Jouluksi koruostoksille – tai koska voit

Joululahjoista parhain lienee korulahja – tai ainakin jos kysytään vaimoilta. Mutta kuka tahansa voi ostaa itselleen tai kumppanilleen korun nettikaupasta ilman sen suurempaa syytä.

Silvan- korut

Silvantimanttikorut.fi on kotimainen timanttikorubrändi. Valikoimasta löydät satoja upeita vihki- ja timanttisormuksia perinteisistä yksikivisistä sormuksista ja rivisormuksista aina näyttäviin halo-malleihin, vintage-tyylisiin sormuksiin ja sivusormuksiin. Lisäksi valikoimaan kuuluu kihlasormukset, korvakorut sekä riipukset.

Kaikki korut ovat saatavilla suoraan Silvan-verkkokaupasta.

Silván-korut valmistetaan Laatukorun omalla kultasepänverstaalla Hyvinkäällä. Laatukoru on 1976 perustettu suomalainen koru- ja kelloalan perheyritys, joka palvelee 13 myymälässä sekä verkkokaupassa. Silván-koruja on saatavilla vain Silvantimanttikorut.fi verkkokaupasta sekä Laatukorun myymälöistä ja verkkokaupasta.

Koruvalikoima verkkokaupassa on trendikäs, joten saatat hyvinkin löytää jotain sekä itsellesi että rakkaallesi.

Timantti

Timantti on miljoonien vuosien aikana maaperässä, kovassa paineessa ja kuumuudessa, syntynyt kirkas jalokivi. Koska timantti on kovinta ainetta mitä luonnossa esiintyy sitä pidetään ikuisen rakkauden symbolina. Kemiallisesti Timantti on yksi viidestä hiilen allotrooppisesta olomuodosta. Timantti ei siis sisällä muita alkuaineita kuin hiiltä. Timantin jokainen hiiliatomi on sp³ -hybridisoitunut ja sitoutunut neljään naapurihiiliatomiin neljällä tetraedrisesti suuntautuneella lujalla σ -sidoksella.

Timanttien laatu

Timantin laatuominaisuuksista on tärkeää olla tietoinen, sillä ne vaikuttavat erittäin suuresti timantin hintaan. Timantin arvoon ja kauneuteen vaikuttavat 4 C:tä; carat (karaatti; paino), clarity (puhtaus), color (väri) ja cut (hionta). Jalokiville myönnettävä GIA-todistus kertoo luotettavasti timantin ominaisuudet näiltä osa-alueilta. GIA, eli Gemological Instutute of America (Yhdysvaltojen gemmologinen instituutti), on maailman johtava timanttikaupasta riippumaton asiantuntija ja luokittaja. GIA:n luokitustodistus kertoo täydellisesti jalokiven laadun. GIA:n laadunvalvonta on erittäin tarkkaa, joten GIA-todistus lisää timantin arvoa.

Timantin paino / carat

Timantin paino ilmoitetaan karaatteina ja yksi karaatti on painoltaan 0,2 grammaa. Timantin kokoa ei voida suoraan päätellä painon perusteella, sillä timantin hionta vaikuttaa sen ulkomittoihin. Timanttien paino lähtee tavallisesti pienimmillään 0,005ct painoisista kivistä ylöspäin. Huonosti hiottu kivi voi näyttää painoonsa nähden kookkaalta, mutta se häviää loisteliaisuudessaan pienemmältä näyttävälle hyvin hiotulle kivelle.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa