Kaupungin parhaat tarjoukset löydät Offerillasta

Offerilla tarjoaa kaupungin parhaaat tarjoukset monissa kaupungeissa: Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä sekä Oulussa.

Yrityksemme on syntynyt intohimosta uusia elämyksiä ja edullisia palveluita kohtaan. Mielestämme uusien elämää rikastuttavien palveluiden ja mielenkiintoisten tuotteiden kokeileminen tulee olla jokaisen kukkarolle sopivaa. Sivustoltamme löydät päivittäin vaihtuvia tarjouksia, joiden joukosta voit poimia ostoskoriin esimerkiksi kaksi maukasta ravintola-ateriaa yhden hinnalla, rentouttavan hetken alueesi kosmetologilla -60% alennuksella tai kampaajalla käynnin muutamalla kympillä. Yhdistämme siis poikkeuksellisen hyviä diilejä tarjoavat yritykset ja uusia palveluita tarjoushinnoin haluavat kuluttajat.Innokas ja asialleen omistautunut henkilökuntamme on toiminut diilien ja tarjousten parissa toimialan syntymästä lähtien. Tästä syystä voimmekin taata sinulle vuoden jokaisena päivänä mielenkiintoisen ja elämääsi rikastuttavan kokemuksen. Voit siis kokea joka päivä jotain uutta, poikkeuksellisen edulliseen hintaan!

Offerilla

Tarjouksia useista eri kategorioista

Offerilla tarjoaa omat tarjoukset eri kaupungeissa, ja tarjouksia on: ravintoloilta, kauneuteen liittyen (hoidot, tuotteet), hyvinvointiin liittyen (hampaidenhoito, hieronta, terveystuotteet), tekemiseen liittyvä tarjouksia (kuntoilu, matkailu, pakohuonepelit, kurssite, liput….), palveluihin (kotihoito, lahjakortit), sekä esimerkiksi autoiluun liittyvät tarjoukset kuten autopesut ja huollot.

Offerilla toimii hieman erilailla kuin muut

Offerillan käyttäminen on helppoa ja vaivatonta.1. Kirjaudu sisään / rekisteröidy käyttäjäksi ja osta diili
Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan diilin, klikkaa diiliä ja tutustu sen sisältöön tarkemmin. Tämän jälkeen lisää diili ostoskoriisi kohdasta ”Lisää ostoskoriin”  ja siirry sen jälkeen kassalle. Jos diilissä tarjotaan useita eri tuotevaihtoehtoja, valitse haluamasi tuote ennen ostoskoriin lisäystä. Jos olet asioinut Offerillassa aikaisemmin ja rekisteröitynyt käyttäjäksi, niin voit kirjautua sisään klikkaamalla ”Kirjaudu tästä” -nappia. Voit kirjautua sisään myös käyttämällä Facebook-, Twitter- tai Google-tiliäsi.

Jos olet uusi asiakas tai et ole vielä rekisteröitynyt Offerillan käyttäjäksi, niin täytä tietosi ”Maksutiedot” -kohdan alle. Jos haluat, että muistamme tietosi jatkossa, laita rasti ”rekisteröidy” -kohtaan ja määritä asiakastilillesi salasana. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain valita maksutapa, klikata ”Lähetä tilaus” -nappia ja suorittaa maksu. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti ja luotettavasti verkkopankissa, luottokortilla tai Klarna-laskulla tai -erämaksulla.

2. Oston jälkeen saat lahjakortin sähköpostiisi

Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen lahjakortti toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit ladata lahjakortin PDF-version sähköpostistasi tai ”Kiitos tilauksesta” -sivulta, johon sinut ohjataan heti onnistuneen maksusuorituksen jälkeen.

3. Lahjakortin lunastaminen
Esitä lahjakortin paperi- tai mobiiliversio palveluntarjoajalle paikan päällä, ja verkkokauppadiileissä syötä lahjakortin koodi sille varattuun kenttään. Tämän jälkeen olet valmis nauttimaan uusista elämyksistä edulliseen hintaan. Helppoa, eikö totta!


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa