Clas Ohlson ja Wolt aloittavat kolmen kuukauden mittaisen pilotin – “Haluamme helpottaa elämää kaikissa kodeissa”

Teknisiin laitteisiin ja kodintarvikkeisiin erikoistunut Clas Ohlson ja suomalainen teknologiayritys Wolt käynnistävät yhteisen pilotin tuodakseen helpotusta asiakkaidensa kiireiseen arkeen.

Kolme kuukautta kestävän kokeilun aikana, asiakkaat voivat tilata Woltin kautta tarvikkeita Clas Ohlsonin 100 suosituimman tuotteen listalta, joka sisältää muun muassa sulakkeet, sateenvarjot, led-lamput sekä ilmapatjat. Toimitusalue kattaa Kamppia ympäröivät asuinalueet mukaan lukien Ruskeasuon, Pasilan, Katajanokan, Kalasataman, Munkkisaaren, Lauttasaaren ja Meilahden. Riippuen siitä, miten asiakkaat ottavat pilottiprojektin vastaan, yritykset voivat jatkaa ja laajentaa yhteistyötään myös tulevaisuudessa.

Yhteistyö teknologiayritysten kanssa avaa Clas Ohlsonille mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita sekä palvella nykyisiä asiakkaita entistä kattavammin nopean kotiinkuljetuksen avulla.
“Haluamme helpottaa elämää kaikissa kodeissa. Saavutettavuuden ja mukavuuden tarjoaminen ovat elintärkeitä kasvullemme. Yhteistyö Woltin kaltaisen teknologiayrityksen kanssa parantaa asiakaskokemustamme sekä auttaa meitä tavoittamaan uuden, nuoren asiakassegmentin. Olemme aiemmin tehneet yhteistyötä muun muassa ruoan verkkokauppaan erikoistuneiden Mathemin ja Kolonialin kanssa Ruotsissa ja Norjassa. Olemme iloisia päästessämme aloittamaan yhteisen matkan nyt Woltin kanssa Suomessa”, sanoo Clas Ohlsonin maajohtaja Virpi Viinikainen.

20 maahan ja yli 70 kaupunkiin laajentunut Wolt toivoo oppivansa pilotin kautta lisää siitä, kuinka sen logistinen osaaminen ja teknologia soveltuvat muiden alojen tarpeisiin.

“Olemme valtavan iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Clas Ohlsonin kanssa. Vaikka kodintarvikkeiden ja teknisten laitteiden kotiinkuljetus on meille uutta, on tavoitteemme pohjimmiltaan edelleen sama kuin ruoankin kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme aikaa keskittyä heille tärkeisiin asioihin ja ylittää heidän odotuksensa erinomaisella palvelulla. Toivomme, että voimme jälleen tehdä omalta osaltamme jokapäiväisestä elämästä vähän helpompaa”, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

  • Pilotti käynnistyy 10. marraskuutaja jatkuu kolmen kuukauden ajan
  • Kaikki tilaukset toimitetaan Clas Ohlsonin Kampin liikkeestä
  • Woltissa aukeava valikoima sisältää Clas Ohlsonin 100 suosituinta tuotetta, johon lukeutuvat muun muassa sateenvarjot, sulakkeet ja LED-valot.
  • Toimitusalue kattaa Kamppia ympäröivät asuinalueet mukaan lukien Ruskeasuon, Pasilan, Katajanokan, Kalasataman, Munkkisaaren, Lauttasaaren ja Meilahden.
  • Woltin kautta voi tehdä tilauksia ma-pe 9-20, la: 9-18 ja su: 12-17

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa