Aurinkoisiin päiviin – 20% alennusta auringonvarjoista, aurinkotuoleista & riipputuoleista

Luo täydellinen kesäkeidas! Meiltä löydät aurinkovarjoja, aurinkotuoleja ja riipputuoleja, joiden avulla rentoudut täydellisesti auringon lämpimässä säteilyssä. Tutustu valikoimaan ja nauti kesästä rennosti ja mukavasti.

Kesäkeitaan kuvaus

Sijainti: Kuvitellaan kaunis ja rauhallinen rantapaikka, jossa on valkoista hiekkaa ja turkoosinväristä vettä. Keidas sijaitsee upean luonnon ympäröimänä, kaukana kaupungin melusta.

Majoitus: Keitaassa on tilava ja tyylikäs huvila, josta avautuu upeat näkymät merelle. Huvila on modernisti sisustettu, ja siinä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Suuret ikkunat ja terassi mahdollistavat maisemien ihailemisen ja merituulen tunteen.

Uima-allas: Kesäkeitaaseen kuuluu uima-allas, jossa voi virkistäytyä ja viilentää itsensä aurinkoisen päivän jälkeen. Uima-altaan ympärillä on mukavia aurinkotuoleja, riippumattoja ja varjoja rentoutumista varten.

Puutarha: Keitaassa on kaunis ja vehreä puutarha, jossa on trooppisia kasveja, värikkäitä kukkia ja varjoisia istutusalueita. Puutarhasta löytyy myös pieni pergola, jossa voi istua ja nauttia raikkaista juomista tai vaikkapa aamiaista.

Rantatoiminta: Keitaassa on oma yksityinen ranta-alue, jossa voi nauttia auringosta ja hiekasta. Rantatuoleissa voi rentoutua ja ottaa aurinkoa, ja kristallinkirkas vesi kutsuu uimaan ja snorklaamaan. Mahdollisuus vesilajeihin, kuten melontaan, purjelautailuun tai veneretkiin, on myös saatavilla.

Ruokailu: Keitaassa on ulkona sijaitseva ruokailutila merinäköalalla. Siellä voi nauttia herkullisista ruoista, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Mahdollisuus grillata ja järjestää rentoja illallisia ystävien tai perheen kanssa.

Viihde: Keitaassa on ulkoilmakatos, jossa on mukava oleskelutila ja baari. Siellä voi nauttia juomista, pelata lautapelejä tai vaikkapa katsella elokuvia ulkoilmakankaalta tähtitaivaan alla. Lisäksi on mahdollisuus järjestää erilaisia aktiviteetteja, kuten beach-volleyta, joogaa tai ulkoilmaelokuvanäytöksiä.

Rentoutuminen: Keitaassa on myös pieni spa-alue, jossa on poreallas, sauna ja hierontapalvelut. Täällä voi rentoutua ja hemmotella itseään loman aikana.

Ympäristö: Keitaan ympärillä on kauniita luontopolkuja ja mahdollisuus tutustua paikalliseen ekosysteemiin. Voit tehdä kävelyretkiä, lintubongauksia tai jopa sukeltaa ja ihailla merenalaisia maisemia.

Tämä täydellinen kesäkeidas tarjoaa rauhaa, kauneutta ja mahdollisuuden nauttia luonnon läheisyydestä, aktiviteeteista ja rentoutumisesta.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa