Suomalaista designia omaan kotiin

Suomalainen design tunnetaan yksinkertaisesta ja toiminnallisesta muotoilusta sekä luonnonläheisistä ja kestävistä materiaaleista. Jos haluat tuoda suomalaista designia omaan kotiisi, tässä on muutamia ideoita:

Vallila

Vallila on suomalainen designyritys, joka keskittyy tekstiileihin ja tapetteihin. Heidän mallistostaan löytyy erilaisia graafisia kuvioita ja moderneja kuoseja.

Vallila on suomalainen designyritys, joka on erikoistunut tekstiileihin, sisustustuotteisiin ja tapetteihin. Yrityksen nimi juontaa juurensa Helsingin Vallila-nimisestä kaupunginosasta. Vallila perustettiin vuonna 1935, ja se on sittemmin kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista sisustusalan brändeistä.

Vallilan valikoimaan kuuluu laaja valikoima erilaisia kuoseja ja design-tuotteita, joissa yhdistyvät moderni skandinaavinen tyyli ja suomalainen luontoinspiraatio. Heidän kuvioissaan voi nähdä luonnonaiheita, geometrisia muotoja ja graafisia elementtejä. Vallilan tuotteita on saatavilla eri muodoissa, kuten verhoissa, tyynyissä, keittiötekstiileissä, pussilakanoissa, kasseissa ja tapeteissa.

Yritys pyrkii olemaan ekologisesti vastuullinen ja kiinnittää huomiota kestävän kehityksen periaatteisiin valmistusprosessissaan. Vallila on myös tunnettu yhteistyöstään eri taiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa, jolloin heidän tuotteissaan näkyy laaja kirjo erilaisia tyylejä ja näkökulmia.

Vallila-designin tuotteet ovat suosittuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja ne ovat saaneet paljon kiitosta niiden laadusta, monipuolisuudesta ja tyylikkäästä ulkonäöstä. Jos etsit laadukkaita ja tyylikkäitä tekstiilejä tai sisustustuotteita kotiisi, kannattaa ehdottomasti tutustua Vallilan tarjontaan.

Papu Design

Papu Design on suomalainen lastenvaatteiden ja aikuisten vaatteiden sekä sisustustuotteiden brändi. Se tunnetaan värikkäistä ja leikkisistä kuoseistaan sekä kestävästä ja ekologisesta lähestymistavastaan muotoiluun.

Papu Designin tarina alkoi vuonna 2012, kun kaksi suomalaista ystävystä, Anna Kurkela ja Hanna-Riikka Heikkilä, päättivät luoda oman brändin, joka yhdistää modernin designin, leikkisyyden ja vastuullisuuden. Heidän tavoitteenaan oli luoda vaatteita ja sisustustuotteita, jotka sopivat kaikenikäisille ja ovat helppo yhdistää eri tyylien kanssa.

Brändi on tunnettu erityisesti kuvioistaan, jotka ovat usein graafisia ja leikkisiä. Ne heijastavat luonnon ja kaupunkielämän yhdistelmää sekä iloisuutta ja luovuutta. Vaatteissa ja sisustustuotteissa korostuvat laadukkaat materiaalit ja huolella tehty suunnittelu. Papu Design suosii ekologisia ja kestäviä materiaaleja, ja heidän tuotteidensa valmistuksessa pyritään huomioimaan ympäristöystävällisyys.

Papu Designin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa lastenvaatteita, kuten bodyja, housuja, mekkoja ja huppareita, aikuisten vaatteita sekä erilaisia sisustustuotteita, kuten tyynyjä ja julisteita. Heiltä löytyy myös asusteita, kuten laukkuja ja pipoja.

Brändi on saanut paljon kiitosta paitsi suunnittelustaan ja laadustaan myös arvoistaan, jotka he näkyvästi tuovat esiin toiminnassaan. Papu Designin tuotteet ovat suosittuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja ne ovat herättäneet positiivista huomiota muotimaailmassa ja sisustuspiireissä.

Jos etsit värikkäitä, leikkisiä ja vastuullisesti valmistettuja vaatteita ja sisustustuotteita, Papu Design on ehdottomasti tutustumisen arvoinen brändi.

Marimekko

Suomen tunnetuimpiin design-brändeihin kuuluva Marimekko on erityisen kuuluisa värikkäistä kuvioistaan ja tekstiileistään. Voit sisustaa kotiasi Marimekon kankailla, tyynyillä, verhoilla tai vaikkapa astioilla.

Iittala

Iittala on toinen suomalainen ikoninen design-brändi, joka tunnetaan minimalistisista ja tyylikkäistä astioista, lasituotteista ja sisustustuotteista.

Alvar Aalto

Suomalainen arkkitehti ja muotoilija Alvar Aalto on vaikuttanut suuresti moderniin muotoiluun. Voit hankkia hänen suunnittelemiaan huonekaluja tai vaikkapa Aalto-maljakon kotiisi.

Artek

Artek on toinen Alvar Aallon perustama brändi, joka on erikoistunut huonekaluihin. Heidän valikoimastaan löytyy monia klassisia suomalaisia design-kalusteita.

Suomalaiset taide-esineet

Suomessa on paljon lahjakkaita käsityöläisiä ja taiteilijoita, jotka valmistavat uniikkeja ja kauniita taide-esineitä kotiin. Voit harkita taidokkaita keramiikkatöitä, lasiesineitä tai vaikkapa koristeellisia puuesineitä.

Design-valaisimet

Valaistus on tärkeä osa kodin sisustusta, ja suomalaiset design-valaisimet voivat tuoda tyylikkään ja modernin ilmeen tilaan. Esimerkiksi Secto Design on suomalainen yritys, joka valmistaa upeita puusta tehtyjä design-valaisimia.

Suomalainen luonto-inspiroitu sisustus

Suomalaista designia voi hakea myös luonnonläheisistä ja skandinaavisista elementeistä. Puu, luonnonvärit, luonnonkuidut ja luontoaiheet voivat tuoda suomalaista tunnelmaa kotiisi.

Design-kirpputorit ja second-hand -liikkeet

Jos haluat hankkia suomalaista designia edullisemmin, voit etsiä kirpputoreilta ja second-hand -liikkeistä aarteita, kuten vanhoja design-huonekaluja tai -esineitä. Älä unohda myöskään Suomen kymmeniä outlet-myymälöitä ja tehtaanmyymälöitä.

Muista, että suomalainen design tunnetaan laadukkaasta ja ajattomasta muotoilusta, joten valitsemalla tarkkaan voit luoda kotiisi kauniin ja toimivan kokonaisuuden, joka kestää aikaa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

3 kommenttia artikkeliin ”Suomalaista designia omaan kotiin”

Vastaa