden valmistuksessa minimoidaan ympäristöhaitat, ja raaka-aineet ovat pääosin kasviperäisiä sekä luomutuotettuja. Luonnosta suoraan kerättävät villikasvit kerätään vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen, lajeja vaarantamatta.

Luonnonkosmetikan käyttäminen on sekä ihmisen että ympäristön hyvinvointia edistävä teko monella tapaa. Kemikaalialtistus vähenee, kun luonnonkosmetiikan käyttäjä välttää altistumista synteettisille kemikaaleille. Luonnon hoitava vaikutus korostuu kun tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman luontaisessa muodossa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Luonnonkosmetiikkaa verkosta”

Vastaa