Kalastamaan syksyllä ja talvella – osallistu arvontaan ja voita vene

-> Tämä artikkeli sisältää Happy Angler mainoksen

Happy Angler -kalastusverkkokaupassa on Suomen laajin kalastusvälineiden valikoima. Verkkokaupan valikoima palvelee kaiken tasoisia kalastajia.

Happy Anglerillä on nyt myös arvonta, johon vielä ehdit osallistua:

Happy Days arvonta – VOITA VENE! Kaikkien 7.-17.9.2023 välisenä aikana tilauksen tehneiden kesken arvotaan kotimainen YKI 420 soutuvene, arvo yli 1000 €! Jokainen ostos on arpalippusi syksyn huikeimpaan arvontaan. Arvonta suoritetaan 18.9.2023 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Vene toimitetaan voittajalle Schenkerin rahtina Hanko-Rovaniemi välillä (ei Ahvenenmaalle tai Rovaniemeä pohjoisemmaksi) tai voittaja noutaa veneen itse valmistajan varastolta Ylikiimingistä. Veneen toimitus/nouto syyskuun 2023 aikana. Toimitus vaatii raskaankaluston pääsyn purkupaikalle sekä vastaanottajan osallistumisen purkuun. Kuljetusyhtiö on yhteydessä vastaanottajaan ennen toimitusta. OSALLISTU ARVONTAAN TÄSTÄ.

Kalastuksen aloittaminen syksyllä

Syksy on monelle kalastajalle mieluisa vuodenaika, sillä silloin monet kalalajit ovat aktiivisimmillaan ennen talvea. Kalat liikkuvat silloin laajemmin ja syövät enemmän, mikä tekee syyskalastuksesta erityisen antoisaa. Syksyllä veden lämpötila alkaa laskea, mikä vaikuttaa kalojen käyttäytymiseen ja saattaa vaatia kalastajalta erilaisia taktiikoita kuin kesäkalastuksessa.

Suomessa syksykalastukseen sopivia lajeja ovat esimerkiksi ahven, hauki ja kuha. Monet käyttävät tähän aikaan vuodesta uistinta, mutta myös heittokalastus ja pilkintä ovat suosittuja. Jokainen kalalaji ja kalastusmuoto vaatii omat välineensä ja taktiikkansa, joten kannattaa valmistautua hyvin ennen veden äärelle lähtöä.

Välineet ja varusteet

Syksykalastuksessa välineiden ja varusteiden valinnalla on suuri merkitys. Koska sääolosuhteet voivat olla arvaamattomia, on tärkeää varustautua säänmukaisesti. Lämmin ja sateenkestävä vaatetus on hyvä valinta, ja lisäksi kannattaa ottaa mukaan vaihtovaatteet.

Kalastusvälineiden osalta on tärkeää huomioida kalalajin ja kalastusmuodon vaatimukset. Uistelussa voivat olla tarpeen erilaiset vieheet kuin heittokalastuksessa, ja syksyyn sopivat usein erityisesti syvemmälle uppoavat vieheet. Myös kelojen, siimojen ja koukkujen valinnassa kannattaa olla tarkkana.

Tekniikat ja taktiikat

Koska syksyllä kalat saattavat olla syvemmällä kuin kesällä, moni suosii uistelua. Uistelussa on mahdollista käyttää syvääjäviä tai painotettuja vieheitä, jotta saavuttaa kalojen olinpaikat. Uistelunopeus ja vieheen väri ovat myös tärkeitä tekijöitä.

Heittokalastuksessa kannattaa kokeilla eri syvyyksiä ja paikkoja, kunnes löytää kalojen olinpaikat. Syksyllä kannattaa myös käyttää isompia ja raskaampia vieheitä, jotta viehe uppoaa syvemmälle ja houkuttelee isompia kaloja.

Kalastuspaikan valinta

Syksyisin kalat saattavat siirtyä eri paikkoihin kuin missä ne ovat kesäaikaan. Usein kalat löytyvät syvemmiltä vesiltä tai sellaisilta alueilta, joissa on runsaasti ruokaa. Jotkut lajit, kuten kuha, voivat olla aktiivisia myös hämärässä tai pimeässä.

Vesistön pohjarakenteet, kuten kivet ja kannot, voivat myös olla hyviä paikkoja etsiä kaloja syksyllä. Myös suojaisat poukamat ja lahdukkeet voivat olla hyviä kalastuspaikkoja, erityisesti jos tuuli on kova.

Huomioitavaa syksykalastuksessa

Syksyisin on hyvä huomioida myös kalastusluvat ja -rajoitukset, jotka voivat vaihdella vuodenajan mukaan. Lisäksi sääolosuhteet, kuten tuuli ja sateet, voivat tehdä kalastuksesta haastavampaa.

Jotta kalastusreissu olisi mahdollisimman onnistunut, kannattaa tarkistaa sääennuste ja kalastusraportit ennen lähtöä. Myös muiden kalastajien kokemukset ja vinkit voivat olla arvokkaita, joten kannattaa keskustella ja vaihtaa ajatuksia esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai kalastusfoorumeilla.

Syys- ja talvikalastuksen eroavaisuudet

Kun syksy alkaa vaihtua talveksi, kalastustekniikat ja -taktiikat muuttuvat. Järvet ja joet alkavat jäätyä, ja kalastus siirtyy enemmän pilkintään ja talvikalastukseen. Kalatkin ovat yleensä vähemmän aktiivisia kylmemmissä vesissä.

Talvella pilkintä on yksi suosituimmista kalastusmuodoista. Myös talvella on tärkeää huomioida sääolosuhteet, ja erityisesti jään paksuus ja turvallisuus ovat tärkeitä. Pilkkimisessä käytetään yleensä erilaisia välineitä kuin avovesikalastuksessa, kuten pilkkejä ja morreja.

Tärkeimmät huomiot syys- ja talvikalastuksessa

 1. Varusteet: Säänmukainen varustautuminen on tärkeää.
 2. Tekniikat: Syksyllä ja talvella eri kalastustekniikat ja -taktiikat ovat tarpeen.
 3. Kalastuspaikka: Kalat saattavat siirtyä eri paikkoihin vuodenaikojen mukaan.
 4. Sääolosuhteet: Huomioi sää ja mahdolliset rajoitukset.

Mikä on suomalainen Happy Angler?

Happy Angler on suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut kalastustarvikkeiden myyntiin. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kalastusvälineitä, -vaatteita ja -tarvikkeita, kuten keloja, vapoja, uistimia, veneilytarvikkeita ja muita kalastukseen liittyviä tuotteita. Happy Anglerin tavoitteena on olla kalastusharrastajien ykkösvalinta tarjoamalla laadukkaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Vaikka yritys on suomalainen, se palvelee asiakkaita monissa eri maissa. Verkkokauppa on suunniteltu niin, että ostaminen on helppoa ja vaivatonta, ja se tarjoaa useita eri maksuvaihtoehtoja sekä toimitustapoja. Yhtiön verkkosivuilla on myös paljon tietoa kalastuksesta, kuten oppaita, vinkkejä ja artikkeleita, jotka auttavat sekä aloittelijoita että kokeneempia kalastajia.

Tuotevalikoima

Happy Anglerin tuotevalikoima on laaja ja kattaa kaikki kalastuksen eri osa-alueet. Yritys tarjoaa tuotteita niin makean veden kuin merikalastukseenkin, ja valikoimasta löytyy myös esimerkiksi pilkkimiseen ja perhokalastukseen soveltuvia tuotteita. Verkkokaupasta voi ostaa tunnettuja merkkejä sekä Happy Anglerin omaa brändiä.

Yrityksen tuotteet on jaoteltu selkeästi eri kategorioihin, jotta asiakkaat löytävät helposti etsimänsä. Esimerkiksi vapojen ja kelojen osalta on useita alakategorioita, kuten heittokalastus, vetouistelu ja jigikalastus, jotta tuotteet löytyisivät mahdollisimman helposti.

Palvelut ja asiakastuki

Happy Angler panostaa palvelun laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa monin eri tavoin, kuten puhelimitse, sähköpostitse ja verkkosivuilla olevan chatin kautta. Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden palauttaa tuotteet, mikäli ne eivät vastaa asiakkaan odotuksia.

Ostokokemusta pyritään helpottamaan monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla ja nopeilla toimituksilla. Yritys on sitoutunut kehittämään palveluitaan jatkuvasti asiakkaiden palautteen perusteella, ja tätä varten on usein erilaisia asiakaskyselyitä ja palautekanavia.

Kestävyys ja ympäristöasiat

Kestävyys ja ympäristöasiat ovat Happy Anglerille tärkeitä teemoja. Yritys pyrkii valitsemaan tuotevalikoimaansa ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja kannustaa asiakkaita vastuulliseen kalastukseen. Esimerkiksi monet yrityksen myymät kalastusvälineet ja -vaatteet ovat valmistettu kierrätetyistä tai kestävästi tuotetuista materiaaleista.

Happy Anglerin verkkosivuilla on myös erillinen osio, jossa käsitellään kestävyyskysymyksiä ja annetaan vinkkejä ympäristöystävälliseen kalastukseen. Tämä on osa yrityksen laajempaa pyrkimystä edistää kestävää kalastusta ja luonnonsuojelua.

Arvostelut ja kokemukset

Happy Angler on saanut yleisesti ottaen hyviä arvosteluja niin tuotevalikoimastaan kuin asiakaspalvelustaan. Monet asiakkaat kiittävät yritystä erityisesti monipuolisesta ja laadukkaasta tuotevalikoimasta, kilpailukykyisistä hinnoista sekä hyvästä asiakaspalvelusta.

Tietenkin, kuten missä tahansa verkkokaupassa, myös Happy Anglerilla on ollut tilanteita, joissa asiakkaat ovat kohdanneet haasteita. Yleensä näissä tapauksissa yritys on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman nopeasti ja asiakasystävällisesti.

Happy Anglerin plussat ja miinukset

Plussat:

 • Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima
 • Kilpailukykyiset hinnat
 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Ympäristöystävälliset vaihtoehdot

Miinukset:

 • Toimituskulut saattavat olla korkeat joissain tapauksissa
 • Kaikki tuotteet eivät ole aina saatavilla
 • Verkkosivun käytettävyys voisi olla parempi joissain osioissa

Yhteenveto

Happy Angler on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen suosituimmista kalastustarvikkeiden verkkokaupoista. Laaja tuotevalikoima, kilpailukykyiset hinnat ja erinomainen asiakaspalvelu tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kalastajille. Kestävyyden ja ympäristöystävällisyyden huomioiminen on myös iso plussa, joka erottaa Happy Anglerin monista kilpailijoistaan.

Kun otetaan huomioon sekä yrityksen vahvuudet että heikkoudet, on selvää, että Happy Angler on luotettava ja laadukas vaihtoehto kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kalastuksesta ja haluavat investoida siihen kunnolla.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Kalastamaan syksyllä ja talvella – osallistu arvontaan ja voita vene”

Vastaa