Suomalaiset suoratoistopalvelut: Yle Areena, MTV Katsomo ja Elisa Viihde

Suoratoistopalvelut ovat mullistaneet television katselun. Nykyään on mahdollista katsoa elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja muita ohjelmia missä vain. Suomalaisillakin on käytössään useita suoratoistopalveluita, joista jokaisella on oma vahvuutensa.

Yle Areena: Ylen ilmainen suoratoistopalvelu

Yle Areena on Suomen suosituin suoratoistopalvelu. Se on ilmainen ja tarjoaa laajan valikoiman suomalaista ja ulkomaista sisältöä, mukaan lukien uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Yle Areenassa on myös live-lähetyksiä Ylen televisiokanavista.

MTV Katsomo: MTV:n suoratoistopalvelu

MTV Katsomo on maksullinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa suomalaista ja ulkomaista sisältöä, mukaan lukien sarjoja, elokuvia, dokumentteja, urheilua ja lastenohjelmia. MTV Katsomo on tunnettu erityisesti kotimaisista sarjoistaan, kuten Salatut elämät, Uusi päivä ja Putous.

Elisa Viihde: Elisan suoratoistopalvelu

Elisa Viihde on maksullinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa suomalaista ja ulkomaista sisältöä, mukaan lukien sarjoja, elokuvia, dokumentteja, urheilua ja lastenohjelmia. Elisa Viihde on tunnettu erityisesti laajasta elokuvavalikoimastaan.

Ulkomaiset suoratoistopalvelut

Suomissa on myös käytössä useita ulkomaisia suoratoistopalveluita, jotka tarjoavat laajan valikoiman sisältöä ympäri maailmaa. Näihin palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Netflix: Netflix on maailman suurin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia.
  • HBO Max: HBO Max on HBO:n maksullinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa HBO:n omia sarjoja ja elokuvia sekä laajan valikoiman ulkomaista sisältöä.
  • SkyShowtime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka yhdistää Skyn ja Showtimen sisällön.
  • Viaplay: Viaplay on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja urheilua.
  • Disney+: Disney on Disneyn suoratoistopalvelu, joka tarjoaa Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin sisältöä.
  • Amazon Prime Video: Amazon Prime Video on Amazonin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja urheilua.

Kannattaa myös tutustua Allente suoratoistopalveluun, joka myös tarjoaa suhteellisen kattavan katseltavaa.

Suomalaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut vertailtuna

Suomalaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut tarjoavat erilaisia vahvuuksia ja heikkouksia. Suomalaiset palvelut ovat yleensä edullisempia kuin ulkomaiset palvelut, ja niissä on laaja valikoima suomalaista sisältöä. Ulkomaiset palvelut tarjoavat taas laajemman valikoiman ulkomaista sisältöä, ja niissä on usein enemmän eksklusiivisia ohjelmia.

Seuraavassa on yhteenveto suomalaisten ja ulkomaisten suoratoistopalveluiden eroista:

OminaisuusSuomalaiset palvelutUlkomaiset palvelut
HintaEdullisempia tai kalliimpiaKalliimpia
SisältöLaaja valikoima suomalaista sisältöäLaaja valikoima ulkomaista sisältöä
Eksklusiivinen sisältöVähemmänEnemmän
UrheiluVähemmän tarjontaaLaajempi valikoima

Lopullinen valinta

Oikea suoratoistopalvelu riippuu yksilöllisistä tarpeista ja mieltymyksistä. Jos haluat katsoa paljon suomalaista sisältöä, suomalaiset palvelut ovat hyvä valinta. Jos taas haluat katsoa laajaa valikoimaa ulkomaista sisältöä, ulkomaiset palvelut ovat parempi vaihtoehto.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa