Valaisinmarket – valoisa verkkokauppa

ValaisinMarket.fi tarjoaa kattavan valikoiman valaistusratkaisuja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Valikoimasta löytyy kaikkea perinteisistä lampuista ja polttimoista tyylikkäisiin valaisimiin ja varjostimiin. Tarjolla on LED-polttimoita, tyylikkäitä valaisimia sekä ulkovalaistuksen vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu maksimoimaan sekä toiminnallisuus että esteettisyys.

Valikoima käsittää myös erikoisvalaisimet, kuten biljardipöytien yläpuolelle suunnitellut valaisimet, sekä monipuoliset kattokruunut, jotka lisäävät luksusta ja näyttävyyttä jokaiseen tilaan.

Nopea toimitus

ValaisinMarket.fi erottuu erityisesti nopean toimituksensa ansiosta. Suurin osa tilauksista lähtee asiakkaille viimeistään seuraavana arkipäivänä, ja usein jopa samana päivänä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat eivät joudu odottamaan tilauksiaan turhaan, vaan saavat ne käyttöönsä nopeasti. Toimituksen nopeus on erityisen tärkeää esimerkiksi remontin yhteydessä tai kun vanha valaisin hajoaa äkillisesti.

Toimitusvaihtoehdot ovat joustavia, ja tilauksen voi noutaa kätevästi lähimmästä noutopisteestä jo 2-4 päivän kuluessa.

Asennuksen helppous

ValaisinMarket panostaa asennuksen helppouteen. Myynnissä olevat valaisimet on suunniteltu mahdollisimman helppoasenteisiksi. Suurin osa valaisimista tulee koukkukiinnityksellä ja esiasennetulla pistokkeella, mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa asennusprosessia merkittävästi.

Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat itse asentaa valaisimet turvallisesti ja helposti ilman ammattilaisen apua, säästäen näin sekä aikaa että vaivaa.

Reilusti tuotetietoja

ValaisinMarket tarjoaa asiakkailleen runsaasti tietoa tuotteistaan. Jokaisen tuotteen kohdalla on saatavilla laajasti kuvia ja yksityiskohtaisia tuotetietoja, jotka auttavat asiakkaita tekemään perusteltuja ostopäätöksiä. Lisäksi tarjolla on videoita, joissa esitellään tuotteiden ominaisuuksia ja asennusprosessia.

Mikäli asiakkailla on lisäkysymyksiä tai tarve saada lisätietoa, he voivat aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Historia ja uudistukset

ValaisinMarket.fi:n juuret ulottuvat vuoteen 2015, jolloin yritys perustettiin alun perin nimellä WattWeGot. Vuonna 2018 tunnistettiin tarve teknisille parannuksille ja paremmalle asiakaskokemukselle, jonka seurauksena koko verkkokauppa uudistettiin.

Samalla kaupan nimi muutettiin ValaisinMarket.fi:ksi, mikä paremmin kuvastaa yrityksen tavoitetta palvella suomalaisia kuluttajia, jotka etsivät laadukkaita ja helppoasenteisia valaisimia kotiinsa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa