Deittiseuran hakuun on avattu uusi sivusto! 

Treffiseuran hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Saimme kuulla, että uusi seuranhakusivusto xKumppani.com on avattu Suomessa.  Innostuimme uutisesta ja päätimme heti testata ja kokeilla sitä! Useamman testipäivän ja monien mielenkiintoisten treffien jälkeen voimme luvata ja taata, että sivusto on mahtava ja sen kautta on todella helppoa tutustua uusiin ihmisiin.

Olimme niin innostuneita tästä sivustosta, että päädyimme hylkäämään kaikki muut seuranhaun välineet kokonaan! Sivustolla on mahdollista julkaista ilmaiseksi treffi-ilmoitus, eli seuranhaku on maksutonta. Helpoimmillaan voit käyttää sivustoa ilman minkään tason rekisteröitymistä, joskin enemmän ominaisuuksia saat käyttöön rekisteröityneenä käyttäjänä. 

Voit joko selata muiden jättämiä treffi-ilmoituksia tai hakea seuraa jättämällä oman ilmoituksen. Ilmoitusten selaaminen on helppoa ja tutustuminen uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin on vain muutaman näppäilyn ja klikkauksen päässä. Oman ilmoituksen laatiminen on yksinkertaista ja ainakin meillä kontakteja alkoi tulla melkein heti ilmoituksen julkaisun jälkeen. Sehän on toki ymmärrettävää, koska niin moni mies etsii Suomessa naista elämäänsä ja samalla on tuhansittain naisia jotka viettävät iltansa yksin miestä kaivaten. Uskomme kuitenkin, että tähän saattaa tulla piankin koko Suomen kattava muutos, kun xkumppani.com käyttäjämäärät kasvavat päivä päivältä ja yhä useammat suomalaiset löytävät sivuston.

Testiryhmämme kokemusten mukaan mies, joka etsii seuraa naisesta löytää helposti treffikumppanin xkumppani.comissa. Tottakai myös naiset jotka etsivät vierelleen miestä ovat löytäneet sivuston ja sivustolla tuntuukin olevan tasapuolisesti treffi- ja seuranhakuilmoituksia sekä miehiltä, että naisilta. xKumppani.com ei kuitenkaan sulje pois mitään ihmisryhmää vaan huomioi kaikki sukupuolet ja seksuaaliset suuntaukset. Niinpä  seuraa voivat sen kautta hakea myös vaikka pariskunnat toisista pariskunnista tai sinkuista, kuin myös seksuaalivähemmistöt kaikki omien mieltymystensä mukaan. Näyttää siltä, että seuranhaku tällä sivustolla on yhtä helppoa sekä heteroille, että homoseksuaaleille ja kaikille siltä väliltä. Olennaista on ainoastaan se, että kaikki käyttäjät ovat varmuudella täysi ikäisiä eli tarjolla on seuranhakua vain aikuisille. Lisäksi turha ryppyotsaisuus kannattaa unohtaa ja sen sijaan keskittyä hauskanpitoon. Sivusto palvelee sekä ihmisiä jotka etsivät todellista elämänkumppania kuin myös satunnaisempaa seuraa etsiviä. 

Sivusto tarjoaa erittäin hyvät hakutoiminnot, jotta etsittävä kumppani vastaisi mahdollisimman hyvin omia toiveitasi. Niiden ansiosta säästät arvokasta aikaa ja voit keskittyä tutustumaan ihmisiin, joista todennäköisemmin olet kiinnostunut. Samalla on myös suurempi todennäköisyys sille, että löytämäsi potentiaalinen treffikumppani on kiinnostunut sinusta. Kokemuksemme mukaan kuvallisella ilmoituksella saa paremmin huomiota, mutta ilmoitus on myös mahdollista jättää ilman kuvaa. Tutustuessasi paremmin löytämääsi mysteerimieheen tai -naiseen saatat yllättyä positiivisesti!

Testissä selvisi, että sivustolla olevat ilmoitukset ovat oikeilta ihmisiltä, jotka etsivät aidosti seuraa toisesta ihmisestä. Bottitilejä, turhaa hupailua tai minkäänlaista huijausta emme sivustolta löytäneet ja uskomme, että ylläpito siivoaa tehokkaasti pois tällaiset ilmiöt, jos niitäsivustolle sattuisi päätymään. Lisäksi xkumppani.com tuntuu vaalivan tarkasti ihmisten yksityisyyttä ja kaikki sivuston kautta järjestyneet tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Deittiseuran hakuun on avattu uusi sivusto! ”

Vastaa