Nyt tutustumaan Spartoo – jalkineiden verkkokauppaan

Olet varmasti silloin tällöin tuskaillut, kun et ole paikallisesta kenkäkaupasta löytänyt täysin itseäsi miellyttävää kenkää, ja olet päätynyt ostamaan jotain sellaista, jota kyllä käytät, mutta haluaisit jotain muuta. Spartoo on tullut nyt verkkoon tarjoamaan sinulle kenkiä yli 10 000 merkin joukosta!

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Mikä Spartoo on?

Spartoon kenkäsivusto sai alkunsa vuonna 2006 ja tänä päivänä se tarjoaa yli 300 000 kenkämallia netissä, juuri sinua varten! Valikoimasta löytyy niin trendikkäitä, miellyttäviä kuin helppokäyttöisiäkin jalkineita.T ulet takuulla löytämään etsimäsi yli 3800 merkin joukosta kenkäsivustoltamme.

Jos siis haluat tilata kengät verkkokaupasta, ota suunnaksesi Spartoo. Olipa tyylisi sitten chic, rento, sporttinen, rokkaava tai elegantti, löydät varmasti sinua miellyttävät jalkineet.

Spartoo.fi tarjoaa laajan valikoiman kenkiä, vaatteita ja laukkuja.

Toimitus ja palautus ovat ilmaisia, joten ostaminen on helppoa, nopeaa ja edullista. Spartoo panostaa laadukkaisiin merkkeihin, kuten esim. Hunter, UGG, New Balance, Converse, Vans, Minna Parikka, Caterpillar, Timberland.

Spartoo on muutakin kuin kenkiä

Spartoo ei rajoita tuotteitaan ainoastaan kenkiin, vaan tarjolla on tuotteita niin kauneudenhoitoon, kuin kodin sisustukseen ja esimerkiksi laukkuja – tutustu siis rauhassa koko verkkokaupan valikoimaan.

Spartoo verkkokaupassa on tarjolla tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, ja löytyy verkkokaupasta oma osastonsa myös luksukselle. Mutta luksustuotteidenkaan ei aina tarvitse tarkoittaa, että se maksaisi ihan älyttömästi.

Kanta-asiakas ohjelma

Spartoo osaa huolehtia asiakkaistaan, jotka palaavat uudestaan ostamaan uusia tuotteita. Uudet asiakkaat saavat heti ensimmäisen ostoksen yhteydessä tervetuliaistarjouksena 50 kanta-asiakaspistettä, ja muuten ostoksista on saatavilla aina yhdestä käytetystä eurosta kaksi kanta-asiakaspistettä alimmalla eli pronssitasolla. Kun olet ollut pitempään asiakas ja noussut kultatasolle, niin euron ostos vastaa jo kuutta pistettä, eli 6% ostoksista!

Kanta-asiakas ohjelma muistaa myös syntymäpäivät ja tarjoaa kanta-asiakastasosta riippuen 10-20 euron edun ostoksille – lisäksi asiakkaille on tarjolla kulta-asiakas tasolla 100 päivän palautusoikeus.

Vastuullinen muoti

« Muoti: väliaikainen ja kollektiivinen tapa tehdä ja ajatella »

Entä jos sinäkin siirtyisit vastuullisen ja hyveellisemmän muodin pariin?
Voimme kaikki olla osa tätä muutosta ja vaikuttaa asioihin muuttamalla omia kulutustottumuksiamme ja toimiamme.
Spartoo haluaa tehostaa ja edistää muotitoimijoiden aloitteita kohti vastuullisempia tapoja tuottaa ja kuluttaa. Kulutan, kierrätän, lahjoitan.., tässä on hyveellinen piirimme, uusi elämäntapamme.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa