Aika uusia kesän vaatekaappi


Kesä on mainio aika päivittää vaatekaappia raikkailla ja ilmavilla vaatteilla. Tässä on muutamia vinkkejä uuden kesäisen vaatekaapin rakentamiseen:

 1. Kevyet ja ilmavat topit: Valitse kevyitä ja hengittäviä toppeja, kuten puuvillaisia tai pellavaisia malleja. Pastellisävyt, raidat ja kukkakuviot ovat suosittuja valintoja kesävaatteissa.
 2. Kevyet mekot: Mekot ovat ihanteellisia kesävaatteita, sillä ne ovat mukavia ja tyylikkäitä. Valitse kevyitä materiaaleja, kuten puuvillaa tai pellavaa, ja valitse rento tai kukkakuviollinen mekko kesäisiin tilaisuuksiin.
 3. Shortsit ja hameet: Housushortsit ja hameet ovat tärkeitä kesävaatteita. Ne tarjoavat mukavuutta ja viileyttä lämpiminä päivinä. Valitse kevyitä ja ilmavia materiaaleja, kuten puuvillaa tai pellavaa, ja harkitse erilaisia pituusvaihtoehtoja, jotka sopivat omaan tyyliisi.
 4. Aurinkosuojaa tarjoavat asusteet: Suojaa itsesi auringolta tyylikkäästi lisäämällä vaatekaappiisi aurinkosuojaa tarjoavia asusteita. Päähineet, kuten leveälieriset hatut tai olkihatut, tarjoavat suojaa auringolta ja antavat asulle kesäistä ilmettä. Aurinkolasit ja aurinkovoide ovat myös tärkeitä kesävarusteita.
 5. Kevyet kengät: Valitse kesäkenkiin kevyitä ja hengittäviä materiaaleja, kuten kangasta tai korkkia. Sandaalit, balleriinat ja matalakorkoiset kengät ovat mukavia vaihtoehtoja kesäasuihin.
 6. Värikkäät lisäyksien: Kokeile rohkeasti piristää kesäisiä asuja värikkäillä lisäyksillä. Lisää väriä asuihin esimerkiksi värikkäiden huivien, korujen tai olkalaukkujen avulla. Raikkaat pastellisävyt, kirkkaat värit ja trooppiset kuviot ovat suosittuja kesäisin.

Muista valita vaatteita, jotka tuntuvat mukavilta päälläsi ja jotka sopivat omaan tyyliisi. Käytä kesää varten inspiroivaa ja kevyttä vaatekaappia luodaksesi raikkaita ja tyylikkäitä kesäasuja.

Uutta ilmettä kesään

Kesä on täydellinen aika kokeilla uusia tyylejä ja päivittää ulkonäköäsi raikkaalla ja energisellä tavalla. Tässä muutamia vinkkejä uuden ilmeen luomiseen kesään:

 1. Hiustyyli: Harkitse hiustyylin päivittämistä kesäksi. Voit kokeilla uutta leikkausta, erilaista väriä tai kokeilemalla erilaisia kampauksia. Kesään sopivat rentoja ja kevyitä kampauksia, kuten rantakiharat tai ponnarit.
 2. Vaatteiden väripaletti: Piristä ilmettäsi lisäämällä vaatteisiisi väriä. Kokeile rohkeasti kirkkaita ja raikkaita värejä, kuten keltaista, korallia, turkoosia tai vaaleanpunaista. Voit myös valita vaatteita, joissa on kesäisiä kuvioita, kuten kukkia tai raitoja.
 3. Asusteet: Asusteet voivat tuoda uutta ilmettä mihin tahansa asuun. Kokeile erilaisia koruja, hiuspannoja, aurinkolaseja ja laukkuja, jotka sopivat omaan tyyliisi ja tuovat kesäistä ilmettä asuihisi. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja anna asusteiden heijastaa persoonallisuuttasi.
 4. Kynnet: Kynsien värjäys tai kokeileminen erilaisilla kynsitaiteilla voi olla hauska tapa päivittää ulkonäköäsi kesään. Kokeile pirteitä värejä, kuten korallia, vaaleanpunaista tai turkoosia, tai lisää kynsiisi kesäisiä kuvioita, kuten kukkia tai palmuja.
 5. Luonnollinen meikki: Kesällä kevyt ja luonnollinen meikki on usein suosittu valinta. Kokeile kevyttä meikkivoidetta, aurinkopuuteria poskille, ripaus ripsiväriä ja raikasta huulikiiltoa. Voit myös kokeilla kirkkaampia huulipunia, kuten punaista tai korallia, jos haluat piristää ilmettäsi.
 6. Hyvinvointi: Ulkonäön päivitys ei rajoitu pelkästään ulkoisiin tekijöihin. Kiinnitä huomiota myös hyvinvointiisi ja terveyteesi kesällä. Syö terveellisesti, liiku säännöllisesti ja pidä huolta itsestäsi. Hyvinvoiva olo heijastuu ulkonäköön ja antaa sinulle itsevarmuutta.

Muista, että tärkeintä on tuntea olonsa hyväksi omassa iholleen. Kokeile rohkeasti uusia asioita ja valitse ne tyylit ja ulkoasut, jotka sopivat sinulle parhaiten. Kesä on loistava aika päivittää ilmettäsi ja heijastaa omaa persoonallisuuttasi raikkaalla ja energisellä tavalla.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa