Osallistu kilpailuun ja voita DNA:lta Samsung QLED televisio

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame ja olohuoneen sisustuselementtinä

Samsung The Frame on poikkeuksellinen televisio, joka yhdistää teknologian ja taiteen elegantisti. Se ei ainoastaan toista televisio-ohjelmia vaan muuntuu osaksi olohuoneen sisustusta. Tässä artikkelissa käsittelen, miten voit sovittaa Samsung The Frame -television harmonisesti osaksi kotisi sisustusta.

Muotoilun tärkeys

Toisin kuin perinteiset televisiot, The Frame on suunniteltu näyttämään kehystetyltä maalaukselta. Sen Art Mode näyttää taideteoksia tai valokuvia, kun televisiota ei käytetä, mikä tekee siitä sekä visuaalisesti että toiminnallisesti ainutlaatuisen. Voit valita useista kehysvaihtoehdoista, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyse sitten modernista tai klassisesta ilmeestä.

Kehysten valinta ja tilan käyttö

Valitsemalla sopivat kehykset ja asetukset, The Frame integroituu luontevasti olohuoneesi sisustukseen. Eri värivaihtoehdot ja materiaalit mahdollistavat television mukauttamisen tilan muuhun ilmeeseen, muuttaen sen tilan keskipisteeksi, joka tukee muita design-elementtejä.

Sijoitus olohuoneessa

Ideaalinen sijoituspaikka The Framelle on yleensä huoneen keskeisellä seinällä, missä se voi toimia kuin seinälle ripustettu taideteos. Toisaalta, voit asettaa television myös niin, että se tervehtii sisääntulijoita, vahvistaen sen roolia tilan taideteoksena. Oikea korkeus ja sijoitus ovat avainasemassa, jotta televisio integroituu täysin olohuoneen sisustukseen.

Yhdistäminen muuhun sisustukseen

The Frame sopii hyvin yhteen erilaisilla sisustustyyleillä, riippuen valitsemistasi kehyksistä ja asetuksista. Se voi täydentää minimalistista tyyliä tai toimia osana rikkaampaa, perinteisempää sisustusta. Lisäksi televisio voi olla osa suurempaa seinäkokonaisuutta, johon kuuluu muita taideteoksia tai sisustuselementtejä.

Toiminta tilanjakajana

Erityisesti suuremmissa tiloissa The Frame voi myös toimia tilanjakajana. Sen sijoittaminen jalustalle tai seinätelineeseen ei ainoastaan näytä taidetta vaan myös auttaa luomaan selkeät rajat eri käyttöalueiden välille, kuten erottamaan olohuoneen ja ruokailutilan.

Samsung The Frame tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän teknologiaa ja taidetta, muuttaen tavallisen television katselukokemuksen sekä esteettiseksi että käytännölliseksi sisustuselementiksi.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ edustaa innovatiivista televisioratkaisua, joka yhdistää huippuluokan kuvantoiston ainutlaatuiseen taidetilaan. Tämä televisio sopii erinomaisesti esteettisesti vaativille käyttäjille, jotka arvostavat sekä teknologista suorituskykyä että visuaalista tyyliä.

Tekniset ominaisuudet:

  • Näyttö: QLED-teknologia hyödyntää Quantum Dot -materiaaleja, jotka tuottavat laajan väriskaalan ja erinomaisen kirkkauden.
  • Resoluutio: 4K UHD (3840 x 2160 pikseliä) tarjoaa neljä kertaa tarkemman kuvan kuin Full HD -televisiot.
  • Prosessori: Quantum Processor 4K tekoälyalgoritmeilla varustettuna skaalaa sisältöä lähelle 4K-laatua ja optimoi kuvanlaatua reaaliajassa.
  • HDR: High Dynamic Range -teknologia parantaa kontrastia ja värien toistoa, tuoden kuvan lähemmäs todellista näkökenttää.
  • Taidetila: Kun televisio on pois päältä, se voi toimia taideteoksena ja näyttää taidetta Samsungin Art Storesta tai käyttäjän omasta kokoelmasta.
  • One Connect Box: Liitäntäkeskus mahdollistaa kaapelien piilottamisen ja helpottaa laitteiden liittämistä.
  • Heijastamaton mattapinta: Vähentää häikäisyä ja heijastuksia, parantaen katselukokemusta.

Yhteenveto:

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän huippuluokan kuvanlaatua, innovatiivista muotoilua ja älykkäitä ominaisuuksia. Se sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät televisiota, joka on sekä audiovisuaalinen elämys että tyylikäs sisustuselementti.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa