Piilolinssit netistä

Olet aivan varmasti huomannut, että nykyään saa vaikka minkälaisia piilolinssejä, kertakäyttöisinä tai vaikkapa kuukausilinsseinä – värillisinä tai ei – myös hajataiton korjaavia toorisia linssejä on turvallisesti saatavilla, Lensonilta.

Mikä on Lenson ja mistä se tulee?

Lenson AB on perustettu vuonna 2004 ja päätoimipaikka sijaitsee Tukholmassa, Kistassa. Liikeidea on tarjota helppo ja sujuva ostoskokemus silmä- ja näkötuotteille verkossa.

Periaate

Osoitteessa www.lenson.com voit tilata piilolinssit todella edulliseen hintaan. Lensonilla on yhteistyösopimus kaikkien suurten kansainvälisten piilolinssivalmistajien kanssa, kuten Bausch&Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson ja Alcon.

Lensonin menestys perustuu nimenomaan siihen, että verkosta pystytään tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan piilolasit tarpeeseen jos toiseen. Valikoimat ovat laajat, ja laatua löytyy.

Miten sitten tilaus onnistuu?

Lähde liikkeelle piilolinssimääräyksestäsi tai edellisten piilolinssien pakkauksesta. Valitse nykyään käyttämäsi tuote Lensonin verkkokaupan luettelosta tai noudata Lensonin optikon antamia suosituksia.

Tilauksesi lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa, ellei toisin mainita. Tilaustuotteet lähetetään 1-3 viikon sisällä. Valitset sinulle parhaitan sopivan toimituksen kassalla.

Lensonin hintatakuu

Hintatakuu sana tulee aina silloin tällöin vastaan eri yritysten markkkinoinnissa. Sillä ei siis ole vain yhtä merkitystä, Lensonilla hintatakuull on selkeä tarkoitus.

On tärkeää että tunnet olosi turvalliseksi kun asioit Lensonille. Jos sattuisit löytämään identtisen tuotteen alhaisempaan hintaan toiselta suomalaiselta verkossa toimivalta jälleenmyyjältä, 14 päivän sisällä ostopäivästä, Lenson suorittaa sinulle takaisinmaksun tuotteen hintaerosta.

Tee näin jos löydät tuotteen alhaisempaan hintaan:

Ota yhteyttä Lensonin asiakaspalveluun osoitteessa support-fi@lenson.com ja liitä mukaan linkki halvempaan tuotteeseen niin Lenson auttaa sinua.

Hintatakuun ehdot:

 • Takuu koskee piilolinssejä sekä linssitarvikkeita.
 • Takuu on voimassa 14 päivää suoritetun ostoksen jälkeen.
 • Takuu koskee ainoastaa verkkokauppoja ja näiden kauppojen täytyy olla Suomessa rekisteröityjä sekä myyntivaluutta täytyy olla euro.
 • Tuotteen täytyy olla identtinen ( malli, väri, koko, jne).
 • Takuu koskee normaalihintaisia tuotteita, eli ei hetkellisiä tarjouksia, kampanjoita tai muita alennettuja hintoja.
 • Takuu kattaa kokonaissumman ja sisältää kaikki mahdolliset kulut.
 • Takuuta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai alennuskoodeihinö.
 • Takuuta ei voi yhdistää piilolinssien kestotilaukseen.

Lensonilta saat myös tarvittaessa piilolinssien kestotilauksen

Nyt sinun ei tarvitse huolehtia milloin on aika tilata uusia piilolinssejä – kestotilauksella ne toimitetaan sinulle automaattisesti valitsemallasi aikavälillä. Ei sitoutumisaikaa, aina 10% alennus ja ilmainen toimitus! Etkö ole vielä ehtinyt käyttää kaikkia linssejäsi tai täytyykö sinun muuttaa voimakkuuksia? Ei hätää, voit aina siirtää, keskeyttää tai peruuttaa tilauksesi.

Vinkit piilolasien kunnossapitoon ja puhdistamiseen

Piilolinssien puhdistaminen on kaiken a ja o, jotta silmät välttyisivät komplikaatioilta. Linssinesteen avulla saat poistettua linsseistäsi vähintään 90 % kertymistä, viruksista, bakteereista ja sienistä. Piiloinssit tulee puhdistaa joka päivä käytön jälkeen. Poikkeuksena ovat kertakäyttölinssit, joita ei tarvitse puhdistaa, koska ne heitetään pois yhden päivän käytön jälkeen.

Näin puhdistat piilolinssisi:

 1. Pese ja kuivaa kätesi huolellisesti.
 2. Laita linssi kämmenelle ja hankaa sen molempia puolia etusormella. Käytä apuna linssinestettä.
 3. Huuhtele linssi linssinesteellä ja laita se linssikoteloon.
 4. Täytä piilolinssikotelo nesteellä ja sulje korkki. (Lue aina linssinesteen mukana seuraavat käyttöohjeet.)
  1. Tyhjennä kotelo nesteestä.
  2. Huuhtele se linssinesteellä ja anna sen kuivua huoneilmassa.
  3. Vaihda kotelo säännöllisesti – ihanteellinen vaihtoväli on kuukausi.

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Piilolinssit netistä”

Vastaa