Ostoksille Gina Tricot verkkokauppaan

Gina Tricot on ruotsalainen muotiketju, joka on vakiinnuttanut paikkansa globaalina trendien edelläkävijänä. Vuodesta 1997 lähtien olemme tarjonneet asiakkaillemme inspiroivia, tyylikkäitä ja kohtuuhintaisia vaatekappaleita. Meidän missionamme on tarjota jokaiselle naiselle mahdollisuus ilmaista itseään muodin kautta.

Laaja ja monipuolinen valikoima

Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan moderniin vaatekaappiin – tyylikkäistä perusvaatteista uusimpiin trendeihin. Tarjoamme laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita, jotka on suunniteltu kestämään aikaa ja trendien vaihteluita. Jokainen tuote on suunniteltu ajatuksella ja huolella, ja se heijastuu niin materiaalien laadussa kuin tuotteiden istuvuudessakin.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Gina Tricot’n toiminnassa vastuullisuus on avainasemassa. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotantoprosessejamme ja valitsemaan ympäristöystävällisiä materiaaleja. Kestävä kehitys on osa jokapäiväistä työtämme, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme, aina suunnittelusta valmistukseen.

Muodin edelläkävijä

Olemme tunnettuja kyvystämme ennakoida ja luoda uusia trendejä. Innovatiivinen tiimimme työskentelee väsymättä tuodakseen markkinoille tuoreita ja innostavia mallistoja, jotka puhuttelevat monenlaisia naisia ympäri maailman.

Gina Tricot ilmoittaa innostuneesti RENT-konseptinsa paluusta, joka on kiertotalouden muoti-aloite ja mahdollistaa asiakkaille eksklusiivisten juhla-asujen vuokraamisen erikoistilaisuuksiin. Vuonna 2019 osana Gina Tricot’n kestävän kehityksen sitoumusta aloitettu RENT on nopeasti kasvattanut suosiotaan. Viidettä perättäistä vuotta varten Gina Tricot lanseeraa uuden malliston, johon kuuluu kolme upeaa juhlamekkoa: runsas organzamaksimekko, tyylikäs tyllipuku ja merenneitomallinen maksimekko avoimella selällä. Uutuutena tänä vuonna on RENT Archives, jonka avulla asiakkaat voivat vuokrata suosittuja malleja aiemmilta vuosilta.

Lisäksi Gina Tricot tekee yhteistyötä Not So Ordinaryn kanssa online-vuokrauksissa. Molemmat brändit jakavat näkemyksen, että jokaisella tuotetulla vaatteella tulisi olla lisääntyvä käyttökertojen määrä. Juhla-asujen vuokrausmahdollisuuden tarjoaminen käsittelee kertakäyttöisten asujen ongelmaa, joka liittyy usein erikoistapahtumiin, ja palvelee muodista ja ympäristöstä tietoisia asiakkaita.

”Yhteistyö Not So Ordinaryn kanssa mahdollistaa sujuvan ja miellyttävän vuokrauskokemuksen asiakkaillemme samalla edistäen kiertotalouden lähestymistapaa muotiin. Tavoitteenamme on tehdä pukeutuminen paitsi edulliseksi ja nautinnolliseksi, myös ympäristövastuullisemmaksi,” sanoo Rebecca Watkins, Gina Tricot’n globaali kestävän kehityksen johtaja.

Rajoitettu vuokrausmallisto tulee saataville verkossa 30. joulukuuta osoitteessa notsoordinary.se ja valituissa Gina Tricot’n myymälöissä 6. joulukuuta​​.

Asiakaskokemus keskiössä

Asiakkaamme ovat toimintamme ytimessä. Tarjoamme heille ainutlaatuisen shoppailukokemuksen, joka yhdistää henkilökohtaisen palvelun, laadukkaat tuotteet ja inspiroivan ympäristön. Verkkokauppamme mahdollistaa helpon ja vaivattoman ostokokemuksen, ja fyysisissä myymälöissämme panostamme asiakaspalveluun ja myymäläelämykseen.

Yhteisöllisyys ja inspiraatio

Inspiroidumme asiakkaidemme tarinoista ja elämäntyyleistä. Gina Tricot’n yhteisö on voimakas ja monimuotoinen, ja se kokoontuu jakamaan inspiraatiota, vinkkejä ja muotikokemuksia. Sosiaalinen media ja blogimme ovat alustoja, joissa voimme yhdessä juhlistaa muotia ja itseilmaisua.

Tulevaisuuteen suuntautunut visio

Gina Tricot ei ole vain muotiketju, vaan se on myös brändi, joka katsoo rohkeasti tulevaisuuteen. Olemme sitoutuneet kehittämään ja laajentamaan toimintaamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Uudistamme jatkuvasti mallistoamme ja palveluitamme vastaamaan ajan haasteisiin ja asiakkaidemme tarpeisiin.

Kutsu tutustumaan

Kutsumme sinut tutustumaan Gina Tricot’n monipuoliseen valikoimaan verkkokaupassamme tai lähimmässä myymälässämme. Koe itse, miten muoti voi olla sekä tyylikästä että saavutettavaa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

14 kommenttia artikkeliin ”Ostoksille Gina Tricot verkkokauppaan”

Vastaa