Kahvi kuuluu joulunodotukseen: kahvijoulukalenteri

Joulunodotusta kahvijoulukalenterilla!

1, 2, 3… 23, 24! Tarjoa itsellesi ja rakkaillesi lahja täynnä odotuksen riemua: laske päivät jouluun herkutellen samalla kahveilla, jotka ovat peräisin maailman eri kolkista! Pavut on säilötty huolella suunniteltuun, silmiä hivelevän kiiltävään rasiaan, joka kimaltelee juhlavissa väreissä. Jokainen kahviannos on omassa pikkurasiassaan, joka pitää avata erikseen – täydellistä niille, jotka nauttivat joululahjojen avaamisen pienistä iloista. Aloita päiväsi jouluisella fiiliksellä joka adventtiaamu!

Meidän kahvijoulukalenterissamme on tarjolla 24 erilaista single-origin kahvia, jotka ovat peräisin maailman arvostetuimmilta kahvinviljelyalueilta. Jokainen paketti sisältää 24 grammaa tuoretta, vastapaahdettua kahvia, josta riittää kaksi täydellistä kupillista. Joulun odotus saa uuden maun, kun pääset tutustumaan jo nyt maailman parhaimpiin kahveihin ja mahdollisesti löydät uuden suosikkisi. Pavut on paahdettu ainutlaatuisella menetelmällä, joka sopii kaikkiin kahvinvalmistustapoihin.

Kalenterin rasia on valmistettu kestävästä, korkealaatuisesta ja värikkäästä pahvista, ja se sulkeutuu magneettilukolla, joka pitää kahvit turvassa.

P.S. Kahvipapujen paahtamisen jälkeen ne saattavat vapauttaa kaasuja ja pussit voivat näin ollen turvota hieman. Tämä EI ole merkki kahvin laadun heikkenemisestä.

Joulunodotus ja kahvin rooli

Joulu on vuoden odotetuin juhla monille, ja joulunodotus on yhtä tärkeä osa kokemusta. Suomalaisissa kodeissa tämä tarkoittaa usein kynttilöiden sytyttämistä, joulukoristelua ja tietenkin – kahvihetkiä. Kahvi ei ole pelkkä juoma; se on rituaali, joka kerää yhteen perheet, ystävät ja sukulaiset.

Erityisesti joulunodotuksessa kahvin äärellä vietetty aika saa lisämerkityksen. Se on hetki pysähtyä kiireen keskellä, nauttia toistensa seurasta ja virittäytyä joulutunnelmaan. Pienillä lisämausteilla ja kahvin kanssa tarjottavilla herkuilla voidaan luoda miellyttävä ja tunnelmallinen kahvihetki.

Adventtikahvit

Adventtiaikaan monissa suomalaiskodeissa järjestetään adventtikahvit. Nämä ovat erityisiä kahvihetkiä, jotka voidaan viettää esimerkiksi joka adventtisunnuntai ennen joulua.

Voi olla, että pöydässä on erityisiä joululeivonnaisia kuten piparkakkuja ja taatelikakkua. Myös itse kahvia voidaan maustaa jouluisilla mausteilla kuten kardemummalla ja kanelilla. Adventtikahvit ovat oiva tilaisuus hidastaa tahtia ja keskittyä olennaiseen joulun alla.

Piparkakku-latte

Jos haluat tuoda jotain erilaista joulunodotuksen kahvihetkiin, kokeile piparkakku-lattea. Se on yhdistelmä kahvia, mausteita ja maitoa, ja sen valmistus on yllättävän helppoa.

  • 1 espresso-annos tai vahvaa kahvia
  • 2 dl maitoa
  • 1 tl kanelia
  • 1/2 tl inkivääriä
  • 1/2 tl neilikkaa
  • 1-2 tl sokeria tai hunajaa maun mukaan

Valmista ensin espresso tai vahva kahvi. Lämmitä maito ja mausteet kattilassa, mutta älä keitä. Vatkaa maitoseosta hetken aikaa, kunnes se hieman vaahtoaa. Yhdistä maitoseos ja kahvi, ja makeuta halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Joulukalenterikahvi

Joulukalenterit eivät ole vain lapsille! Voit tehdä itsellesi tai lahjaksi joulukalenterin, jossa on erilaisia kahvimausteita tai pieniä kahvinäytteitä. Näin voit maistella eri makuvivahteita koko joulukuun ajan.

Valitse 24 erilaista maustetta tai kahvilaatua, ja pakkaa ne pieniin pusseihin tai rasioihin. Kirjoita jokaiseen päivämäärä ja ehkä pieni viesti tai runo. Tämä on hauska ja henkilökohtainen tapa laskea päiviä jouluun ja nauttia kahvista monipuolisesti.

Joulunodotuksen kahvirituaalit

Joulunodotuksen kahvihetkissä on paljon enemmän kyse kuin vain kahvin juomisesta. Ne ovat tilaisuuksia jakaa hyviä hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa, vaihtaa kuulumisia ja suunnitella tulevaa juhlaa.

Usein nämä kahvihetket ovat spontaaneja ja epämuodollisia, mikä tekee niistä entistä erityisempiä. Ne ovat hetkiä, joissa pääsee irtautumaan arjesta ja keskittymään joulun taianomaiseen tunnelmaan.

-40% kaikista MOKITO-kahveista

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa