Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

Telia tarjoaa houkuttelevan kampanjan, jossa uudet ja siirtyvät asiakkaat voivat saada merkittävän lisäedun liittymän vaihdon yhteydessä. Liittyessäsi Telian asiakkaaksi ja valitessasi yhden kampanjaan kuuluvista liittymistä, saat JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet kaupan päälle. Tämä tarjous lisää entisestään vaihtamisen houkuttelevuutta.

Liittymätarjoukset ovat kilpailukykyisiä ja ne on räätälöity vastaamaan nykypäivän korkeita datakäytön tarpeita. Liittymävaihtoehdot, jotka oikeuttavat kuulokkeiden saamiseen, ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia nopeusvaihtoehtoja niin 4G- kuin 5G-verkoille.

Siirrä liittymäsi Telialle, saat kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet (arvo 129 €, JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet Musta | Telia), seuraaviin valittuihin liittymiin:

Rajaton 200M 29,99 €/kk
Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk
Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

Kampanjan kesto: 6.-12.11.

JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet

JBL Tune 770NC -kuulokkeet ovat markkinoilla tunnettuja niiden vastamelutoiminnon sekä käyttömukavuuden osalta. Nämä langattomat kuulokkeet tarjoavat kuuntelijalle mahdollisuuden uppoutua musiikin maailmaan ilman ulkopuolisten äänien häiriöitä. JBL:n tunnusomaista äänentoistoa ei ole unohdettu, vaan kuulokkeet tarjoavat selkeän ja syvän basson sekä tasapainoisen kuuntelukokemuksen.

Kuulokkeiden design ja mukavuus

Kuulokkeiden suunnittelussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen. Pehmeät korvatyynyt ja säädettävä panta takaavat, että kuulokkeita voi käyttää pitkiäkin aikoja ilman epämukavuutta. Muotoilu on moderni ja tyylikäs, mikä tekee kuulokkeista miellyttävän lisän niin toimistoon kuin vapaa-aikaankin.

Vastameluteknologia

Vastameluteknologia on yksi JBL Tune 770NC -kuulokkeiden pääominaisuuksista. Se mahdollistaa ympäristön häiritsevien äänien vaimentamisen, jolloin kuuntelukokemus paranee merkittävästi. Teknologia perustuu ääniaaltojen fysikaaliseen periaatteeseen, jossa häiritsevä ääni neutraloidaan lähettämällä vastaava, mutta vaiheeltaan päinvastainen ääniaalto.

Akun kesto ja lataus

Pitkä akunkesto on yksi langattomien kuulokkeiden tärkeimmistä ominaisuuksista. JBL Tune 770NC tarjoaa jopa 35 tuntia kuunteluaika vastamelutoiminnolla ja jopa 50 tuntia ilman. Lyhytkin lataushetki antaa useita tunteja lisää käyttöaikaa, mikä tekee kuulokkeista käytännölliset aktiiviselle käyttäjälle.

Yhteydet ja yhteensopivuus

Kuulokkeet yhdistyvät laitteisiin Bluetoothin kautta, ja ne ovat yhteensopivia useimpien älylaitteiden kanssa. Lisäksi kuulokkeet tukevat nopeaa paritusominaisuutta, mikä tekee ensimmäisestä käyttökerrasta ja laitteiden vaihdosta vaivatonta. JBL Tune 770NC:ssä on myös multi-point-yhteys, jonka avulla kuulokkeet voidaan liittää kahteen laitteeseen samanaikaisesti.

Käyttöliittymä ja hallinta

Käyttäjät voivat hallita kuulokkeita intuitiivisesti sijoitetuilla painikkeilla, jotka sallivat kappaleiden vaihdon, äänenvoimakkuuden säätämisen ja puheluihin vastaamisen ilman, että tarvitsee ottaa puhelinta esiin. Lisäksi JBL:n mobiilisovellus tarjoaa lisäasetuksia ja mahdollisuuden personoida kuulokkeiden ääniprofiilia.

Hinta ja saatavuus

JBL Tune 770NC -kuulokkeiden hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin vastamelukuulokkeisiin. Ne tarjoavat hyvän vastineen rahalle ottaen huomioon niiden ominaisuudet ja suorituskyvyn. Kuulokkeita on saatavilla useimmissa elektroniikkaliikkeissä sekä verkkokaupoissa, ja ne tulevat usein monissa eri värivaihtoehdoissa.

Teliasta

Telia on yksi Pohjoismaiden suurimmista telekommunikaatioalan yrityksistä, joka tarjoaa laajakaistayhteyksiä, televisiopalveluita ja mobiilipalveluita. Alkuperäiseltä nimeltään TeliaSonera, yhtiö syntyi vuonna 2002 ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran yhdistyessä. Yritys toimii monilla eri markkinoilla, mutta sen päätoimialueet ovat Pohjoismaat ja Baltian maat. Telian toiminta on muuttunut vuosien varrella, kun se on siirtynyt perinteisistä puhelinpalveluista kohti digitaalisia palveluja ja ratkaisuja.

Innovaatio ja kehitys

Digitaalisen kehityksen etulinjassa toimiminen on keskeistä Telialle. Yhtiö investoi jatkuvasti uuteen teknologiaan, kuten 5G-verkkoihin ja pilvipalveluihin, mikä auttaa asiakkaita hyötymään nopeammista yhteyksistä ja joustavammista palveluista. Telia on myös sitoutunut vastuullisuuteen, joka näkyy yrityksen toiminnassa esimerkiksi kestävän kehityksen tavoitteiden ja yhteiskuntavastuun muodossa. Heidän pyrkimyksensä on olla hiilineutraali yhtiö vuoteen 2030 mennessä.

Palvelut ja tuotteet

Yrityksen tarjonta kattaa laajan kirjon tuotteita ja palveluita. Kuluttajille suunnatut palvelut sisältävät muun muassa mobiili- ja laajakaistaliittymät, televisio- ja streaming-palvelut sekä erilaiset älykodin ratkaisut. Yritysasiakkaille Telia tarjoaa laajemman valikoiman, kuten IoT (Internet of Things) -ratkaisuja, tietoturva- ja pilvipalveluita sekä viestintäratkaisuja. Monipuolisten palveluiden ansiosta Telia on voinut pysytellä kilpailukykyisenä nopeasti muuttuvilla markkinoilla.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa